Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24"-os bringa avagy kisebb keréken szebb a világ?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
144 hozzászólás a témában

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás

Polar-X-be ugye nem megy bele (hátra) a 24-es kerék?

Már miért ne menne bele? Elég széles hely van neki! A v-fék szemek meg minden vázon ugyanott vannak nem?
22", olyan is van?
amúgy szerintem nem lenne anyira alacsonyan a hátulja mert a 24-es állítólag elég ballonos, a monsterhez meg amúgy se kell lehajolni ::)

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
En asszem multkor lattam olyat egy meridaban. Hat eleg furan allt foleg a monsterrel, de bizonyos helyzetekben biztos jo. Azt fix hogy a kormanyert nem kell lehajolni :>>>

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
szisztok!!!
nem is tudom hogy ide írjam -e vagy hova de az a kérdésem hogy szokot-e olyan lenni hogy DH-bicóba raknak hátúlra 22" elõre 24" vagy 24"hátúlra és 26"-osat elõre????????
és akkor hátul 3"-os a gumi!!!
AMC

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
hat itt nalunk a highroller 2,7 es is 8 300 korul van a csupafekete... szoval ehhez merten a Nokian mar nem is olyan sok...
ha tudtok olcso helyet /maxxis, nokian/ irhattok, megkoszonnem!

A Yoke on gondolkoztam, lehet hogy pont emiatt nem ferne el benne a gumi. De hat ezt ki kene probalni.
Valszeg 26 os lesz, mert mar igy is Ð[]@£<³&@ sokba lesz ez a kis gyakorlobicikli...

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Ditch Witch-bõl is van 24-es, tavaly láttam egy Stinky Junior nevû bicóta kona honlapján Marzocchi EXR-rel és hátul úgy emlékszem kb. 3.5 coll...

De lehet, hogy csak a konának gyártották ??? ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szertem bele megy!
a gazza qrva draga (~8)

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Gazza a legtutibb!
Polar-X-be ugye nem megy bele (hátra) a 24-es kerék?

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
A 26 os Gazza is kb ennyi?
Mert lehet hogy eleg, es elfer a 2,6 os es a mintaja is tetszik. Es nem kell kereket epitenem.

De gondolkodom meg a Highrolleren es a Minion DH n 2,5-2,7 kornyeken. Kerdes melyik jobb koves laza gyokeres helyen???

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
gazzaloddi ~8eft
duro ~4eft

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Gondolkodoba estem. Hogy hatra lehetne egy 24 es kerek, ugy hogy elol 26 os. Merevvazba, Yoke os hatsoresszel, amolyan dual vaz.

Hogy miert?
Mert elvileg csopperes lesz tole a gep es kivancsi vagyok hogy ez lefeleken mennyire jo? Meg a masik hogy nagyobb gumi kene bele olyan 2,7 es lehet hogy szebben elferne hatul. Tehat nagyobb gumit tudnek beletenni, mert mashol lenne legszelesebb a gumi.
V fekes lenne, mivel egy 'olcsobb' gep lenne, de itt mar felmerul a kerdes hogyha V fekszemeket heggesztetek is fel, a V fek bowdebje elfer -e?
mert 3,0 nal mar biztos nem ;D Arrol mar hallottam.

Felniket nezegettem, az meg talan nem is gaz, de kerdes hogy gumikban mi kaphato, es foleg mennyiert???

ahoj

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ami dragit az egeszen az az, hogy kullot kell mangoroltani hozza. bar lehet van iylen rovid gyarilag is

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás

double track tuti

Most, hogy mondod sztem az van a Gyapinál és asszem a felni nem drágább hanem úgy összeségébe egy picivel egy komplett kerék drágább lehet..

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem hinnem, hogy dragabb lenne, mint a 26"-os.
az pedig ~9eft

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Mennyi?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
double track tuti

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
A Double Wide, a Single Wide és a Rhyno Lite is van 24"-esben. hogy itthon mit kapni, az más kérdés.

Gyapi -> Blue Cet

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás

24"-os dh hátsó kereket, vagy felnit hol lehet venni és milyen márkák körül nézelõdjek? Interneten már nézelõdtem, de nem találtam sehol!
Segítsetek!

Gyapinál próbálkozz nála tutira van vagy tud hozni már több kereket is csinált és sztem a legjobb áron a minõséget! És az ha jól emlékszem sun felni de a pontos tipusra nem emlékszem.

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
havernak van remerx szegecselt, dupla, nem tom pontos típusát ::) felnije azt mondták neki a nella-ba :
- A remerx az tréééé!!!- ::)-
mindenesetre elég érdekes :-X

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
sun es meg remerx talan ami elofordul nalunk.
ja es a boltokban kaphato!

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
nem tom, hogy ez konkret dh-felni e, vagy nem, en frirajdra meg lajtos ugralasra hasznalom a dich witch felnit. eleg stabilnak tünik....