Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Amit a boltok nem tudnak; CNC, esztergamunka, ferodolozás, stb...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
33 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
semmi tipp CNC mesterre? :-/ pedig a terv már itt figyel kézben :(

valahogy így nézne ki
Feltöltött kép

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
eloxalo van irva a topikban
de femre bajos lesz!

elvileg igen 1 collt kell tolni rajta

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Pani

Pani

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok! Egy kis bíztatást kérnék az ügyiktõl!! Szeretném áthegeszteni a gépen a Vfék töskét 26osról 24esre. A méretrõl érdeklõdnék. Na ugye 1 coll-t kell lefele tolni a cuccot.Az meg ugye 25,4 mm. Remélem jól gondolkozom. Kérlek valaki hozzáértõ, igazolja állításom! Elõre is köszi!!

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás

Hello!

Acélváz ügyben érdeklõdöm, tudtok-e jó helyet, szakembert, aki nem eszetlen drágán, de minõségben vállal homokfújást, szinterezést?
Ugyanúgy érdekelne eloxáló "üzem" is fémre, és alura.

Hali

http://forum.bikemag...read.php?t=2381

próbáld meg itt, én is épp hasonló ügyben keresgélek. Ha találtál vkit, szólj plz.

Balázs - BB

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Hello!

Acélváz ügyben érdeklõdöm, tudtok-e jó helyet, szakembert, aki nem eszetlen drágán, de minõségben vállal homokfújást, szinterezést?
Ugyanúgy érdekelne eloxáló "üzem" is fémre, és alura.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

iakudzs

iakudzs

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
  • Location-
Sziasztok!
Egyeb hobbik irant erdekelve vagyok en is a hazilag keszitett femmegmunkalasban ( loveszet, pirotechnika)
En egy idos szakival csinaltatom.Rajz utan siman megcsinalja a dolgokat, de skicc alapjan is osszehozza.
()_()
(. . )
. ° .

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mivel azért nem mindent kell legyártatni, jó az ember tudja honnan szerezzen ritka csavart, kötõelemet, etc.

http://www.fabory.co...0&location=5891

FABORY Budapest
Address
Váci út 85
1139, Budapest

Phone
06-40-FABORY (06-40-322-679)

Fax
06-1-237-5001

Email
ertekesites.budapest@fabory.com

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
Hello.

Fényeztetném a retro 28-asomat, csak még nem tudom, kihez vigyem. Esetleg ajánlotok valakit? És aki krómozást csinál?

Köszi, Balázs

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
VV után szabadon;

http://www.enduroforkseals.com

lásd fenn, csak külföldrõl direkt kerókhoz

derMantel

derMantel

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Ha tömítés kell, akkor Super seal (1033 Budapest, Szõlõkert utca 4/b). Fém méret alapján bármilyen tömítést legyártanak kis darabszámban is.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nem ez a legfontosabb szempont, fõleg, h postával is meg lehet oldani a dolgot, inkább (mint mindig) az ár :D
Legfontosabb a váll lenne, aminek a kivitelezésére nem szeretnék ~10e-nél sokkal többet költeni, mert nem lenne arányos az egész árával.. :(
Mindenesetre örülnék egy elérhetõségnek! :)

Kösz Conor, rá gondoltam! :-)
Csinált már nekem tengelytõl kezdve kormánycsapágyon, távtartókon át rugó-csészéig mindent.
A környéken anno mintha láttam volna CNC feliratos udvart is, csak már rég jártam arra...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
az esztergályos bácsi elérhetõsége pontosabban:
BÖDÖR LÁSZLÓ Aranykoszorús Esztergályos mester
1089 Budapest, Kõris u. 30.
;)

és kiegészíteném egy rugókováccsal, ami a köztársaság térnél található, a kun utca legelején jobbra egy ház pincéjében

olcsó és gyorsan megvan ami kell, csak jól el kell magyarázni hogy mi az ami kell:)
Autist Team:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Egyedi CNC marás, esztergálás miatt Sopron és környékén mindenki édesapámhoz jár, szóval csak ajánlani tudom, bár mint pesti nem hiszem, hogy ez Neked megoldás, bár vonnattal két és fél óra :)
Az én régi összeépített bicajomban is voltak érdekes megoldások, pl olyan menet volt az anno menetes villanyakon amilyen nem is létezik...:)

Bár ha nagyon egyedi a munkadarab nem garantálom, hogy olcsó lesz, bár erre sem volt még panasz.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Sok keresgélés után sem találtam a fórumban ennek megfelelõ témát, de még hozzászólást se nagyon.Szóval hosszú távon a célom az, hogy itt fellelhetõek legyenek a kerékpáros szempontból bevált mûhelyek címei, amik hajlandóak egyedi darabokat gyártani, záros határidõn belül, és ha valaki kérdez ilyesmirõl egy topikban, ne csak annyi legyen a szabvány válasz, hogy hát majd az esztergályos/motorosbolt', mert az sajnos messze nem elég...

http://www.fsz.bme.h...tkp/b23_200.jpg

Én ajánlásaim;

http://klementgy.tar.hu/makezd.htm

Róna Kft, ferodolozás, fékpofa felújítás, gyakorlatilag az egyedüli, ami nem csak autókkal foglalkozik, 4 pofa, e+h 1500 forint volt.Nem a legjobb, és nagyon gyorsan kopik, de ha nincs más lehetõség, akkor a semminél ez is jobb.A térképen; a Tahi u. - Rákosrendezõ találkozásánál.

Esztergályos;
Ugyanezen térképen, Orczy tér környéke, Fiumeirõl elindulva a Kõris utcán a belváros felé, 2. ház, nevet nem tudok, öreg bácsika, nagyon gyorsan dolgozik és olcsón, jó minõségû anyagot is beszerez, ha kell. Elég közel van a centrumhoz, azért is szeretem.

Telóolaj;
Ha valaki nem Castrolt szeretne venni, hanem vmi minõségit, és a motorosboltokból rendre elhajtják, Tams meg nyaral, akkor a Flórián térnél a Fockt motornál a Szõlõ utcában tud venni alacsony viszkozitású, jó minõségû olajat, és nem is drágább a Motorexnél.

http://www.internett...000000010302830

Amit én keresek; CNC maró mûhely Budapesten, lehetõleg, amelyik (jó) alapanyagot is biztosít, telóvállnak és intergrált stucninak. Rajz van, csak kivitelezõ kell.