Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

kocim

kocim

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Mit is jelent pontosan az OX, XCO?:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
OX versenyen csak hobbi futamon (ha van) indulhatsz, ha nem vagy igazolt versenyzõ.

A sebesség mindent megold.

kocim

kocim

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Na akkor bejelentkezem ebbe a topicba is. Csak h tuti ne tudjam kovetni ha valaszolnak. Tanacsot kernek hozzaertoktol. En iden kezdtem a bringazast. Ugy tunik a szezon masodik feleben. Egyre jobban tetszik, szeretnek komolyabban foglalkozni ezzel a sporttal.Voltam a Zemplen maratonon, tegnap a Bukk maratonon. Ha jol neztem maradt meg a matra es a dynamo. Plusz egyebb versenyek amiket egyelore nem igazan ertek. Pl a Merida kupa. Vagy a korabbi XCO versenyek. Hogy lehet ezeken is indulni? Egyszeruen nevezek es tekerek? Nem tudom van e ertelme olyan versenyen indulni ami beleszamit az OB-ba. Szoval enyhe homaly fedi az igy is gyenge szemeim:)

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
OK. Bocs az offért!
"Van, hogy örülsz, mert minden összejön s van, hogy kiborulsz, mert midnen összejön."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Sziasztok!

Milyen biciklivel érdemes elkezdeni a maratonozást? Már régebb óta kacérkodok a gondolattal, de csak most jutottam el arra a pontra, hogy ki is próbáljam. Jelengleg egy sajátfejlesztésû aszfalt-túragépem van, ami nem igazán alkalmas a hosszabb terepezésre. Nem szeretnék 1 milliós csúcsgépet, de azért a Tesco Bike "színvonalat" is kerülném. Én egy Merida Matts TFS 100-D névre keresztelt biciklit néztem ki. Mi errõl a véleményetek? Kezdõ maratonosnak sok és túl magamutogató vagy esetleg felejtsem el, mert gyorsan magadja magát?

Ati

go "Milyen bringát vegyek" topik

ott válaszoltam
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Sziasztok!

Milyen biciklivel érdemes elkezdeni a maratonozást? Már régebb óta kacérkodok a gondolattal, de csak most jutottam el arra a pontra, hogy ki is próbáljam. Jelengleg egy sajátfejlesztésû aszfalt-túragépem van, ami nem igazán alkalmas a hosszabb terepezésre. Nem szeretnék 1 milliós csúcsgépet, de azért a Tesco Bike "színvonalat" is kerülném. Én egy Merida Matts TFS 100-D névre keresztelt biciklit néztem ki. Mi errõl a véleményetek? Kezdõ maratonosnak sok és túl magamutogató vagy esetleg felejtsem el, mert gyorsan magadja magát?
"Van, hogy örülsz, mert minden összejön s van, hogy kiborulsz, mert midnen összejön."

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Én is ezt az infót tudom.... sajna....
" A Cube el van vetve! "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem azt mondták még májusban, hogy elmarad.

XLR8R

XLR8R

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Halihó!!!

Valaki tud valamit a veszprém maratonról??
létezik iilyen? versenykiírásban van, de nem találtam róla semmit

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Eddig a Zemplénmarcival voltam a legjobban megelégedve.
" A Cube el van vetve! "

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Én láttam nyomvályut de a belógó bokrok jobban zavartak és okoztak is egy lassú defektet, amugy nekem az a pálya esõben is járhatónak tûnik, de még nem mentem esõben ott.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Lesz a bükkmaratonon gyerekverseny???

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ok, kösz.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
hát ha addig nincs semmi, mondom megkérdem a Nagy Ádámot, õ itten a fõrendezõ a boltja meg vagy 100m-re van tõlünk aztán dobok infót, személyesen csak mond rá valamit :)
mondanám hogy veletek tartok egy pályabejárásra de akkor lesz a zemplén marcsi :(

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Mi 2 hét múlva megyünk pályát bejárni, jó lenne, ha addigra kitalálnák.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
hát ha változik akkor én ma a tavalyit nyomtam le :D ugye maratonra esõs idõben kell edzeni(duna idén száraz volt ugyan, de nekem kiamaradt) szóval így esõben, esõ után, és elõtt(ez így a mai idõjárás) is igazán tekerhetõ a pálya. Én nem láttam nagy nyomvályúkat sõt ha igazán visszaemlákezem nem is találkoztam egyel se(közép 55km). Belógó bokor viszont van, abból is szeder ami szépen karistolja az ember karját össze meg vissza, de ha jól érzem én szömörcével is találkozhattam, mert a jobb kezem a csikarásnál úgy viszket hogy majd lekaparom a bõrt(egészségügyi topik on :)). Amúgy minden oke, majd megkérdezem a boltba az Ádámot ha nem kerül fel az oldalra hogy mi lesz a változás aztán maraton elõtti héten megyek egy fényképekkel dokumentált útvonalat akkor...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem tetszik és fekszik a bükk pályája, a következõ 20 évben szívesen mennék ugyanazon a pályán (legalább megtanulnám).

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Csak megemlítem, mert már biztos mindenki találkozott maratonon Száguldó Virággal, hogy most jelenik meg rólunk cikk az Outdoorban!

Elõzetes

http://www.outdoorsport.hu/cikkek/424

Igen találkoztam velük Budamarcin, pont mellettem készült egyikükkel interjú!
A cikk jó, további sok sikert Nektek, és igenis mutassátok meg mit tudtok! Hajrá!
" A Cube el van vetve! "

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

a Bükkön nem ugyaz az pálya évek óta? (a rajt helyét leszámítva)
Nekem talán az 5. BM-em lesz idén, de sztem mindig ugyanott megyünk.

Gyakorlatilag ugyanaz. A végét cserélgetik idõnként, de tényleg itt lenne az ideje egy új vonalvezetésnek.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Csak megemlítem, mert már biztos mindenki találkozott maratonon Száguldó Virággal, hogy most jelenik meg rólunk cikk az Outdoorban!

Elõzetes

http://www.outdoorsport.hu/cikkek/424