Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
naná:D

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Jön valaki zemplénre?
" A Cube el van vetve! "

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
kössz tigger! :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Na akkor én meg kérnék infót a középrõl, ha lehet. Azt mondja 65km 2000m szint, ezek szerint keményebb mint Szilvás, Bükk közephez nézve meg már nagysegrendekkel combosabb?

az sincs 2000, asszem 1700 a szint, viszonyitani nem tudom mert a másikakon nem voltam, de nincs benne ördögoldal szintû mászás..
ahol a rövid visszafordul ott utána egy nagyon fincsi single track es lejtõzés van -pilisszentlászlóra- ott az elsõ frissítõ, az kajálós is, onnan tovább még lejtõzés, aztán egy rövid dózerútas mászás -tölgyikrekhez- ott pár kilóméter szintben menõ dózerút, aztán egy tecnikásabb lejtõ pilisszentkeresztre, ott is frissitõ de csak itató ha jól emléxem, onnan van egy mászás dobogókõre, na szerintem a középnek ez a mászás a leghúzósabb része -tudom profik kisújjból, de átlag bringásnak ez az- dobkõn megint kajás frissitõ onnan egy nagyon jó kis lejtõzés -királykúti nyeregbe, 100 métr aszfalt -lezárt erdészet út- aztán pici mászás nagyon jó minõségû dózerúton, innen szint és enyhe lejtõ kis rigó-pilisszentlászlóig, majd mászás részben aszfalton hegytetõig, onnan legurulás pap rétre, és onnan megegyezik a röviddel . még egy frissitõ van ha jól emléxem....

a vázlaton alul a piros karikák csak tájékoztatók , az útvonalon meg azok a frissítõk ahol ot van melettük a powerbar vagy a visegrádi ásottvíz matrica ....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Na akkor én meg kérnék infót a középrõl, ha lehet. Azt mondja 65km 2000m szint, ezek szerint keményebb mint Szilvás, Bükk közephez nézve meg már nagysegrendekkel combosabb?

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
nem tudom még hogy lesz a térdem addigra, marad a rövid, bükkön már közép lesz.

Itt mit jelentenek a piros karikák? mert hogy nem a kompot, az biztos, és szerintem nem is frissítõket.
TÉRKÉP

A frissítõpontokról nem találtam infót a honlapon. Ez hogy lesz vajon?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Valaki, aki már ment a duna rövid távján, leírná pár mondatban, hogy milyen a pálya?

8-9 km aszfaltos emelkedõ az eleje /400 m szint/ ott egy kis dózerutas mászás /kb 1 km meg 50 m szint, addig együtt megy a 3 táv, rövid itt visszafordul, kis aszfaltos száguldás aztán egy kellemes lejtõzés széles dózerútón, aztán kis mászások, lejtõk, no tecnika.......

ha esek az esõ elõtte rendesen akkor gusztustalan igazi vendégnmarasztaló agyagos sár némely rész....és nincs 1000 m szint max 750-800
érdemesebb a középtávval próbálkozni...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Valaki, aki már ment a duna rövid távján, leírná pár mondatban, hogy milyen a pálya?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A jobb maratonoknak mindig volt külön és szerintem lesz is, ez meg marad általánosnak.

A sebesség mindent megold.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Ó, hát a szivásmarcinak nem kellett volna külön topic, azért hoztam létre ezt!
" A Cube el van vetve! "

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Okker simán benne vagyok ilyen bulikba :)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Hotmaat! Ha felépülök, megtámadjuk jól ismét az útvonalat és összeszedjük mi a szalagokat! Nevezzük el ezt a túrát mondjuk: " hûû, de hamar összekapom a cuccot " túrának! :)
" A Cube el van vetve! "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Igaz, hogy változott a hétvégi maraton útvonala?

A sebesség mindent megold.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Helyi erdészet kérdésed...ha itt Sopronban nem szednénk le a szalagokat következõ évben tuti nem adnák meg a rendezési engedélyt.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Azért szerintem ez elég gáz!!!! A biciklizõ emberek szerintem töbnyire környezettudatosak(legalábbis szeretném ha így lenne) és ez tényleg nem telne semmibe se csak valakinek végig kéne menni összeszedni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ma végigtekertem a BUdamaraton útvonalát. Vicces, hogy pár helyen még mindig kint vannak a szallagok. Azt elméletileg nem kéne összeszednie a szervezõknek verseny után?

még itt ott a pilisben lehet találni a tavalyi duna maraton szalagjait is....

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
De.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ma végigtekertem a BUdamaraton útvonalát. Vicces, hogy pár helyen még mindig kint vannak a szallagok. Azt elméletileg nem kéne összeszednie a szervezõknek verseny után?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ha felérsz a dombtetõn a betonúton, hosszú emelkedõ után, ott lesz a templom/kocsma, elvileg az elõtte lévõ füves placcon van a nevezés/rajt/cél. Tehát nem lehet eltéveszteni, mert más beton út nem megy keresztül a falun :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Annyit ír a honlap, hogy szombaton 14-20 óra között lehet nevezni. Na akkor kinézek Brennbergbe, nem olyan nagy, hogy ne találjam meg öket.