Az viszont igaz, hogy lehetne több juttatás is bármilyen számunkra élvezhetõ/használható formában.
Megtennéd hogy kicsit részleteznéd hogy pontosan mit is szeretnél?
Csak kiváncsiságból kérdezem.
Az viszont igaz, hogy lehetne több juttatás is bármilyen számunkra élvezhetõ/használható formában.
Igaz, csak a felsõ szakasz meredek, lejjebb már alig lejt. Mondjuk dagonyára nem emlékszem, inkább csak folyós sárra, az alja meg olyan volt mintha betonon mennék (úgy jöttem le ott, mint szárazon ), persze lehet akkor más volt a talaj amikor te jöttél le, mert volt köztünk majdnem egy óra, amikor én jöttem lefelé akkor szakadt az esõ.Tény hogy ez a közép volt. Na jó néha gurultam is, de alapvetõen mivel nem tudtam tekerni-mozogni a nyeregben ezért majd megfagytam és ami tekerve lejtõnek tûnik az hajtás nélkül bizony vagy sík vagy enyhe emelkedõ amin futni kell (Pláne ha akkora a dagonya mint akkor)
A sebesség mindent megold.
Tény hogy ez a közép volt. Na jó néha gurultam is, de alapvetõen mivel nem tudtam tekerni-mozogni a nyeregben ezért majd megfagytam és ami tekerve lejtõnek tûnik az hajtás nélkül bizony vagy sík vagy enyhe emelkedõ amin futni kell (Pláne ha akkora a dagonya mint akkor)A hosszúra gondoltam.
De miért futottál? A vége lejtõ, felnin és/vagy lánc nélkül is le lehet jönni.
A hosszúra gondoltam.ÉN igaz hogy az úcsó 20-at futottam:D
duatlonra neveztél?ÉN igaz hogy az úcsó 20-at futottam:D
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ÉN igaz hogy az úcsó 20-at futottam:DInkább az elsõ 15-20 (pl szilváson ki ment volna végig csak úgy szórakozásból).
Inkább az elsõ 15-20 (pl szilváson ki ment volna végig csak úgy szórakozásból).nemhiszem, hogy fatert le kéne állítani a bringázásról
a legjobbakon kívül van még pár induló minden kategóriában
én úgy szoktam ehhez hozzáállni, hogy befektetett lével/energiával/idõvel ki mit ér el
de az elsõ 10 után sztem a többiek csak szórakoznak
legalább is az idõeredmények alapján biztos ;-)
Inkább "Apát" nyugdíjazd, majd szurkol neked Õ, több értelme lenne!:mexico:Tavaly végigmaratonoztam az évet (elõtte fõként országútiztam), nagyon tetszett, új volt minden, sikerült jó eredményeket is elérnem, de idén mégis kihagyom. Két ember versenyzése egy háztartásban eléggé megviseli a családi kasszát és úgy gondolom, ha nem tudok annyit edzeni, hogy újra a legjobbak között legyek, akkor inkább nem fektetek bele annyi pénzt. De ott leszünk minden versenyen és szurkolunk Apának a hosszútávon, remélem ugyan olyan tömeg lesz, mint eddig
Félre ne értsen senki:én lennék a legboldogabb ha mindenki aki kicsit is többet ért a montihoz minthogy boltba jár vele résztvevõként megjelenjen és teljes elégedettséggel távozzon egy maraton helyszínérõl.Sokan vannak így.De sokan -talán mégtöbben- elégedtlenek.ott is fõleg Te vagy a domináns ellendrukker, ahogy látom
kistányéron is lehet haladni, én szégyen vagy sem felfeléknél inkább pörgetek:) jah meg a kis srácok után szoktam eredni, mert õk sok helyen felmennek ahol a többiek nem (egyszer már bejött Kislõdön).Úgy törte az utat nekem, hogy csak néztem.:Én is középen szoktam menni toló emberek mellett,de ebbe az a vicc, hogy középtányéron... xD Míg más már leszáll.Nem bántom a népet,persze mindenki más más fizikumú és technikai tudású,de azért én sem tartozok a nagyágyúk közé,mégis sok helyen felmegyek középtányéron.
ott is fõleg Te vagy a domináns ellendrukker, ahogy látomOlvassátok el a velo.hu-n a TopMaratonról szóló cikk kommentjeit,ha érdekesnek találjátok a témát.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu