Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Parti Andrison kívül lehet még valaki, aki nem melózik a bringa mellett?
mert ugye Szilárd is a Cseke szekerét tolja...
a fiatalabbakat (iskolásokat) meg szülõk finanszírozzák.

vagy az ösztöndíj ami persze semmire sem elég sokszor :( és suli mellett melózni , meg nem olyan könnyû. Nehéz ügy tényleg , hogy ki számít profinak. Én is rengeteget edzek ,hogy elérjek vmit, hátha sikerül :) és az a jó h minden verseny elõtt tud elromolni 3 nappal ...és akkor nincs mese zsebbe kell nyúlni
ui : köszi aki szavaz rám a váz érdekében::)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Parti Andrison kívül lehet még valaki, aki nem melózik a bringa mellett?
mert ugye Szilárd is a Cseke szekerét tolja...
a fiatalabbakat (iskolásokat) meg szülõk finanszírozzák.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Én igazából csak azt nem értem, - és akkor ez csak bonyolítja a dolgot - hogy miért számít az a sportoló profinak, akinek a "hivatása" mellett dolgoznia is kell, hogy a megélhetésének alapjait biztosítsa. (Akkor még szó sem esett a szülõi támogatásról.)
Nálunk profikról beszélnek, de - már ne vegye sértésnek senki, nem a keményen edzõ versenyzõket akarom lekicsinyleni - nem sok sportolót tudok - kerékpárost - aki pusztán a sportból megélhetést tud biztosítani magának.
Ennyi, de nem akarok vitaindítót ezzel, meg tán nem is ide tartozik a dolog.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Zsizsi
a kiírásból nem derül ki, hogy ki számít amatõrnek!
én suliba járok, mellette van 4 órás munkaviszonyom (legalábbis januárban még volt). én minek számítok?
nehéz lesz meghúzni a vonalat...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Fokozzuk még!
De õszintén, van egy kiírás és pont. Ahhoz tartsátok magatokat.
Az meg, hogy szerintetek ki számít profinak és ki nem...honnan nézzük, Lajthán innenrõl, vagy Lajthán túlról.Itthon profi versenyzõ tán csak a Bodrogi volt, de õ is csak mert itt született.
Melyik magyar bringás tud csak tisztán a bringázásból megélni? Mondom, MEGÉLNI!
Na?
Matyi, Te sem melóznál, ha meg tudnál élni a szponzorációból. De nem tudsz, hát melózol.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Akkor én amatõr vagyok, heti 46 óra munka mellett, annak ellenére, hogy évi 400ezer kpt, bringát, felszerelést kapok? Vagy akkor mégis profi?
Ezt így nem lehet eldönteni... Szerintem.
Az tuti h nekem nem kell...

Amúgy meg sokan kérdezték miért nem megyek hosszún ha ilyen jól megy, kötözködésképpen... Mert 20 évesen még nem jó dolog olyan hosszút menni, nem pedig azért, mert középen jobb helyezést érek el, mint hosszún.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

sõt az összes magyar montis amatõr, de én pl. abban szabnám meg, hogy ne legyen licensze

Nincs igazad. Amatõr az, aki munka mellett, nem hivatásszerûen sportol. A licensz csak egy baromság, ami lehet, csak azért kell, mert CC-zel, vagy mert mittomén biztosítva akarsz lenni nemzetközi versenyeken. Onnantól kezdve, hogy valaki bejelentett munkahelyen heti 40 órát lenyom, amatõr.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Igen rád gondoltam ( róllad tudom , hogy közepezel és az elitbe vagy ) .
Igen ez 1 sportszerû gesztus !

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Ööö, a Matyi nekem szólt?

Amúgy én visszautasítanám. Amatõr kapja meg. Az egy dolog, hogy nagyon sok szempontból én is, sõt az összes magyar montis amatõr, de én pl. abban szabnám meg, hogy ne legyen licensze.

Van egy tippem, hányan és kik fognak középtávra visszanevezni és azt mondani hogy "márpedig én amatõr vagyok"...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Öcsém, ezt így bebultam, átnevezek középtávra. :P :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Ez nem új dolog , de sok érdekes dolog van benne!
Kérdés ,hogy az elejébõl ki fog így kiesni? Matyi ? Azt vágom , hogy a cube-osok nem ?

A GT milliós értékû GT Zaskar, Force Pro vagy Marathon Team csúcsbringákat ad azoknak az amatõr versenyzõknek, akik megnyerik a világ különbözõ földrészein megrendezésre kerülõ hivatalos Arany Kerékpár versenyfutamok egyikét.

A Neuzer Kft. jóvoltából itthon is megszerezhetõ, hisz az augusztus 2-i BÜKK MARATON középtávjának amatõr gyõztese arany GT Zaskar-ral távozhat a versenyrõl. A karbonvázas, Shimano XTR szettel szerelt, arany színû limitált kiadású GT kerékpárokat csak versenygyõzelemmel lehet megkapni, kereskedelmi forgalomba nem kerülnek.

A GT Arany Kerékpár. Könnyû. Gyors. A világ legjobb vázával és alkatrészeivel szerelt. Ja, és említettük, hogy arany? Csak nyerj meg egy hivatalos GT Arany Kerékpár Versenyt és Tied a bringa. A probléma csak az, hogy le kell gyõznöd minden más versenyzõt, aki ugyanezt szeretné. Sok szerencsét a GT Arany Kerékpár megnyeréséhez. Szükséged lesz rá.

Arany Szabályok:

1 Aki megnyeri a GT Arany Versenyt, az viszi haza a GT Arany Kerékpárt.
2 Profi versenyzõk nem nyerhetik meg a GT Arany Kerékpárt.
Honnan lehet tudni, hogy profi versenyzõ vagyok-e?
Ha a lentiek bármelyike fennáll az esetedben, akkor profinak számítasz és nem nyerheted meg a GT Arany Kerékpárt. Sajna.
- A bringádat egy szponzortól kaptad.
- Fizetnek, hogy versenyezz - bármilyen versenyen.
- Az adóhivatal "hivatásos kerékpárversenyzõnek" vagy "hivatásos triatlonistának" tekint.
3 A második helyezett nem kap semmit - és egyetért is ezzel.
4 Annyi Arany Versenyen indulhatsz, amennyin csak akarsz. De csak egy GT Arany Kerékpárt nyerhetsz.

Ha az Arany Kerékpárt hazánkban szeretnéd megszerni, 1400 hasonló gondolatot dédelgetõ versenyzõvel kell megküzdened. Az augusztus 2-i Bükk Hegyikerékpár Maratonon 55 büntetõ kilométer vár rád. Ez egy igazi maraton verseny, ahol igazi esélyed van az Arany Kerékpár megszerzésére!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

nem a topikhoz kapcsolódik ,de hátha vki tudja . Tegnap regeltem a magellan .hu ra pályázat miatt . Mennyi idõ míg kiteszik az adatlapomat a többiek közé?

Ekõre is köszi a választ ha vki vmit tud

Szavaztam is rád :)

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

nem a topikhoz kapcsolódik ,de hátha vki tudja . Tegnap regeltem a magellan .hu ra pályázat miatt . Mennyi idõ míg kiteszik az adatlapomat a többiek közé?

Szia! Már kint vagy ;), remélem az enyém is mihamarabb kint lesz :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én némi levelezéssel mindezt kezeltem. De tényleg nem nézik, s ahol a rendszer igazán hibás (még), az szerintem az, hogy egy ember több embert nem tud nevezni, mindenkit kénytelen vagy regisztrálni, s egy csapat sem tud mondjuk x versenyzõt nevezni.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Nekem meg nem az összes névre (:D), szóval megkavartam a rendszert, azzal, hogy egy névrõl több nevezést fizettem, holott a megjegyzés rovatban elég egyértelmû voltam.

Nekem tavaly pont ebbõl volt gondom, mert a közlemény rovatot az illetékesek nem nézik!!!
" A Cube el van vetve! "

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
segítsetek lécci, lehet hogy hülye kérdés, de csak akkor fogom látni a nevezést, ha elutalom a pénzt és visszigazoltak?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nekem meg nem az összes névre (:D), szóval megkavartam a rendszert, azzal, hogy egy névrõl több nevezést fizettem, holott a megjegyzés rovatban elég egyértelmû voltam.

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Nekem mind a 4 maraton állomásról visszajött a nevezést igazoló elektroniká levelová hogy da a regisztráció:-) Zdrasztvujtye ribjátá!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Hétvégén meg úgyis kimész, UGYE? :D

jaja ki megyek , nem esik az esõ, szóval igen :) ligetben 3 óra , jó lesz :)