Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

tudom még nem pont most lesz, de nem e tudja valaki, hogy a tisza-tós versenyen sokan szoktak e indulni? a szervezés általában milyen?

Kétszer voltam már, a szervezés nem rossz, de szerintem nem érdemes elmenni.
Inkább a Zemplén TT-n gondolkozz.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

norbonc

norbonc

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Tisztelt kollegák!

BM-on lesz csomagmegörzõ?

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
tudom még nem pont most lesz, de nem e tudja valaki, hogy a tisza-tós versenyen sokan szoktak e indulni? a szervezés általában milyen?

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Sajnos jól sejted.....csak a frissítõ pontokon kapunk csokit,banánt,izotóniás italt.

ahol én nem fogok megállni....:)

norbonc

norbonc

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Sajnos jól sejted.....csak a frissítõ pontokon kapunk csokit,banánt,izotóniás italt.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Jól sejtem, hogy az elsõ maratonom lesz, ahol a nevezési díjért nem kapok ebédet? Vagy csak átsiklottam eme szolgáltatáson a weblapon.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

Ezt mondjuk azért nem kellene, mert ha balesetet okozol, bukod a jogsid, ugyanis egy versenyen is érvényes a KRESZ és kerékpáron sem lehet alkoholizálni. :)

Na akkor lefelé is max 40km/h val jöhetsz, ha a kresz szabályait nézegetjük.:)
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

Én maraton elõtt meg szoktam inni 1-2 sört néha páleszt is, de mondjuk nem is nyerni megyek.

(Közbe meg whyski gyömbér a Camelbackból)

Enni meg rendesen kiadósan szoktam elõtte.

hát gratulálok...

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
szerintem egy versenyen nem kellene sörözni , max utána....sörözni máskor is lehet

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Ezt mondjuk azért nem kellene, mert ha balesetet okozol, bukod a jogsid, ugyanis egy versenyen is érvényes a KRESZ és kerékpáron sem lehet alkoholizálni. :)

:D
Kis pontosítás;
ez így nem igaz, mert a KRESZ a " Magyar Köztársaság területén levõ közutakon és közforgalom elõl el nem zárt magánutakon folyó közlekedést szabályozza " azaz nem terjed rá ki a hatálya, ergo mondjuk ha egy 4x pályán részegen balesetet okozol, akkor annak köze nincs a KRESZhez.
Azt, h ezeken is érvényes a KRESZ, az annyiban igaz, ha a verseny nyomvonala érint ilyen utakat, mint a fentiek. Szóval azokon elvileg limitálva van pl. a max. sebesség :) De egy ösvényen elméletileg is annyival zúzol le, amennyival akarsz/tudsz.
No meg még annyi, h kártérítési szempontból más egy bukás megítélése, ha piált az, aki a balesetet okozza.

De banyek, leginkább az, hogyén lefordulnék a melegben a bicóról akár a legkevesebb sörtõl is, mert azonnal kiszáradnék :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

Tisztelt fórumozók:)

Mit érdemes enni a verseny reggelén és/vagy verseny elõtt egy-két órával?

Én maraton elõtt meg szoktam inni 1-2 sört néha páleszt is, de mondjuk nem is nyerni megyek.

(Közbe meg whyski gyömbér a Camelbackból)

Enni meg rendesen kiadósan szoktam elõtte.
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

errõl?

http://vuelta.hu/index.php?id=405

vagy van másik is ?

igen erre gondoltam köszi:-)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF Bár ez már táplálkozástudomány, de nincs teljes mértékben igazatok. A glikogénraktárakat 24-48 órával a verseny elõtt kell megkezdeni feltölteni, rajt elõtt már nagyon kevés dolog szívódik fel - a kevés kivétel pl a High5 cuccos, de egy sima tésztát teljesen felesleges benyomni. A profik teljesen ugyanazt a reggelit nyomják a verseny hetén (pl 3 lekváros kenyér, 2 tojás, 1 túrós bukta, vagy amit akarsz), hogy a gyomrukat a rendszeresen azonos bevitelhez szoktassák, mert függetlenül attól, hogy mit eszel, a felszívódás és beépülés nagymértékben függ a pszichés állapotodtól és az ingerkülönbségektõl. Azaz lehet, h jobban jársz egy rendszeresített vajas kenyérrel, mint egy "bemûzlizésre" ráivott high5al, amikor mondjuk a hét többi napján nutellás kalácsra buksz.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

norbonc

norbonc

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Köszi mindenkinek a segítséget:)

Majd beszerzek én is H5-öt,csak most csóringer vagyok:)

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

hát nálam rajt elõtt 2-3 órával a müzli+joghurt kombó a nyerõ, az gyorsan kijön még rajt elõtt....:)
de a tuti a high5 energy source! annyi szénhidrátot tartalmaz, mint egy kisebb adag tészta és mindezt folyékony formában, tehát nem terheli a gyomrot. én amúgy ezt nyomom verseny közben is mert így egybõl pótolva van a szénhidrát és jobban mész...
üdv
zsé
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Én verseny elõtt, 2-3 órával szoktam megenni a tészta adagomat ,de csak annyit ami jól esik . Mivel a szénhidrát ürül ki a szervezetbõl ezt kell kicsit pótolni verseny elõtt. Mást én nem szoktam enni elõtte.De verseny elõtt 1 órával már ne igazából egyél szilárdat + min 2 liter folyadék !!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Akkor ott leszünk egy páran Szegedrõl!!

krisssz

krisssz

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
hali!

ha valakinek kell egy nevezés a BudaMaratonra, akkor én eladnám az enyémet... ár: nyerni nem akarok rajta, de az egészet elbukni sem. nekem 3500 volt, 3000-ért megkapja bárki, aki felhív itt: húsz 373-0823.

üdv, krisssz

norbonc

norbonc

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Dante:köszönöm az útmutatást

blueshark:szép idõ volt tegnap is és holnapra is jót mondanak.

Azért bennem van a drukk rendesen.
Tavaly a "gombaszedést" egészen gyorsan lenyomtam szinte 0 felkészüléssel.
Most a sport távot szeretném végig csinálni.
Gyakorlatilag csak teremben készültem január óta heti 4-6 edzéssel (Spinning, Spinracing).
Az állóképességemmel nincs baj,az tuti....viszont egyáltalán nem tudom felmérni,hogy mennyit fogok holnap bírni a hegyen.....ez azért zavar.