Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
A dzsítít csak magyar amatõr nyerheti meg?
Szerintem nem.

Konás, anyu-apus mezbõl kérek majd én is ha készül!
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Na jó, kampányolunk! ;)

Ha kérhetem tekintsétek meg a kampány keretében kis Laciklont is! ;)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
jó, hogy kiderül miután beneveztem a Top maraton sorozaton a középtávra, és elutaltam a pénzt, hogy nem is lesz középtávon u17... kiírásban nem szerepel...eddig volt... lol...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Gyerekek, ne már!
Én pl. nem nevezek, mert van bringám bõven és ha kell egy, hát megveszem. Én hiszek benne, hog csak az nevez, akinek tényleg jól jönne egy + gép.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Amúgy minek a 2007-es pyxis helyett 2009-es? :) Van a felsoroltak között olyan, aki jobban rászorul (az már más kérdés, hogy valós-e a megadott szöveg). Bár nyilván a szavazásnál a szimpátia dönt. Ne kötözködésnek vedd, csak kérdezem.
Nõvéremet is ráveszem a nevezésre, egy 10 éves Cr-Mo váza van, azon van mit lecserélni :)

Nem tudom ,hogy ezt kinek írtad ,de nekem 2006 os van. amit én írtam az teljesen igaz. Azt ,hogy kinek jön jól, sztem mindenkinek. Meg jobb ha 2 bringa van,hogy tudj váltogatni..( ha S.O.S van)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Amúgy minek a 2007-es pyxis helyett 2009-es? :) Van a felsoroltak között olyan, aki jobban rászorul (az már más kérdés, hogy valós-e a megadott szöveg). Bár nyilván a szavazásnál a szimpátia dönt. Ne kötözködésnek vedd, csak kérdezem.
Nõvéremet is ráveszem a nevezésre, egy 10 éves Cr-Mo váza van, azon van mit lecserélni :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Jók azok a szabályok úgy ahogy vannak. Egyszerû, korrekt.
Na és persze az erdõt is látni kéne a fától! :)
Örüljünk már!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Mindenki, akit foglalkoztat a téma, gondolja végig (lehetõleg magában), hogy a GT-nek mi a célja ezzel a kampánnyal és miért vannak ezek a feltételek.
Egyébként ne felejtsétek el, hogy ez a verseny a trikókért is fog menni.

A sebesség mindent megold.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

hát nincs sok esély, egy bankot kéne rabolni h hirtelen 300 szavazatom legyen:)késöbb kaptam az emailt errõl a pályázatról

Na jó, kampányolunk! ;)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

hát nincs sok esély, egy bankot kéne rabolni h hirtelen 300 szavazatom legyen:)késöbb kaptam az emailt errõl a pályázatról

ez azért ferde dolog, mert több szavazatot is leadhat egy ember, más ebbõl durva elõnyt csinálhat.... nem igazságos. enyi erõvel lehetne 2 percenként klikkelni...

neked szorítok :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ott a kiiras konas... Ha megszeged, kb olyan mintha a palyat vagnad le a gyozelem erdekeben.
Akarmilyen hulye egy kiiras, szabalyzat, vagy betartod, vagy ne indulj.

jah, nem akarok sumákolni, ne érts félre.
itt ez, ami felett eddig átsiklottam:
HONNAN LEHET TUDNI, HOGY PROFI VERSENYZÕ VAGYOK-E?
Ha a lentiek bármelyike fennáll az esetedben, akkor profinak számítasz és nem nyerheted meg a GT Arany Kerékpárt. Sajna.
- A bringádat egy szponzortól kaptad.
- Fizetnek, hogy versenyezz - bármilyen versenyen.
- Az adóhivatal "hivatásos kerékpárversenyzõnek" vagy "hivatásos triatlonistának" tekint.

majd azért kíváncsi leszek, hogy ki sunnyog át amatõrbe...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Anna, szavazás részemrõl is ment! Bízzunk benne, hogy sikerül Neked! ;)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Már megint a tipikus "magyar" felvetés, ha van valami nyeremény valahol valamikor, akkor már jó elõre le kell fektetni a kicsinyes szabályokat, hogy akkor kinek mi jár - mert a "Bélát" nem illetheti meg, mert Õ izé, a "Jóskát" azért nem, mert azé...
Ott a GT által lefektetett szabály, BÁRKI, aki annak megfelel, jogosult a bringára. Se munkanapokat nem kell számolgatni, se lemondani nem kell semmirõl, ez nem jópofizás, hanem VERSENY és ha nyersz, akkor nyertes vagy.
Végre egy lehetõség, amikor a puszta tények számítanak és nem asztal mellõl született döntések vannak érvényben.
"Nice boys don't play rock and roll"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ott a kiiras konas... Ha megszeged, kb olyan mintha a palyat vagnad le a gyozelem erdekeben.
Akarmilyen hulye egy kiiras, szabalyzat, vagy betartod, vagy ne indulj.
En is mondhatnam: ja, itt a szamla, a bringat is en vettem, dolgozok, nem tamogat senki. Bizonyitani senki sem tudna az ellenkezojet, csak szerintem a becsulet joval tobbet er mint egy sz@r GT...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
én középtávra neveztem. már hónapok óta el volt döntve ez, független a gt-s mizériától.
ha esetleg nem indul más a távon és hozzámvágják, akkor én nem utasítom vissza. én is, mint mindenki, pénzbõl élek, eladni meg jó lesz...

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
engem a bankom szponzorált egy személyi kölcsönnel :D, amúgy én már neveztem rövid távra, kiesve ezzel a versengésbõl. csak össze ne törjétek magatokat, annyit nem ér.....

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Csabikám, kedves mamád akkor számít szponzornak, ha érvényes szerzõdést köt veled. Na ez az a veszély, ami nem fenyeget Téged! :D Az XTR-szett inkább. ;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ha félállásban meózol, félállásban szponzorálnak (mint sok jólmenõ itthon), akkor félprofi vagy, azaz nem érvényes rád az amatõr kategória.

off
akkor kiírom a hátamra, hogy "anyu és apu" :)
on

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ha anyukámtól kapok (nem mintha a veszély fenyegetne) egy full-XTR-es karbon-csodagépet, akkor az már "profi", mert szponzortól kaptam egy bringát? :) Amúgy meg, heti 40 óra, fõállású munkaviszony. Ha félállásban meózol, félállásban szponzorálnak (mint sok jólmenõ itthon), akkor félprofi vagy, azaz nem érvényes rád az amatõr kategória.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Parti Andrison kívül lehet még valaki, aki nem melózik a bringa mellett?
mert ugye Szilárd is a Cseke szekerét tolja...
a fiatalabbakat (iskolásokat) meg szülõk finanszírozzák.

Na erre gondolok.
Mert én a melóból keresett pénzel bõven el vagyok, mellette tanulásra-kutatásra is jut idõm, de nem versenyzek, csak hobbi szinten, ha kedvem tartja.

Anna, szavazás részemrõl is ment! Bízzunk benne, hogy sikerül Neked! ;)