nekem van egy ilyen piros 3szög gomb a mûszerfalon, amit szuperül megtudok nyomni, ha hirtelen fékezésre vetemednék,
amúgy meg a hátsó hibája, ha belém jön....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
videók
Started by
DHR
, 2002. July 03. 20:25
Posted 2011. March 28. - 19:05
Posted 2011. March 28. - 18:27
tegnapi hozzászólásom eltûnt..
szóval mikor én tanultam vezetni,akkor egyszer volt olyan,hogy fõúton haladtunk,kis utcából mentõ jött ki,én megálltam.erre az oktatóm-aki egyébként rendõr-elkezdett velem veszekedni,hogy ez a mögöttem jövõkre nézve mennyire balesetveszélyes.szóval akiknek be kellene tartatniuk ezeket a szabályokat,azo kis eléggé szabadon fogják fel ezt a kérdést.az már csak mellékes,hogy vizsgán derült ki,hogy nem volt erre az évre engedélye..
szóval mikor én tanultam vezetni,akkor egyszer volt olyan,hogy fõúton haladtunk,kis utcából mentõ jött ki,én megálltam.erre az oktatóm-aki egyébként rendõr-elkezdett velem veszekedni,hogy ez a mögöttem jövõkre nézve mennyire balesetveszélyes.szóval akiknek be kellene tartatniuk ezeket a szabályokat,azo kis eléggé szabadon fogják fel ezt a kérdést.az már csak mellékes,hogy vizsgán derült ki,hogy nem volt erre az évre engedélye..
Posted 2011. March 28. - 18:17
Nem irigylem a Õket...Bejelentkezés | Facebook
Így segítik a mentõsök vonulását sajnos
"Ride today, heal tomorrow"
Posted 2011. March 27. - 22:46
Azért egyik nap sikerült rám ijesztenie egy rendõrnek. Vasárnap este volt, külvárosban, 0 forgalom. Bringával voltam, valamiért hátranéztem, láttam hogy száguld felém a rendõr, villogó bekapcsolva, hangjelzést nem adott. Messze volt még, egyedül voltam, simán kikerült. Elérek az út végéig, kanyarodnék, de még hátranéztem elõtte, erre elhúz mellettem egy másik rendõr szintén nem lassan, aki szintén nem kapcsolta be a szirénát. Ha csak egy pillanatra bekapcsolja, hogy észrevegyem, nyilván elengedem, de így, amikor azt se tudom, hogy jön. Így se hátráltattam, de engem azért sikerült megijesztenie.
Posted 2011. March 27. - 21:05
Néhányuknak hatalmas mákja van, hogy nincs idõ kiszállni és egy gecinagy pofont lekeverni nekik
Posted 2011. March 27. - 19:46
Sok gyökér... Baszki jogsi ezeknek honnan van? Félreállni nem tudnak, amikor FONTOS... Sok idióta.. Ameddig ilyenek alkotják a 'forgalmat', addig fölösleges azon agyalni, hogy lehet a bringás és autós között együttmûködés.
Posted 2011. March 27. - 19:26
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. March 27. - 16:43
Posted 2011. March 27. - 01:16
Én ezidáig téli álmot aludtam,úgyhogy a pénteki tekerésem csak állapotfelmérés volt,…aki kiváncsi egy aszfaltos kocakirándulásra,sziveskedjen megtekinteni az alábbi produkciót:
Videó itt:
Ui: a dumálás jobban kifárasztott,mint a tekerés!
Videó itt:
Ui: a dumálás jobban kifárasztott,mint a tekerés!
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu
Posted 2011. March 26. - 17:15
Posted 2011. March 24. - 22:45
Posted 2011. March 24. - 22:33
1995 Pécs DH
Itt voltam mint nézõ! Ekkor tájt kezdtem el tekerni!
8 percnél érdemes megnézni azt az esést!
Itt voltam mint nézõ! Ekkor tájt kezdtem el tekerni!
8 percnél érdemes megnézni azt az esést!
Posted 2011. March 23. - 19:24
Katt a címére, bal felsõ sarokban!Rebell linket tudnál adni ehhez a videóhoz?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. March 23. - 19:07
Rebell linket tudnál adni ehhez a videóhoz?
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. March 22. - 18:09
állat, de ez a pálya a nézõknek sem volt biztonságos
Team Heavy Pedal - Szeged
Posted 2011. March 22. - 16:31
Kívülrõl nézve bulis
Posted 2011. March 22. - 16:07
Posted 2011. March 22. - 10:18
Ütõs!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_