Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Pedig, ha mondom...:D

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Ígérem, jól viselkedek. :P

Ne fenyegess minket! :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Még egyszer, bocsánat!
Ígérem, jól viselkedek. :P

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

1. Már hova menjek, már majdnem meggyógyultam : idézzek egy korábbi postodból!? Inkább kussolok! ;)
2. már megvonási tüneteim vanna: elképzelem, amint verejtékezõ homlokkal riadtan ébredsz az álmodból, mert éppen veszettül tekertél! :D
3. Nekem is csak akkor megy fel ilyenkor a pulzusom ,ha országutis kerget a ligetben: Fene az ízlésedet! A modern lányokat is egyre furább dolgokkal lehet csak felizgatni! :rofl:

Bocs!
Úgy tûnik tényleg kezdesz gyógyulni! :P

hmm köszike ,hogy pontokba szedted:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
1. Már hova menjek, már majdnem meggyógyultam : idézzek egy korábbi postodból!? Inkább kussolok! ;)
2. már megvonási tüneteim vanna: elképzelem, amint verejtékezõ homlokkal riadtan ébredsz az álmodból, mert éppen veszettül tekertél! :D
3. Nekem is csak akkor megy fel ilyenkor a pulzusom ,ha országutis kerget a ligetben: Fene az ízlésedet! A modern lányokat is egyre furább dolgokkal lehet csak felizgatni! :rofl:

Bocs!
Úgy tûnik tényleg kezdesz gyógyulni! :P

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Már hova menjek, már majdnem meggyógyultam :) jövö héten remélem már edzés üzem is beindul :)Legalábbis remélem :) már megvonási tüneteim vannak
A hideg tényleg rossz ,de ha rétegesen öltözöl felakkor tényleg kibirható,meg hát akarat erõ is kell . Nekem is csak akkor megy fel ilyenkor a pulzusom ,ha országutis kerget a ligetben :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

én kimennék most 3 órára simán ,ha 100 % os lennék, nem szeretnék vissza esni, de köv héten remélem már edzhetek, mert így hogy fogok jó eredményeket elérni ...edzés nélkül nem lesz buda dobogó:)
Nem hiszem ,hogy túledzettem magam, jó edzõm van . Mivel kórházba voltam gyakorlaton ,szerintem ott kaptam el vkitõl vmit...

Jaaa! Én meg így jártatom a számat! :scared: Akkor meg fõleg mars orvoshoz! :D

Én kimentem, de szar volt. Nagyon elszoktam a hidegtõl, s nem ment jól, elsõ óra még ment, de utána kihültem, s belassultam, majd hazáig vacogtam.

Dante! Vacogás ellen megfelelõ ruházat, és mozgás, mozgás folyamatosan! ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én kimentem, de szar volt. Nagyon elszoktam a hidegtõl, s nem ment jól, elsõ óra még ment, de utána kihültem, s belassultam, majd hazáig vacogtam.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Én is. Mehetek ki a magyar hidegbe. Brühühühü.

Amúgy nem lehet, hogy túledzetted magad? A sok betegeskedés simán lehet emiatt.

én kimennék most 3 órára simán ,ha 100 % os lennék, nem szeretnék vissza esni, de köv héten remélem már edzhetek, mert így hogy fogok jó eredményeket elérni ...edzés nélkül nem lesz buda dobogó:)
Nem hiszem ,hogy túledzettem magam, jó edzõm van . Mivel kórházba voltam gyakorlaton ,szerintem ott kaptam el vkitõl vmit...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én is. Mehetek ki a magyar hidegbe. Brühühühü.

Amúgy nem lehet, hogy túledzetted magad? A sok betegeskedés simán lehet emiatt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Mit mondtam Neked Te lány!? :)
Csak módjával. Na tessék!
A diagnózist meg légyszíves bízd orvosra! Ergo, tessék elfáradni dottoréhoz,:ok2: aztán bebújni ágyikóba, sok-sok fini mézes teát kortyolgatni, és gyógyulgatni, gyógyulgatni, stb, stb, stb...
Szal, mielõbbi jobbulást kívánok Neked!
De most már aztán komolyan! :D

hát már ideje lenne. mert már versenyekrõl álmodok s az már rosszat jelent,fõleg hogy elõzõ este országutiztam. Már nagyon várom a május11 et)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

igen az a tájt van ,de szombaton lesz maga a verseny :) nem julius ? már magam sem tudom
nemtudok meggyógyulni , lehet hogy most meg mellhártya gyulladásom van. Mikor fogok én tudni így megint edzeni , nem bírom már:(

Tavaly júniusban volt.

A sebesség mindent megold.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Mit mondtam Neked Te lány!? :)
Csak módjával. Na tessék!
A diagnózist meg légyszíves bízd orvosra! Ergo, tessék elfáradni dottoréhoz,:ok2: aztán bebújni ágyikóba, sok-sok fini mézes teát kortyolgatni, és gyógyulgatni, gyógyulgatni, stb, stb, stb...
Szal, mielõbbi jobbulást kívánok Neked!
De most már aztán komolyan! :D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

OFF
Március 21. és szeptember 23 a napéjegyenlõség napjai.
A nyári napforduló június 22-én van.
Legalábbis így tanultam régen.

igen az a tájt van ,de szombaton lesz maga a verseny :) nem julius ? már magam sem tudom
nemtudok meggyógyulni , lehet hogy most meg mellhártya gyulladásom van. Mikor fogok én tudni így megint edzeni , nem bírom már:(

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Henger!
Igazságod vagyon! :clap:
Szentiván-éj, arra gondoltam.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Köszi!
Az a nap/éj egyenlõség éjszakáján lesz. Az pedig az idõ tájt lesz. (Ált. 20-a, 21-e, szökõévben más.)

OFF
Március 21. és szeptember 23 a napéjegyenlõség napjai.
A nyári napforduló június 22-én van.
Legalábbis így tanultam régen.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Azt Te csak hiszed!
Másokat is tudok, akik íg edzettek és éppen Dobkõnél.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Na ezeket kipróbálom ha rossz lesz az idõ és nem lesz társaságom mivel ilyen alapbõól elmebeteg dolgokra nem hiszem hogy találok követõket.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ó yeee..!

De aszfalton is, Pomáz-Dobkõ-Esztergom. Oda vissza háromszor.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Melyiken a szentkeresztrõl induló piroson?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!