Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Zalaegerszeg XC kupa

- - - - -

• Please log in to reply
46 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
yobo:
ha nem jön közbe semmi, én ott leszek.
jövõ hétre már jó idõt mondanak.
teszek fel 1,9es gumit, nem lehet probléma. hasítom a sarat, mint bálnauszony a pingvinszart! :)

meg ahogy hallottam a rendezõk felszórják fél-egy cenit száraz homokkal a pályát verseny elõtt :D

azt hogy 10-ig lehet nevezni azt mennyire gondoltátok komolyan?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Az idõjárást elnézve ez a verseny megy a lecsóba.
Baromira sajnálom!

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 posts
VIII. Egerszeg Kupa 2007 április 1.

http://zkse.q-web.hu...id=30&Itemid=27

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Újra egy kis info az egerszegi versemyrõl, az újabb információk szerint március-május között lesz egy "Egerszeg Kupa" elnevezésû verseny (pontos idõpont holnap), ami nagyjából abban fog különbözni az OX kupafutammal hogy nem lesz olyan extra kiszolgálás, nem lesz Bíró Ádám, szoval egy háziverseny-féleség lesz, de erõösszemérésnek illetve pályabejárásnak kiváló.
Gyertek minél többen, pontos információk feltöltése a topicba folyamatosan történik :P , illetve folyamatban van 1 honlap is...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Hát még szombat este is megoldható, de sajnos akkor nem fogtok látni hogy hogyan teljesítem a pályakört négykézláb:scared: ... Mivel verseny van másnap... Nekem meg Elit U23, rendesen elkalapálnának másnaposan :)
Ha vasárnap este lenne a bulaj, akkor talán erre is alkalom nyílna ;) ,de sajna tudom hogy a verseny után mindenki szállingózik hazafelé...

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Remélem, szombat estére gondoltál! :)
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Elindítom ezt a topikot, hiszen 2007-ben Zalaegerszegen is lesz XC kupa Július 8.-án... Még nem ígérünk semmi konkrétat, csak annyit hogy a legjobb verseny lesz 2007-ben... Gyertek minél többen!!!Este meg szervezünk egy kis:cheers:a helyi kocsmák valamelyikében :P 35 Ft a kisfröccs :bananadan