Na,szerintem is (tömören) EZ lenne a lényeg.majd akik szavaznak eldontik, hogy mi alapjan dontenek ugy hogy x bringa jo, y meg nem. szerintem
:-)
Na,szerintem is (tömören) EZ lenne a lényeg.majd akik szavaznak eldontik, hogy mi alapjan dontenek ugy hogy x bringa jo, y meg nem. szerintem
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Kérdés
Válasz
Ez majdnem olyan mint az év autója választás. Tavaly a Clio nyert, idén az S-Max.
A most rajta lévõ setuppal(értsd: új teló, új fékek, külsõk) számomra tökéletes és így már 210 körül van...
Tom, hogy nem versenyezhet egy Speckóval vagy Konával de alattam jelenleg lehetne akármelyik is ugyanazt a teljesítményt tudnám kihozni magamból.
kellyssel nem er nevezni
az mindent visz!
kellyssel nem er nevezni
az mindent visz!
Én asszem megpróbálom de mijenre is gondoltál pontosan???Gondoltam én is ilyesmire, konkrétan egy címer vagy egy embléma tervezésére minden kategória gyõztesének és az összetett gyõztesnek is. Ezt avatarként használhatná az elsõ, és csak az elsõ. A matrica is nagyon jó ötlet, legalább az is dísze lesz a bringának. Szerintem lehet benne babérkoszorú, szalag, a BikeMag logo nem az én jogköröm. Ha valaki tud rajzolni egyet és szép akkor azt kapja a gyõztes.
Ebben egyet értek.Hiszen nem minden arany ami fénylik.Vagyis hiába költessz sok pénzt valamire ha nincs is értelme. Mert aztán verheted a fejed a falba :wallbangede 200ból is ki lehet hozni szebb bringát mint 500ból.(az ár nem feltétlen a funckionalitás és kinézet mérvadója)
RAUH-Welt
B E G R I F F
esetleg nem lehetne valami ár kategória?
mert 500ért könnyebb kihozni pl egy jó dirtgépet mint mondjuk 200ért ahogy én tettem
Nekem nem tökéletes. Attól, hogy valamin van egy lapát XTR alkatrész, még nem biztos, hogy jó is. Összhatásban és átgondoltságban lenyomhatja akár egy LX-es is. Ár szerinti besorolás biztosan nem lesz. Nem várom el komplett árkalkuláció benyújtását és én sem fogok utánaszámolni semminek.Egy XTR váltó (számomra) mûszakilag tökéletes. Hogyan tudunk akkor mégis egy mûszaki tulajdonságot értékelni?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Válaszha jól értem ez egy szépségverseny. (javítsatok ha tévedek)
Ez majdnem olyan mint az év autója választás. Tavaly a Clio nyert, idén az S-Max.A szavazás nem a legszebb, és nem a legdrágább kerékpárról szól, hanem a mûszaki és az esztétikai tulajdonságok közösen esnek latba.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]