Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Tudom, voltam tavaly is, csak guminézõben vok, azért kérdeztem.
" A Cube el van vetve! "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

ha nincs sár racing ralph

egy 50 méter köves emelkedõ syokott benne lenni különben no tecnika

azért lefelé nekem több rémlik, de tényleg nem para..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ki milyen gummával indul a Budamarcin (már ha indul) vagyis arra a terepre melyik összeállítás a legjobb?

ha nincs sár racing ralph

egy 50 méter köves emelkedõ syokott benne lenni különben no tecnika
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Ki milyen gummával indul a Budamarcin (már ha indul) vagyis arra a terepre melyik összeállítás a legjobb?
" A Cube el van vetve! "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Megnéztem a Szilvásvárad Maraton honlapját egybõl felpörögtem, mindjárt itt van a verseny. Nyitok is neki egy topicot.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Akkor jóra gondoltam... De a verseny napján nem lehet annyira nehéz megtalálni.:)

nem fogod eltéveszteni;)

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Akkor jóra gondoltam... De a verseny napján nem lehet annyira nehéz megtalálni.:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
http://maps.google.c...1,0.040169&z=15

és itt a D pontnál a képen látható a reptér, azaz a rajtterület.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Kõvári út? (Google Earth-on ahogy nézem)

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Hi!
Lehet alap a kérdés, de honnan indul a Buda-maraton? Van olyan, hogy Hármashatárhegyi út és az kb Ürömtõl 4-5km. Tényleg, Jön valaki vonattal (Egom- Bp.Nyugati)?

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Sziasztok

Mar elhangzott a kerdes.. meg a valasz is ra... lesz-e vajon a korabbi évekhez hasonlo pályabejárás címszóval bringás összeröffenés....

ezek szerint nem.. :D

Szerintem sokan mennénk, ha valaki ismerné a pálya nyomvonalát, de ahogy azt H.Zoli mondotta volt, az szinte lehetetlen, mert még Harang sem tudja...
" A Cube el van vetve! "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Szintén zenész? :D

Buda me nem olyan köves azért, ne ijesztgessétek az embereket...

khhm pumpa legyen nálad:)

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás
Sziasztok

Mar elhangzott a kerdes.. meg a valasz is ra... lesz-e vajon a korabbi évekhez hasonlo pályabejárás címszóval bringás összeröffenés....

ezek szerint nem.. :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Jah, számtech ártalom :)

Nem, ez a 2006-os Soproni Pannon Maraton volt. Flash-en nem tévedtem el, meg 2006-ig gyenge voltam, nem igazán érintett mi történik elöl :)

Szintén zenész? :D

Tisza tavit nagyon dícséritek páran; ennek utána kéne járni (nem nagyon találtam tavaly róla sokmindent ha jólemléxem) mert aszfaltot utálom de akiknek tetszett azok sem épp aszfaltbetyárok...

Eszetrgomi akkor 150% már hogy nem lesz? Hallok pro és kontra de többet kontra...

Buda me nem olyan köves azért, ne ijesztgessétek az embereket...

Ez a horvát marci érdekel mást is? Remélem azért nem csak 33km lesz, bár ha a rekord idõ 2 óra akkor az nekem lesz 3 is (legalább)...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Üdv! Bár tudom, hogy sík és végig aszfalt (eurovelo kerékpárút), de idén július 19-20-án ismét lesz Tisza-tó maraton. Pontos információk még nincsenek, amint lesz írom. Ha másért nem is, de a gyönyörû táj miatt, és a sok progi miatt le lehet nézni. (fürdés, csónakázás, csónaktúra stb.)
www.tiszatoinfo.hu
" A Cube el van vetve! "

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Jah, számtech ártalom :)

Nem, ez a 2006-os Soproni Pannon Maraton volt. Flash-en nem tévedtem el, meg 2006-ig gyenge voltam, nem igazán érintett mi történik elöl :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Flash Acrossra gondolsz (2004), ami a tescotól ment vagy az elsõ soproni pannon maratonon (2005) tévedtetek el? Ha jól sejtem az elõzõ.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

végülis tökmind1 hogy 256. vagy 128. lesz.

OFF
Két informatikus beszélget:
-Figy, kölcsön tudnál adni egy ezrest?
-Akkormár legyen 1024 Ft, hogy kerek legyen.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Csalás az nagy h*lyeség. Az elöl lévõk úgyis tudják az elsõ 10 ember sorrendjét, vagy legalább azt hogy ki van elõttük. Na most, ha valaki "véletlenül" odakerül, akkor nem hiszem, hogy nem nyújt be valaki óvást.
Ha meg annyira nem erõs hogy nem tud bejutni az elsõ 10.be, akkor meg nincs értelme csalni, hiszen végülis tökmind1 hogy 256. vagy 128. lesz.

Amúgy volt egy eset, a tavalyelõtti Sopron maratonon, kb. 6 emberrel együtt elkavartunk, kihagytunk egy jó 6-8 km-es részt, egymástól teljesen függetlenül. Én tudtam hogy absz 7-9. hely körül vagyok, mégis mikor beértem absz 2.-nak mondtak. Én már akkor mondtam Nekik hogy itt valami nem oké, mert vagy Én, vagy az elõttem lévõk kavartak el valamerre :chin:
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én úgy vagyok ezzel, hogy ha befizetek X ezer forintot meg X ezer forint utazási (benzin/vonat/stb) költséget (ha mondjuk vidékrõl jött fel az illetõ..), akkor már végigmegyek a pályán, mert nem azért fizettem be, hogy lecsaljam és minél elõbb beérjek, hanem hogy végigtekerjem és jól érezzem magam. az más kérdés, hogy pl a biztosítás is csak a pályán érvényes.