Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Posted 2009. August 11. - 20:06
http://www.kralovsky...sk/index_hu.htm
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. August 07. - 06:11
Posted 2009. August 06. - 23:55
Posted 2009. August 06. - 23:22
Értem, köszi.Elég nehéz labdába rugni a szlovákok mellett,de nem lehetetlen,elég erõs a mezõny eleje, mivel én hosszutávon indulok csak arról tudok véleményt mondani.Voltam egy párszor már abszolult 5-ben sõt tavaly a Tátrában ami Közép-Európai maraton bajnokság volt 3.tudtam lenni.Igazán ez a verseny az ország keleti részén lakóknak nincs tul messze.
Én is hosszún versenyzek, mondjuk azért tõled idén még elmaradok rendesen (kb 10%-kal). Jövõre lehet elmegyek valamelyik szlovák versenyre, majd megdumálom valamelyik környékbeli hazai ellenfeledet , hogy jöjjön el velem, aztán úgy már olcsóbb lesz. Meg jól összedolgozunk a szlovákok ellen.
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. August 06. - 23:08
Posted 2009. August 06. - 23:00
Posted 2009. August 06. - 22:53
Posted 2009. August 06. - 22:23
Posted 2009. July 31. - 08:42
Nem emléxik valaki milyen prospektusokat kaptunk a szilvás maratonon a rajtcsomagba:D?
Egyik energiazselét(squezy) reklámozták azzal h az összes topmaratoon részt kell venni és utána meg regisztrálni vhol és akkor lehet nyerni vagy mi:D:confused:
Ha vki emléxeik szóljon:)
Posted 2009. June 23. - 18:26
eladó egy-egy hosszútávos nevezés a Bükk ill. Mátra maratonra. 3500 ft/db
már csak a Mátrás eladó
Posted 2009. June 23. - 16:43
ahhoz képest mindenhol csak csöpögött... már-már cunami közeli élmények voltak...
bejártuk a középtáv pályáját, szerintem frankó lesz, csudaszép, festõi helyeken vezették az útvonalat. szinte végig kétnyomos utakon elõzgethetjük az elénk keveredett rövidtávosokat. az út talán több, mint fele köves, tehát esõben se lesz nagyon vészes. najó, itt-ott azért meggyûlik majd a bajunk, ha netán esne, de nem lesz szilvásváradi élmény...
az emelkedõk rövidek, amolyan xc-s élményt nyújt a pálya. nagyon gyorsan lehet menni, valószínûleg nem sokkal 2:30 felett lesz a középtáv ideje.
a vége felé van egy patakátkelés, kerülgetni nem érdemes, csak tengelyig ért a víz, meg utána úgyis ott a cél hamarosan...
egy szó, mint száz, kár lenne kihagyni
Kössze, akkor ha addig hazaérek középet lenyomom
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2009. June 22. - 21:04
Buki akkor ne merj panaszkodni ha Réka csak felfelé megy:)
Ha sikerul majd beernem egy darabban, szintidon belul, igerem utana egy szot nem fogok szolni, ha valamikor maszni kell. Ez lesz az elso hosszutavom terepen. 100 folott eddig csak aszfalton mentem, es nem is volt ennyi szint szerintem.
Posted 2009. June 22. - 20:51
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. June 22. - 19:06
eladó egy-egy hosszútávos nevezés a Bükk ill. Mátra maratonra. 3500 ft/db
Szia! Irtam privatot.
Posted 2009. June 22. - 18:37
Posted 2009. June 21. - 20:21
a Misi ?
kannibál party lesz ?
Neeeeeeeem .... az Ádám ........ uppppssssz ez nagybetû lett:mybad: , hát persze, hogy kisbetûs
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2009. June 21. - 17:50
ahhoz képest mindenhol csak csöpögött... már-már cunami közeli élmények voltak...Ott csak úgyis csöpögött ... bezzeg Novingrad-nál igaz
bejártuk a középtáv pályáját, szerintem frankó lesz, csudaszép, festõi helyeken vezették az útvonalat. szinte végig kétnyomos utakon elõzgethetjük az elénk keveredett rövidtávosokat. az út talán több, mint fele köves, tehát esõben se lesz nagyon vészes. najó, itt-ott azért meggyûlik majd a bajunk, ha netán esne, de nem lesz szilvásváradi élmény...
az emelkedõk rövidek, amolyan xc-s élményt nyújt a pálya. nagyon gyorsan lehet menni, valószínûleg nem sokkal 2:30 felett lesz a középtáv ideje.
a vége felé van egy patakátkelés, kerülgetni nem érdemes, csak tengelyig ért a víz, meg utána úgyis ott a cél hamarosan...
egy szó, mint száz, kár lenne kihagyni
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. June 21. - 09:40
dehogy fog. én nem veszem be az esõs dumátokat
egyébként nem zavar az esõ, szilvás után igazából akármi jöhet
Ott csak úgyis csöpögött ... bezzeg Novingrad-nál igaz
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2009. June 19. - 23:47
dehogy fog. én nem veszem be az esõs dumátokatElmész a veszprémiekkel pályát bejárni?
Esni fog.
egyébként nem zavar az esõ, szilvás után igazából akármi jöhet
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. June 19. - 23:36
Elmész a veszprémiekkel pályát bejárni?vasárnap majd szólok róla.
megnézzük mi a helyzet
Esni fog.