Gondoltam én is ilyesmire, konkrétan egy címer vagy egy embléma tervezésére minden kategória gyõztesének és az összetett gyõztesnek is. Ezt avatarként használhatná az elsõ, és csak az elsõ. A matrica is nagyon jó ötlet, legalább az is dísze lesz a bringának. Szerintem lehet benne babérkoszorú, szalag, a BikeMag logo nem az én jogköröm. Ha valaki tud rajzolni egyet és szép akkor azt kapja a gyõztes.Mindössze annyiról lenne szó hogy a gyõztes kapna egy kis matricát pl "Az Év Bringája Dh Kategóriában" vagy hasonló felirattal amit rátud tenni az illetõ a bringájára.Aztán lehetne variálni hogy mondjuk csak a dobogósok kapnak vagy mindenki vagy csak az elsõ 5 vagy 10 vagy akármi.Valami kis aranyos nem túl nagy matrica esetleg egy kis BikeMag logóval megspékelve.
Szavazatleadásban csak a privát üzenet küldése jöhet szóba, mert más módon leadott szavazatoknál nem lehet ellenõrizni a szavazó kilétét.
A telóút alapján történõ kategorizálás még nem fix. Próbáltam a legáltalánosabb méreteket kiválasztani, de ha nem jó akkor várom a javaslatokat. Túl sok kategóriát én sem akarok, mert fenn áll a veszélye a kis számú indulónak és a sok elsõ helynek. A dirt jump kategória nálam azonos a dirt, street, vagy merev dh kategóriával. A PolarX és Boxer párosítású bringáknak biztosan nem lesz külön kaszt, mennek a dirt közé, egyébként sem túlságosan ésszerû ez a felállás. Gondolkozom, hogy az XC (merev) és a maraton (fully) kategória kettéválik. Az országúti és CX kategória azért került egybe, mert rokon szakágak és még alig láttam CX bringát a fórumon. A kategóriák kialakítását persze nagyban meghatározza majd az indulók száma és összetétele. Nagy meglepetések esetén belenyúlok a leosztásba.
A kiíráshoz képest valószínûleg változás lesz, hogy minden kategóriára kötelezõ lesz szavazni, amivel legalább egymás szakágába is bepillantást nyerhetünk.
A gyõzelemhez nem kell feltétlenül teljes XTR vagy X.0 szett és SID World Cup vagy Marzocchi Monster, ha az összkép unalmas vagy ésszerûtlen. Labdába rúghat az érdekes és különleges alkatrészeket felvonultató retro bringa is. Láttam már néhányat a galériában...

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére