Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Verseny linkjét be tudod tenni?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Hétvégén kint voltunk Lengyelben az Istebnai maratonon, néhány fotó a hivatásosoktól.http://www.sportogra.../652/index.html

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
ez nagyon profin van megcsinálva....tanulhatnánk tõlük
" A Cube el van vetve! "

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Tök jó ez a Bikemap-os szinttérkép. Tudod merre megy a verseny, hol emelkedik és hol fog lejteni. Elég sok lesz benne a dózer.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Plusz a 25. kilómétertõl a 28-ig egy Mátra sípálya jellegû mászás (300 méter szint). Az még a jó móka :D Sokat mondjuk nem kell agyalnod a szinttérképen :) Két mászás, meg egy kicsi és kész is vagy ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Használtam a Goggle-t: http://www.marosmtbm...n.blogspot.com/

Vicces, hogy itt két táv van, egy 50km-es meg egy 80km-es. Az 50-es elsõ 13 km-én annyi szint van, mint Bükkön a 44km-es távon :D Már érzem, hogy jó lesz:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Használtam a Goggle-t: http://www.marosmtbm...n.blogspot.com/

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Most hétvégén lesz egy maraton Romániában, Kolozsvár mellett. Errõl valaki nem tud mutatni egy linket?
labidani

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
gyóó, szlovipari keleti vége!
megpróbálok elszökni dolgozóból

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Josh.: Szuper ez a video! Itthon ezeket a lejtõket már DH pályának minõsítené a többség, pedig ez az igazi terepbringázás! ;) Gyõzzön az ügyesebb az erõssebb! :clap1:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Nálunk vajon mikor fogják ennyien letekerni mondjuk a Szilvás hosszutávot?

Soha. Mert az a "profiknak" való. Te is "profi" vagy, menj is innen, ez amatõr fórum. Hát nem tudtad, hogy azért járunk maratonozni, hogy egy óra alatt leküldjük, s mehessen a sörike? És direkt kiéheztetjük magunkat, nehommá' a hosszúsoknak hagyjunk kaját. Aki olyan hülye, hogy azon megy, egyen zselét. Dehát b.szki, ennyi munka után, család, autószerelés, fûnyírás és macska mellett, bezzeg te még ennyit se mennél.

...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts
Ez a verseny nem volt semmi a Cseheknél,most volt mikor a 24órás verseny 568-an teljesitették a hosszu távot,pedig igen kemény volt.Több infó a www.mtbiker.sk oldalon a rallye sudety versenynél,érdemes megnézni a videót és az eredménylistát.Nálunk vajon mikor fogják ennyien letekerni mondjuk a Szilvás hosszutávot.

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts

Idén még nem sikerült eljutnom maratonra, ez az utolsó reményem. Nézegettem a tavalyi képeket.... a fotós késte le az igazi rajtot? Vagy ilyen családias hangulatú volt a maraton?

Nem a fotós késte le a rajtot,tényleg ilyen kevesen voltak,de azért mert 5fok volt és úgy esett az esõ mintha dézsából öntenék,de a táj szépsége azért kicsit kárpótolt mindenért.

bedeo

bedeo

újonc

• fórumtag
  • 1 posts

Igen lesz oktober 3.-án Dedinky tó mellett Mlynky nevû helyen tervezzük hogy megyünk, több infó a www.outdoor-slovakia.sk honlapon.Tavaly is voltam itt.

Idén még nem sikerült eljutnom maratonra, ez az utolsó reményem. Nézegettem a tavalyi képeket.... a fotós késte le az igazi rajtot? Vagy ilyen családias hangulatú volt a maraton?

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts
Hú ez jónak tûnik:) Hétvégén megyek haza, majd megbeszéljük:)

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts

Ha tudok, szivesen elmennék ide is. Joshua: Itt csak szlovákul van kiírás, vagy csak én bénázok? Ha jól veszem ki 8Euro az elõnevezés? Sp. Nova Ves a rajt helye?
Köszi.

Itt tényleg csak szlovákul van kiirás.A helyszini nevezés is csak 10 euró.A rajt helye pontosan Mlynky Biele Vody ez amugy télen egy siközpont,és van itt egy szép szálloda is és ha jól veszek ki a kiirásból a szálloda parkolójából lesz a rajt.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Ha tudok, szivesen elmennék ide is. Joshua: Itt csak szlovákul van kiírás, vagy csak én bénázok? Ha jól veszem ki 8Euro az elõnevezés? Sp. Nova Ves a rajt helye?
Köszi.

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts
Igen lesz oktober 3.-án Dedinky tó mellett Mlynky nevû helyen tervezzük hogy megyünk, több infó a www.outdoor-slovakia.sk honlapon.Tavaly is voltam itt.

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts
Szlovákiában lesz még verseny idén?

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
http://www.topmarato...category/21/38/