Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Sziasztok 08.22 -én a négynapos ünnep szombatján lesz ez a maraton Szlovákiában társat-társakat keresek az útra (Pestrõl 360km) szállás 10€ körül van.
http://www.kralovsky...sk/index_hu.htm
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
Talán a több jobb helyezés számít? nemtom....

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Top maraton sorozattal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Mi van akkor, ha 2 ember áll az utolsó verseny után 1. helyen ugyan annyi ponttal? 2 1. helyezett lesz?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Elég nehéz labdába rugni a szlovákok mellett,de nem lehetetlen,elég erõs a mezõny eleje, mivel én hosszutávon indulok csak arról tudok véleményt mondani.Voltam egy párszor már abszolult 5-ben sõt tavaly a Tátrában ami Közép-Európai maraton bajnokság volt 3.tudtam lenni.Igazán ez a verseny az ország keleti részén lakóknak nincs tul messze.

Értem, köszi.
Én is hosszún versenyzek, mondjuk azért tõled idén még elmaradok rendesen (kb 10%-kal). Jövõre lehet elmegyek valamelyik szlovák versenyre, majd megdumálom valamelyik környékbeli hazai ellenfeledet :) , hogy jöjjön el velem, aztán úgy már olcsóbb lesz. Meg jól összedolgozunk a szlovákok ellen. :)

A sebesség mindent megold.

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts
Elég nehéz labdába rugni a szlovákok mellett,de nem lehetetlen,elég erõs a mezõny eleje, mivel én hosszutávon indulok csak arról tudok véleményt mondani.Voltam egy párszor már abszolult 5-ben sõt tavaly a Tátrában ami Közép-Európai maraton bajnokság volt 3.tudtam lenni.Igazán ez a verseny az ország keleti részén lakóknak nincs tul messze.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
egész tetszetõs volt, aztán megláttam, h 470 km:(

Salzkammer is csak 340 volt...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Jól hangzik csak nagyon messze van :( , közel 400km. Nincs (hozzám) közelebbi verseny? Egyébként mennyire van esélyünk nekünk magyaroknak kint labdába rúgni, mondjuk dobogóra állni, neked összejött már?

A sebesség mindent megold.

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts
Egy nagyon jó kis Szlovák maraton versenyre szeretném felhivni a figyelmeteket,közel a Tátrához az augusztus 20.-ai hétvégén.Én tervezem hogy megyek de ha esetleg többen összejövünk mehetünk együtt is.Ott kell aludni mindenképpen mert szombaton 8óra 30-kor hosszutáv rajt,mivel igen hosszu és kemény a pálya.Még több infó magyar nyelven is a www.kralovskymaraton.sk oldalon.Ajánlom a fényképalbumot végignézni nagyon szép helyeken megy a pálya nyomvonala.A szinvonal sokkal jobb mint itthon igaz hogy kevesebben indulnak de a nevezésért kapsz is valamit tapasztalatból mondom.Tavaly 4*voltam a szlovákoknál és egyszer sem csalódtam,sõt ledöbbentem mennyi mindent kaptam.

hencsa

hencsa

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
Hali!
Nem emléxik valaki milyen prospektusokat kaptunk a szilvás maratonon a rajtcsomagba:D?
Egyik energiazselét(squezy) reklámozták azzal h az összes topmaratoon részt kell venni és utána meg regisztrálni vhol és akkor lehet nyerni vagy mi:D:confused:
Ha vki emléxeik szóljon:)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

eladó egy-egy hosszútávos nevezés a Bükk ill. Mátra maratonra. 3500 ft/db

már csak a Mátrás eladó

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

ahhoz képest mindenhol csak csöpögött... már-már cunami közeli élmények voltak...

bejártuk a középtáv pályáját, szerintem frankó lesz, csudaszép, festõi helyeken vezették az útvonalat. szinte végig kétnyomos utakon elõzgethetjük az elénk keveredett rövidtávosokat. az út talán több, mint fele köves, tehát esõben se lesz nagyon vészes. najó, itt-ott azért meggyûlik majd a bajunk, ha netán esne, de nem lesz szilvásváradi élmény...
az emelkedõk rövidek, amolyan xc-s élményt nyújt a pálya. nagyon gyorsan lehet menni, valószínûleg nem sokkal 2:30 felett lesz a középtáv ideje.
a vége felé van egy patakátkelés, kerülgetni nem érdemes, csak tengelyig ért a víz, meg utána úgyis ott a cél hamarosan...
egy szó, mint száz, kár lenne kihagyni

Kössze, akkor ha addig hazaérek középet lenyomom :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Buki akkor ne merj panaszkodni ha Réka csak felfelé megy:)

Ha sikerul majd beernem egy darabban, szintidon belul, igerem utana egy szot nem fogok szolni, ha valamikor maszni kell. Ez lesz az elso hosszutavom terepen. :) 100 folott eddig csak aszfalton mentem, es nem is volt ennyi szint szerintem.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Buki akkor ne merj panaszkodni ha Réka csak felfelé megy:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Szia! Irtam privatot.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

a Misi ?
kannibál party lesz ?

Neeeeeeeem .... az Ádám :) ........ uppppssssz ez nagybetû lett:mybad: , hát persze, hogy kisbetûs :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ott csak úgyis csöpögött ... bezzeg Novingrad-nál :D igaz :)

ahhoz képest mindenhol csak csöpögött... már-már cunami közeli élmények voltak...

bejártuk a középtáv pályáját, szerintem frankó lesz, csudaszép, festõi helyeken vezették az útvonalat. szinte végig kétnyomos utakon elõzgethetjük az elénk keveredett rövidtávosokat. az út talán több, mint fele köves, tehát esõben se lesz nagyon vészes. najó, itt-ott azért meggyûlik majd a bajunk, ha netán esne, de nem lesz szilvásváradi élmény...
az emelkedõk rövidek, amolyan xc-s élményt nyújt a pálya. nagyon gyorsan lehet menni, valószínûleg nem sokkal 2:30 felett lesz a középtáv ideje.
a vége felé van egy patakátkelés, kerülgetni nem érdemes, csak tengelyig ért a víz, meg utána úgyis ott a cél hamarosan...
egy szó, mint száz, kár lenne kihagyni

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

dehogy fog. én nem veszem be az esõs dumátokat :P
egyébként nem zavar az esõ, szilvás után igazából akármi jöhet :)

Ott csak úgyis csöpögött ... bezzeg Novingrad-nál :D igaz :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Elmész a veszprémiekkel pályát bejárni?
Esni fog.

dehogy fog. én nem veszem be az esõs dumátokat :P
egyébként nem zavar az esõ, szilvás után igazából akármi jöhet :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

vasárnap majd szólok róla.
megnézzük mi a helyzet :)

Elmész a veszprémiekkel pályát bejárni?
Esni fog.