Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Sziasztok! Hol lehet rálelni egész évre kiterjedõ maraton verseny naptára?

Wave

Wave

vendég

• fórumtag
  • 72 posts

fizetni is addig kell, igen

Köszönöm!
Így már nehezebb dolgom lesz!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Sziasztok!
Idén szeretnék több maratonon is elindulni és az érdekelne,hogy az akciós elõnevezésnél a dátum febr. 28 vagy március 31.Fizetni is az adott dátumig kell vagy csak nevezni kell és az utalás csúszhat egy kicsit?

fizetni is addig kell, igen

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Wave

Wave

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Sziasztok!
Idén szeretnék több maratonon is elindulni és az érdekelne,hogy az akciós elõnevezésnél a dátum febr. 28 vagy március 31.Fizetni is az adott dátumig kell vagy csak nevezni kell és az utalás csúszhat egy kicsit?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Azért a tavalyi szilváson a szarvaskõi frissítõnél levõk nem voltak semmik, tele akartak tömni mindenféle kajával. :) Õket soha nem fogom elfelejteni.

Ez így van, és 2 évvel ezelõtt ugyan ez volt Kovácsiban az Anna-laki frissítõnél, nem volt annyi kezem, hogy elrakjam a dolgokat.
Tavaly Szilaváson a fennsíkon Godziék is szó nélkül adtak olajat, Mátrán a Szénégetõknél szedték ki a kulacsaimat a tartóból, Bükkön pedig azon a dupla itatóponton volt kemény segítség, ahol sokan kidõltek az aszfalt mászás után.
Amiért hálás köszönet is.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Azért a tavalyi szilváson a szarvaskõi frissítõnél levõk nem voltak semmik, tele akartak tömni mindenféle kajával. :) Õket soha nem fogom elfelejteni.

A sebesség mindent megold.

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Nekem az a legnagyobb problémám ,hogy a kerékpársport ( maratonok ) kirekesztik az embereket ( olyan helyeken van , amit álltalában csak autóval lehet normálisan megközelíteni ) . Jó példa erre a Bükk maraton .
Bükkben 2 nagy maraton is van , a Szilvás az talán még oké is , de a Bükk maraton elég gagyi helyen van !
Áthoznák Miskolcra egy óriási rendezvényt tudnának csinálni belõlle!
Persze Miskolcon nincs is egy normális kerékpárclub sem !

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Nálunk a pályán volt technikai depo ahol azért segítettek ha volt probléma.
Idén már lehet úgy nevezni hogy kérsz vagy nem kérsz polót-így változik a nev.díj.

- Én nem is mondtam, hogy nem volt! (és Szilváson is volt, meg a Dunán is, a Mátrai volt a legjobb, ott a rajt cél területre tették a parkoló közepére :D )
- De az itatópontokon nem törték össze magukat azemberek (de ez sok marcin ugyan így jellemzõ) ... nem adogatták a frissítõ nedüt ... tudom ezt már megtárgyaltuk, kérésed volt, hogy mindenkinek egyforma esélye legyen

Ha ezeket valamilyen szinten változataják a szervezõk, akkor közeledni fog a szervezõ-nevezõ kapcsolat :cheers:

De ettõl nekem a kedvenc maratonom még akkor is a Crosskovácsi marad :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Meg lehet nézni valahol a pólótervet? Sokat segítene eldönteni hogy kell-e vagy sem.

Éppen holnap lesz az elsõ megbeszélésünk majd felvetem ezt a kérdést is.

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts

Idén már lehet úgy nevezni hogy kérsz vagy nem kérsz polót-így változik a nev.díj.

Visszaolvastam , valóban sok szám bekerült a köztudatba!
Voltam az utolsó Zemplén maratonon , sajnálatos , hogy nem rendezik mostanság ! nyilván ott is hasonló problémák voltak , mint amiket itt feszegetünk !

Talán a fõváros közelsége nektek biztosítja a megfelelõ nevezõi létszámot hosszabb távon is !

Sajnálatos , hogy a kerékpársport ilyen kevés szponzort tud bevonni a rendezvényekbe !

A rallyba ez valahogy mégis mûködik! Megy a számlázgatás aztán van pénz dögivel !

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Meg lehet nézni valahol a pólótervet? Sokat segítene eldönteni hogy kell-e vagy sem.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Azt is figyelembe kellene venni a külföldi maratonokkal való összehasonlításnál, hogy Magyarország egy drága ország, hatalmas bürokrácia rendszerrel. És csak az az érdekük, hogy az embereket lehúzzák.

Egyébként meg én nem szeretném, ha bárki olajozná, lemosná a kerékpáromat vagy megtörölné a szemüvegemet a frissítõpontokon :D
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

infúziós tasakot minden nevezéshez, vagy sisakszponzort
talán jól esne a célban néhány müzli, banán , szlovákiában a banánt sózva nyomták a számba mikor az itatónál elvették a bringám lemosni, olajozni
én örülök annak is ami most van

Az elmúlt két szezonban sokat versenyeztem itthon és külföldön. Amit én fel tudnék róni hátrányként az itthoni versenyek számlájára, vagy inkább jobban özpontba helyezk a versenyzõket? És nem megbántani szándékozok egy szervezõt sem:
1.) Kedvesség, némi mosoly
2.) Aktívabb munka az itatópontokon, (levették a sisakomról a szemüvegemet és megtörölték+beloajozták a láncomat ... azt hidtem álmodok) valamivel készségesebbek a kinti itatóemberek és nem trécselnek itatás helyett, hanem végzik a feladatukat.
3.) Valamivel nagyobb választék van a tápanyagból
4.) Sávos nevezés ugyanarra a versenyre, és nem idõkorlátra van bontra mint itthon! Ezalatt értsed: 15EUR= ha csak versenyzel; 25EUR=Ha póló+verseny; 40EUR= Kaja+póló+verseny vagy gél+póló+verseny. És ez akkor is ennyi, ha a helyszinen fizeted ki, csak a regisztrációt kell elküldeni elõre, ha nem regisztráltál elõre akkor +5EUR

És így mindenki szája be van fogva, mert aki versenyezni akar, az versenyt fizet, aki meg mindent az mindent fizet.
Ez utóbbi megfontolandó lenne mindenkinek véleményem szerint, elõnyösebb a tervezésnél.

De azért nem vagyunk rossz helyen csak ezeken az itthon berögzött apró dolgokon kellene változtatni amit megszoktunk, és mindig felemlegetik akik külföldön is versenyeztek.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Tudom nem nekem írtad a kérdést , de mivel te is szervezõ vagy talán annyit , hogy ezekért a szolgáltatásokért nem kérnék el annyi pénzt!

CSak Szilvásvárad maraton nevezés esetén max : 4000ft

Gesztusként egy palack ásványvíz a rajtcsomagban szponzor esetén a versenyre 1 zselé v. szelet esetleg 1 csoki

Nekem se a poloval se a gulyással nincs problémám , a frissítõpontokon meg ritkán állok meg ( saját gatoradel és born zsellével megyek )

Pár hozzászolással ezelött már leírtam hogy mennyibe kerül a versenyem.Minimum 4 millió ft-nál kezdõdik.(500 fõ )
Ha a max. helyszíni nev.dijjal számolok akkor 2,5 millió jön be -de van elõnevezés is ami úgye csökkenti.
Tehát legjobb esetben is 1,5 millió ft össze kell kalapoznom.(sokan már ezt sem tennék meg)
A versenyzõre ténylegesen ráköltök: 625 ft rajtszám+idõmérés
2000 ft poló
500 ft kaja+pia verseny közben
Sokan elöneveztek 3500 ft-ért....
A versenyzök nem tudják elképzelni hogy hány helyre kell elmenni engedélyekért pl.Duna -Ipoly nem.park,helyi erdészet,BKV,önkormányzat,mentõk,rendörség,polgárõrség...És ez mind pénzbe kerül.És még hol vannak a rendezéssel kapcsolatos kiadások,a díjjak (esetleg pénzdíj),szpiker,hangosítás és egyéb költségek.
Olvasd el tényleg amit leírtam pár oldallal ezelõtt az árakról.

(miért tördeli így szét a szöveget ???)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Mátrán elkezdtem viccet mesélni a csapattársamnak 170-es pulzusnál. :D
Jót röhögtünk. Köszönöm Világökörségek topik. ;) :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Üdv!
az elsõ 10 szórakozik ám igazán! ;)

néha sikerül ott maradni az elején, ott is megy a hülyéskedés, csak közben tekernek is :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

Megtennéd hogy kicsit részleteznéd hogy pontosan mit is szeretnél?
Csak kiváncsiságból kérdezem.

infúziós tasakot minden nevezéshez, vagy sisakszponzort
talán jól esne a célban néhány müzli, banán , szlovákiában a banánt sózva nyomták a számba mikor az itatónál elvették a bringám lemosni, olajozni
én örülök annak is ami most van

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts

Megtennéd hogy kicsit részleteznéd hogy pontosan mit is szeretnél?
Csak kiváncsiságból kérdezem.

Tudom nem nekem írtad a kérdést , de mivel te is szervezõ vagy talán annyit , hogy ezekért a szolgáltatásokért nem kérnék el annyi pénzt!

CSak Szilvásvárad maraton nevezés esetén max : 4000ft

Gesztusként egy palack ásványvíz a rajtcsomagban szponzor esetén a versenyre 1 zselé v. szelet esetleg 1 csoki

Nekem se a poloval se a gulyással nincs problémám , a frissítõpontokon meg ritkán állok meg ( saját gatoradel és born zsellével megyek )

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

de az elsõ 10 után sztem a többiek csak szórakoznak
;-)

Üdv!
az elsõ 10 szórakozik ám igazán! ;)