Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
szerintem õ maga se tudja :)
" A Cube el van vetve! "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

ezt sose fogom megérteni.... minek csalni?

nem tudom, nem kérdeztem..

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

sajnos volt rá példa tavaly is.. az illetõ, akit én láttam nagyjából 6 km-t csalt..grat!

ezt sose fogom megérteni.... minek csalni?
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

ha úgy értem, ahogy te értetted :) ;

sztem ha már a város megvan, nagyon nem lehet mellélõni
meg ezek alapján nem is vmi bigsziti
szóval ha ott vagy, követve a bringásoakt vagy kérdezõsködve meg lehet találni
nekem legalábbis ilyennel még nem volt gondom, külföldön sem :)

az a jó a külföldi bringásokban, ha máshogy nem kézzel-lábbal de megy az...
" A Cube el van vetve! "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

legjobban az jár, aki ismeri tetõtõl talpig, oda-vissza a hármashatárhegy útjait..;) illetve bringázás közben nézegeti az olyan kis tisztásokat, csapásokat vagy fasorokat, amiknek egy esetleges eltávolítása egy jó nyomvonalat eredményezne:D

sajnos volt rá példa tavaly is.. az illetõ, akit én láttam nagyjából 6 km-t csalt..grat!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
legjobban az jár, aki ismeri tetõtõl talpig, oda-vissza a hármashatárhegy útjait..;) illetve bringázás közben nézegeti az olyan kis tisztásokat, csapásokat vagy fasorokat, amiknek egy esetleges eltávolítása egy jó nyomvonalat eredményezne:D

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
miért? U15- nek nem lehet két kört menni?

remélem is hogy lesz ellenfelem ;)

idézet: Mivel a rajt elött egy órával szokott eldõlni, hogy merre is megy majd a pálya, nincs ember (még a Harang sem), aki tudna neked segíteni.:D

ezért kell mindakét irányban bejárni :D ;)

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

...hogy két kört megyek... belefér az (meg ha hosszabb a táv, akkor kevesebb a kategóriainduló, mivel szerintem a korombeliek már (nem biztos)- de mivel a legtöbbjük XCO- zik- "kidõlnek" egy kör után... de azért remélem lesz ellenfelem :)

Ne izgulj, lesz ellenfeled :-)
De ha 2 kört akarsz menni, alaposan nézd meg melyik kategóriába nevezel!
32km egyébként megsem kottyan egy XCO versenyzõnek, még egy u15-ösnek sem. Tapasztalatból tudom, az összes maratonon én is velük versenyeztem.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy lesz-e pályabejárás a Buda Maraton elõtt? Esetleg pálya és szinttérképe van valakinek, vagy letölthetõ valahonnét?

Köszi!

Mivel a rajt elött egy órával szokott eldõlni, hogy merre is megy majd a pálya, nincs ember (még a Harang sem), aki tudna neked segíteni.:D

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
csak térkép van... dehát... ha azon el lehet igazodni...

www.sportaktiv.hu- itt Buda Maraton- ott pálya.... aztán ott van... szinttérkép(egyelõre) nincs...

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy lesz-e pályabejárás a Buda Maraton elõtt? Esetleg pálya és szinttérképe van valakinek, vagy letölthetõ valahonnét?

Köszi!
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

ezt mindenki értette :)

ha úgy értem, ahogy te értetted :) ;

sztem ha már a város megvan, nagyon nem lehet mellélõni
meg ezek alapján nem is vmi bigsziti
szóval ha ott vagy, követve a bringásoakt vagy kérdezõsködve meg lehet találni
nekem legalábbis ilyennel még nem volt gondom, külföldön sem :)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
azért köszönjük!
" A Cube el van vetve! "

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
ok... akkor én úgy készülök (az új nobby nic-racing ralph külsõimmel(öhhhmmmm(:)))), hogy két kört megyek... belefér az (meg ha hosszabb a táv, akkor kevesebb a kategóriainduló, mivel szerintem a korombeliek már (nem biztos)- de mivel a legtöbbjük XCO- zik- "kidõlnek" egy kör után... de azért remélem lesz ellenfelem :)

Szeder

Szeder

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
2007-ben együtt solgoztam Haranggal. Rohadt sok meló volt a maratonok, és egyben a 24 órás verseny megszervezésével. Nonstop csörgött a telefon, minden napra-2-3 hónapra elõre be volt táblázva, hogy mi a feladat.
Ok, volt összevisszaság-ezért léptem le-de ha nem látom, nem hiszem el, hogy alig maradt valami Harang zsebében a verseny után.
:slonko: www.merkaptse.hu :slonko:

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
A következõ, június 21-i (szombati) rendezvényünkön üdvözölni szeretnénk magyar montisokat is, akik a részvétel mellett kihasználnák az alkalmat, hogy megnézzék és leírják ennek a csodálatos hegynek a szépségeit, illetve a verseny hangulatát.

nyersfordítás, a lényeg bennevan.

edit: jahogy ott a smiley...

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

On our next event on Saturday June 21st we would like to welcome Hungarian MTB cyclists who could take part and use this occasion to see and describe the beauties of this unique mountain and the atmosphere of this race.

in Senj (Croatia)

ezt mindenki értette :)
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Nagyon sok kõ, és mégtöbb.... A pályakijelölést nagyon figyeld, nem mindig top!!! Van egy-két jó kis mászás benne. A távokra nem mondok semmit, mert tavaly rövidebb volt mindkét táv a meghirdetettnél.
" A Cube el van vetve! "

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
ok... kössz!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

buda maraton rövidtávról van valakinek véleménye? pályakijelölés...

Fû csak a reptéren van, a többi köves, murvás, döngölt erdei talaj, a többi maratonhoz képest több kiálló kõvel és gyökérrel. A kijelöléssel nem lesz gond 21 km-en nem tud eléggé szétszóródni a több 100 induló, garantáltan konvojban fogsz haladni. Észnél kell lenni, mert nagy a tömeg és a pálya is technikás.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]