Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

Big_Hand

Big_Hand

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

Most olvastam az egyik topicban, gondoltam beirom ide.

Erdõbénye Drótszamár Fesztivál
: 2010. július 10.

A maratonra a nevezesi dij 2000 forint, poloval 3000.
Hosszu tav 50 km (2 kor), rovidtav 25 km.

Lesz bringapolo is!

Húúú ez nagyon jól hangzik. Ott a helyünk. Reméljük addigra ott is rendbe jön minden.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Most olvastam az egyik topicban, gondoltam beirom ide.

Erdõbénye Drótszamár Fesztivál
: 2010. július 10.

A maratonra a nevezesi dij 2000 forint, poloval 3000.

Hosszu tav 50 km (2 kor), rovidtav 25 km.

Lesz bringapolo is!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
középtávos - férfi - nevezést keresek haveromnak - top maratonok, bbf stb...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
eladnám a topmaraton sorozatra szóló 4 hosszútávú nevezésem lehetõleg egyben 15000-ért

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Igen, ez az! Köszönöm!!!! :)
" A Cube el van vetve! "

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Tudom, hogy nem maraton, de nem tud valaki valami infót, lesz-e idén is Várpalotán TT?

április 18-ára készülnek ismerõsök.
talán erre gondolsz.
www.velo.hu
Tavaszk

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Tudom, hogy nem maraton, de nem tud valaki valami infót, lesz-e idén is Várpalotán TT?
" A Cube el van vetve! "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem ranglista futam. A maraton bajnokság 6 futamból (vinye-bakony, szilvás, crosskovácsi, balatonbikefest, duna, bükk) áll. Az OB a mátra maraton. XCO-ból is csak egy verseny van a kupafutamokon kívül, ami ranglista verseny. Maratonok esetén ilyet nem látok a bennfentes naptáramban :)

Köszi. (most vettem csak észre a hozzászólásodat)

A sebesség mindent megold.

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Akit érdekel már lehet nevezni a Kassa maratonra Junius 26.-án lesz van magyar nyelvû kiirás is illetve magyar nyelvû jelentkezési lap csak el kell menteni kitölteni és elküldeni a megadott email cimre,ha ezt május 31-ig megteszed akkor a nevezési dij 10euro amit a helyszinen kell majd fizetni!!!Ez elég baráti ár az itthoni maratonok áraihoz képest.Amugy jó verseny én is indultam már rajta www.1kbm.sk

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nem ranglista futam. A maraton bajnokság 6 futamból (vinye-bakony, szilvás, crosskovácsi, balatonbikefest, duna, bükk) áll. Az OB a mátra maraton. XCO-ból is csak egy verseny van a kupafutamokon kívül, ami ranglista verseny. Maratonok esetén ilyet nem látok a bennfentes naptáramban :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Én is hallottam errõl, de Azóta nem tudok semmit.

A pálya egy részén voltam ma(2. kör) , kitûnõ állapotú..csak így is maradjon.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Arról van valakinek információja, hogy a Buda maraton most ranglista verseny lesz vagy nem? Csak azért, mert az mmtbszsz.hu-n nincs benne a versenynaptárban és év elején így volt hirdetve. Mondjuk elég nevetséges lenne a 40km-es táv, mint ranglistaverseny.

A sebesség mindent megold.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Helótok. Felvidékrõl vagyok, az közeli Kis-Kárpátokat már bejártam, de idén Pestre jöttem tanulni, és a közelben szeretnék egy kicsit XC-zni. Ha tudnak nekem valaki olyyanban segíteni, hogy milyen pályák vannak a közelben, esetleg tapasztalatok, térkép.... és van e esetleg valamilyen XC-s verseny közelben
Köszönöm elõre is

Szia!
Üdvözöllek "nálunk"! :) Szerintem a legjobban akkor jársz, ha szétnézel a "túrák m.o.-on" topikban. Nagyon jó helyekre el tudsz menni az ott felvetett túrák bármelyikén. Talán a legközelebbi nagyobb összeröffenés a Buda-maraton május 1-én, a budai hegyekben. Érdemes elötte figyelni a fórumot, vagy nézd meg ezt az oldalt: Sportakt
" A Cube el van vetve! "

lovi92

lovi92

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Helótok. Felvidékrõl vagyok, az közeli Kis-Kárpátokat már bejártam, de idén Pestre jöttem tanulni, és a közelben szeretnék egy kicsit XC-zni. Ha tudnak nekem valaki olyyanban segíteni, hogy milyen pályák vannak a közelben, esetleg tapasztalatok, térkép.... és van e esetleg valamilyen XC-s verseny közelben
Köszönöm elõre is

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
A rajtszám nélküli indulást én sem favorizálom. Már csak azért sem, mert elég sokan és sokszor élnek vissza ezzel pl az itatókon. Az itatósok nem tudják azt figyelni, (fõleg ha sokan jönnek) hogy kinek van rajtszáma és kinek nincs és vannak sajnos akik ezt kihasználják. De pár éve olyan is elõfordult az egyik maratonon, hogy egy "kóbor kerékpáros" esett, természetesen mentek érte lehozni és csak utólag derült ki, hogy nem is nevezett.
Én sem tudom, hogy melyik maratonokon tudok részt venni, de biztos ami boztos beneveztem a top maraton sorozatra, aztán majd kiderül.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

sziasztok! Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e úgy indulni a maratonokon hogy nem nevezve a versenyre csak esetleg regisztrálva?
A munkám miatt nagyon kiszámíthatatlan, hogy melyikre tudok elmenni, viszont ha már ott vagyok akkor szivesen végigmegyek de gondolom verseny nélkül is lehet tekerni a távokat.........javítsatok ki ha nem jól tudom, még sosem indultam maratonon.

szokott lenni minden verseny elött pályabejárás.
ha olyanokkal mész az akár egy verseny is lehet :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

jatson2

jatson2

újonc

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Ha valakit érdekel az alábbi verseny:
Alpentour Trophy 2010

4 napos az Alpokban.

Tervezem az indulást, az autóban van még 1+1 fõnek hely (1 fõ bringával, 1 fõ anélkül).

Költségek kb.:
Nevezés: 195euró/fõ
szállás reggelivel: 20-25 euró/fõ/éj (4éj)
utazás: 13.000Ft/2fõ
kaja: amennyit eszel, de mondjuk 10-15 euró/fõ/nap

Ha komolyan érdekel, akkor keress mihamarabb, szállást már foglalni kell.

30/56-74-350

jatson2

jatson2

újonc

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Sziasztok,

szilvás nevezés eladó, 2000 Ft
Átírás: szintén 2000Ft,
tehát összesen: 4000Ft.
Május 16-ig a nevezés hivatalosan: 6000 Ft, tehát 2000-et takarítasz meg.

Érdeklõdni: 30/56-74-350

üdv.

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
köszi srácok!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Valóban az utóbbi szavazat lehet esetedben a jó megoldás. Itt a fórumon gyakran írnak korábban nevezettek, hogy kedvezményes áron eladó a nevezésük, mert valamilyen okból nem tudnak elmenni a versenyre. Ha nem zavar, hogy más nevével mész ez elfogadható megoldás (de talán átíratni is lehet kisebb költséggel).

A pályán rajtszám nélkül kerekezõ valóban idegesítõ, lásd tavalyi Bükk Maraton: egy gödöllõi klubos gyerek rajtszám nélkül vagy ötször megelõzött lefelé és persze még kiabált is, hogy elõzne. Aztán megállt, mintha várt volna valakit.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"