Jelentkezz be Regisztrálj
Az Év Kerékpárja 2006
Posted 2006. December 30. - 18:49
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. December 30. - 18:45
Posted 2006. December 30. - 18:41
van egy ötletem egy díjra.
egy kis plaket féle.
majd még körbenézek, hogy pontosan hogy is lehet megvalósítani.
egy db-ot tudnék csinálni valszeg. tehát (sajnos csak) egy kategóriában lesz odaadható.
NT: majd pontosítom priviben. késõbb.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. December 30. - 16:26
Lehet nagyobb képeket (2000×3000) is küldeni, majd valahogy lecsökkentem a méreteket, hogy mind elférjen az összes. Meg lehet írni az alkatrészekrõl is (váz, villa, fékrendszer, váltórendszer, kerekek), max. 500 karakter, történet nélkül (a mûszaki beállítottságú egyéneknek).
Okés!Velem nem lesz gondod én 800X600 ba csináltam a képeket
Posted 2006. December 30. - 16:15
Lehet nagyobb képeket (2000×3000) is küldeni, majd valahogy lecsökkentem a méreteket, hogy mind elférjen. Meg lehet írni az alkatrészekrõl is (váz, villa, fékrendszer, váltórendszer, kerekek), max. 600 karakter, történet nélkül.
ez így szerintem is jó ötlet
mert mondjuk az elsõ és a hátsóagy lehet hogy nem látszik egyik oldalról sem:)
Posted 2006. December 30. - 16:14
Lehet nagyobb képeket (2000×3000) is küldeni, majd valahogy lecsökkentem a méreteket, hogy mind elférjen az összes. Meg lehet írni az alkatrészekrõl is (váz, villa, fékrendszer, váltórendszer, kerekek), max. 500 karakter, történet nélkül (a mûszaki beállítottságú egyéneknek).Nostehát!Megvan 3 kép a megadott szabály szerint amit hétfõn küldhetek is neked Enté?Amúgy elég csak azt az adatot leírni a bringáról amit mondtál (rugóút/váz) nem kellene részletesebb technikai leírás?Azért kérdezem mert egy 800X600 as képen elvesznek azok az apróbb részletek amik talán technikailag vagy esztétikailag befolyásolná a kimenetelt.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. December 30. - 16:11
Szerintem.
Posted 2006. December 30. - 16:08
Posted 2006. December 30. - 15:11
Üdv!
Posted 2006. December 30. - 13:10
annyi kateggória lenne hogy azt már nem lehet követni.
és most gonoszság(és nekem is ss gépem van!) de cc ss gépeknek mind az 5nek külön kategóriát nem kéne indítani szintén, hisz nem a váltó szépsége dönti el a bringa kinézetét...!
Posted 2006. December 30. - 12:51
az elsõbe. abban, hogy "cc merev" nincs benne az, hogy teleszkóppal vagy nélküle. szerintem mindegy is tulajdonképpen, egy szép titán morati villa bármikor büntet.az én váltós, fullrigid Pyxisem hova sorolnád?
meg ennyi erõvel akkor vegyük külön a szimplavállas és a duplavállas villákat is? nincs értelme. szóval az elsõbe simán.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. December 30. - 12:45
a meg nekem kicsit szurja a szemem a cx es az outi egy kalap ala vonasa, nem sok kozuk van egymashoz.
Végre, másnak is feltûnt! Outi és CX annyiban különbözik egymástól, mint merev és fully mtb. Szvsz kell a külön kategória.
Rob írtad:
kategóriára szerintem: cc merev (ide jöhet minden ss monti), cc/marathon fully, enduro/allmountain fully, freeride/dh fully, dirt/street/dj/dh merev, országúti/cx, városi/ss/fixi
az én váltós, fullrigid Pyxisem hova sorolnád?
Dante felvetése sem az igazi, sokaknak 1 bicaja van OX és MX versenyekre is.
Sztem az XC gépeket osszuk fel így: merevfarú, teljes telós, SS(telóval v. nélküle), és még ha belefér, merev gépekre. Azt hiszem így van a "népszerûségi" lista is.
Merevváznagyvilla gépekre, és társaira kiírnék egy citromdíj kategóriát.
Az összetett elsõnek felajánlok egy tálca sörízû, ötbubis alkoholos italt. Ha már verseny, legyen tétje is.
Race, no Rest!
Posted 2006. December 30. - 12:29
Posted 2006. December 30. - 02:55
merevváznagyvilla kategória meg.. "minek"?
azok aztán olyan szépek szoktak lenni, hogy bizti elsõ hely...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. December 30. - 01:12
Eredetiség szempontjából nagy segítség a hátam mögött lévõ 100-120 kiló katalógus. Meg van egy barátom, a Google!buta kérdés és önzõ: hogy állapítod meg, hogy egy gép gyárilag ilyen felszereltségû, vagy házilag lett összeállítva? mi van az utólag módosítottakkal? kategóriára szerintem: cc merev (ide jöhet minden ss monti), cc/marathon fully, enduro/allmountain fully, freeride/dh fully, dirt/street/dj/dj merev, országúti/cx, városi/ss/fixi
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. December 30. - 01:00
kategóriára szerintem: cc merev (ide jöhet minden ss monti), cc/marathon fully, enduro/allmountain fully, freeride/dh fully, dirt/street/dj/dh merev, országúti/cx, városi/ss/fixi
Posted 2006. December 30. - 00:59
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2006. December 30. - 00:40
Gondoltam én is ilyesmire, konkrétan egy címer vagy egy embléma tervezésére minden kategória gyõztesének és az összetett gyõztesnek is. Ezt avatarként használhatná az elsõ, és csak az elsõ. A matrica is nagyon jó ötlet, legalább az is dísze lesz a bringának. Szerintem lehet benne babérkoszorú, szalag, a BikeMag logo nem az én jogköröm. Ha valaki tud rajzolni egyet és szép akkor azt kapja a gyõztes.
Mondjuk szerintem a matrica az nagyon tuti lenne.Van egy ismerõsöm aki lehet hogy megtudná csinálni csak kikéne találni hogy pontosan hogy is legyen.Én rajzolni egyáltalán nemtudok csak ötleteim vannak!Mondjuk egy akkora sztem elég lenne mint a Critical Mass matrica vagy kicsit kissebb hogy fel lehessen rendesen rakni a keróra.És mondjuk valami ilyesmi felirattal:
Az Év Kerékpárja 2006
DH/FR Kategória
I. Helyezett
A BikeMag logóra meg azért gondoltam mert mégis hivatalosabbnak tûnik a dolog meg tudni fogja jó sok ember hogy itt van ilyen "verseny".De végülis a címer se rossz vagy lehetne rajta kockás zászló vagy valami trófea vagy fene tudja!Amúgy sztem kaphatna több ember is mittomén mondjuk az elsõ 5 helyezett vagy ilyesmi!De ez még úgyis eldõl hogy hogy legyen!
Posted 2006. December 30. - 00:37
a draga verdak akkoris lenyomjak majd az olcsobbakat
Olyan értelemben lehet, hogy több pénzbõl jobban lehet erre figyelni. Pl drága egy LX-el szerelt gép? Szerintem nem drága, egy full-XTR-hez képest. De persze drága, ha a pénztárcámhoz viszonyítjuk.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2006. December 30. - 00:29
RAUH-Welt
B E G R I F F

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top