Kétszer voltam már, a szervezés nem rossz, de szerintem nem érdemes elmenni.tudom még nem pont most lesz, de nem e tudja valaki, hogy a tisza-tós versenyen sokan szoktak e indulni? a szervezés általában milyen?
Inkább a Zemplén TT-n gondolkozz.
Kétszer voltam már, a szervezés nem rossz, de szerintem nem érdemes elmenni.tudom még nem pont most lesz, de nem e tudja valaki, hogy a tisza-tós versenyen sokan szoktak e indulni? a szervezés általában milyen?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ahol én nem fogok megállni....Sajnos jól sejted.....csak a frissítõ pontokon kapunk csokit,banánt,izotóniás italt.
Ezt mondjuk azért nem kellene, mert ha balesetet okozol, bukod a jogsid, ugyanis egy versenyen is érvényes a KRESZ és kerékpáron sem lehet alkoholizálni.
Én maraton elõtt meg szoktam inni 1-2 sört néha páleszt is, de mondjuk nem is nyerni megyek.
(Közbe meg whyski gyömbér a Camelbackból)
Enni meg rendesen kiadósan szoktam elõtte.
Ezt mondjuk azért nem kellene, mert ha balesetet okozol, bukod a jogsid, ugyanis egy versenyen is érvényes a KRESZ és kerékpáron sem lehet alkoholizálni.
Tisztelt fórumozók:)
Mit érdemes enni a verseny reggelén és/vagy verseny elõtt egy-két órával?
hát nálam rajt elõtt 2-3 órával a müzli+joghurt kombó a nyerõ, az gyorsan kijön még rajt elõtt....Tisztelt fórumozók:)
Tisztelt fórumozók:)