Hello!
Sajna nekem elég rossz tapasztalatom van a 24"-os hátsó kerékkel.
Egy Kona Stinkyben használom, de teljesen hazavágta a geometriát.
Az biztosan, hogy jobban néz ki a bringa, meg erõsebb és merevebb lett a hátulja a kisebb kerékátmérõ miatt, de mégis nehezebb lett a bringa irányíthatósága. A másik, hogy így sokkal többet kell tekerni (lassan gyorsul, gyorsan lassul). Egyedül sárban tapasztaltam, hogy jobb, mint a 26".
De senkit sem akarok róla lebeszélni, mert amíg nem próbáltam ki, addig én is a a 24" HÍVE voltam.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
24"-os bringa avagy kisebb keréken szebb a világ?
Indította
BrotheR
, 2003. március 08. 20:31
Írta 2009. február 01. - 11:44
Írta 2008. október 01. - 09:47
csak annyi lenne kérésem vagy kérdésem kinek mi hogy egy 24" nek ami v fékes a fékezõfelületétõl számítva hány cm az ÁTMÉRÕJE?trial street bringámon 24 re váltok mert igy jó bele az echo fékem de nem tudom milyen a 24 es
Írta 2007. október 21. - 15:24
Most vált aktuálissá a 24", de csak hátra lesz egyenlõre. Ekkor a telót fojtsam le 2"-lal?
gondold végig, hogy a 26, 24' a kerék sugarára, vagy átmérõjére vonatkozik....
Írta 2007. október 21. - 15:07
Lusta vagyok az elözõ hozzászólásokat elolvasni...
de nekem 24"-os kerekem van hátul talán jövõ héten elöl is és én a hátsóval nagyon meg vagyok elégedve
de nekem 24"-os kerekem van hátul talán jövõ héten elöl is és én a hátsóval nagyon meg vagyok elégedve
Írta 2007. október 21. - 00:28
Most vált aktuálissá a 24", de csak hátra lesz egyenlõre. Ekkor a telót fojtsam le 2"-lal?
Írta 2007. március 15. - 13:32
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. március 15. - 11:45
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Enyém is annyi és 24"-osakat használok elöl-hátul. Ez sztem nem gáz. Én abszolút 24"-es párti vagyok.
Írta 2007. március 14. - 23:40
Nem találtam ilyen témát, gondoltam elindítom.
Én is gondoltam rá hogy váltok 24"-ra. Csak ne lennének 175-ös karok a gépen...
Vagy az nem gáz?
Én is gondoltam rá hogy váltok 24"-ra. Csak ne lennének 175-ös karok a gépen...
Vagy az nem gáz?
Írta 2006. január 02. - 23:52
jóaz 1.9es 24es:D olyan érzés mint egy ültetett GTi:D szétrázta a seggem
Írta 2006. január 02. - 23:46
26" - os 2.7es gumma után bizti most 24" 1.9-el megy majd
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. január 02. - 23:42
Írta 2006. január 02. - 23:38
Írta 2006. január 02. - 18:31
Hi!
Én most vergõdök át 24"-os kerekekre. A véleményem az, hogy erõsebbek lesznek, mivel az átmérõ csökken. Számolásaim alapján 2 kg körüli tömeget tudok így leszedni a bringáról.
Én most vergõdök át 24"-os kerekekre. A véleményem az, hogy erõsebbek lesznek, mivel az átmérõ csökken. Számolásaim alapján 2 kg körüli tömeget tudok így leszedni a bringáról.
Írta 2005. június 05. - 19:31
Írta 2005. június 05. - 19:25
Írta 2005. június 05. - 09:51
Írta 2005. június 05. - 07:16
szerintem meg az s-bend és a v fék konzol miatt nem lesz hely a 24-es keréknek, de puding próbája ...
és a mátrix bullit meg a weyless bullit a legjobb
ja meg az orange bullit, trek bullit?
és a mátrix bullit meg a weyless bullit a legjobb
Írta 2005. június 04. - 23:24
csak 1!
és nem anyázás, és ha olvastad volna a ki milyen bringás topikot, tudnád h nem neked ment.
másik meg h a ballonosabb külsö csak az idióta ki tud minél nagyobb gumit feltenni mánia hódolóinak egyértelmü, divat.
akinek jo volt 26os keréken a 2.5' annak jo lesz 24'en is...
és nem anyázás, és ha olvastad volna a ki milyen bringás topikot, tudnád h nem neked ment.
másik meg h a ballonosabb külsö csak az idióta ki tud minél nagyobb gumit feltenni mánia hódolóinak egyértelmü, divat.
akinek jo volt 26os keréken a 2.5' annak jo lesz 24'en is...
Írta 2005. június 04. - 23:17
A szokásos anyázás helyett inkább gondoljuk át a Bullit lengõkarját, ok ?
Úgy van megcsinálva, hogy ahová a gumi kerül ott be van horpasztva a lánc és támvilla, tehát feltehetõen ha 2"-csel "lejebb" kerül a gumi ott nem fog elférni a szûk lengõkar miatt, ill. a ballonosabb külsõ miatt se.
Update: utánajárva kiderült, hogy belefér a 24" a Bullit-ba is, csak pici lesz a sárférõhely, ill. csavarodáskor belereszel a gumi egy kicsit.
Úgy van megcsinálva, hogy ahová a gumi kerül ott be van horpasztva a lánc és támvilla, tehát feltehetõen ha 2"-csel "lejebb" kerül a gumi ott nem fog elférni a szûk lengõkar miatt, ill. a ballonosabb külsõ miatt se.
Update: utánajárva kiderült, hogy belefér a 24" a Bullit-ba is, csak pici lesz a sárférõhely, ill. csavarodáskor belereszel a gumi egy kicsit.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. június 04. - 23:00
bullit...
pufff.
csakmermédinlyueszély.
amugy miérrt ne férne bele?
enyémbe belemegy....
igaz izléstelen, meg nem egy világmárka(sántakrúz) meg nem is kék, de belemegy....
pufff.
csakmermédinlyueszély.
amugy miérrt ne férne bele?
enyémbe belemegy....
igaz izléstelen, meg nem egy világmárka(sántakrúz) meg nem is kék, de belemegy....

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére