Helyezésekért kapsz pontot és azt összesítik a végén (korcsoportonként). Amúgy ha már a Bükkre mész akkor mehetnél a Mátrára is és az még közelebb is van neked.
Ha Egerig el tudsz menni, akkor onnan kb 20-25 km Szilvásvárad.
Helyezésekért kapsz pontot és azt összesítik a végén (korcsoportonként). Amúgy ha már a Bükkre mész akkor mehetnél a Mátrára is és az még közelebb is van neked.
Top maratonokon a rövid távot is összesítik? Hogy megy ez, mint a rallyban az idõket adják össze, vagy a helyezések számát és az nyer akié a legkevesebb (értelemszerûen mind a 4 versenyen részt vettek közül a legkisebb a szám)? Mennék én mind a 4-re, de Soprontól cseppet messze vannak a versenyhelyszínek, így marad a Duna és talán a Bükk
Anna, nálunk a klub fizeti az elõnevezés összegét, nem csábító?
vhogy ilyen sorrendben,de konkrétat nem akarok még mondani, mert még a csapátgyûléstõl függ, ha végre lesz vmikor...?????
Nagyobb remények, több segítség, támogatás, avagy egyéb és ne kérdezõsködjek?
Eredeti szerzõ: HalászAnna
hát még a csapat még nem 100% -os, lehet hogy máshol folytatom
hát még a csapat még nem 100% -os, lehet hogy máshol folytatomnem nevez az egyesület?
hoppá, még én sem....
még nekem is bekell fizetnem a lét... ne hogy elfelejtsem
Másfél hét alatt? Simán eltunyultál!
/A hétvégén tekertünk 120-at, és én is megéreztem a betegséget./
A bringád meg, tudod, olyan, hogy van neki két kereke, egy elõl, egy hátul és a kettõ között kormány - praktikus, ha nem akarunk a fákon, árkokban henteregni - nyereg, még talán kényelmes is...
Nem szemétkedek tovább! Gyagyulást, ööö, gyógyulást és hajrá!
ps.: idénre mit is terveztél a Top Maraton sorozatban?
már lassan gyógyulgatok : Köv. héten már remélem tudok edzeni isJobbulást, de csak ésszel!
Egy héttel ezelõtt még én is azt hittem, de ma már a Pilisben voltunk tekerni!
Fekvés - doki, ha kell - pihi, és aztán jöhet a mehet!
Mielõbbi gyógyulást Neked!