Ha lenne ember aki feltölt, meg ilyesmi, elég ha cuccokat szerez, akkot megcsinálnám, webmaster dolog, meg dizájn, ilyesmi. Szervert nem tudok:(
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
videók
Indította
DHR
, 2002. július 03. 20:25
Írta 2002. július 09. - 18:33
Írta 2002. július 09. - 18:28
Ultrawebre nagy darabokat is fel lehet rakni, én pl. rendszeresen töltök le az UW-rõl 600-700 megás filmeket !
Dobjatok össze egy Bike warez oldalt !
Dobjatok össze egy Bike warez oldalt !
Írta 2002. július 09. - 18:22
zOrg túlcsordult vagy mi? Mókás.
Na mind1, a lényeg: FTP-re igény van, méghozzá nagy! Ha vkinek mondjuk kábelnete van, akkor azt szeretjük, mert felfele is gyors, nekem ADSL lévén csak 10-13k max, ez se rossz, de azért igen. Szóval ügyködjetek.
Hja: nagy igények:
1 évvel ezelõtt a k3-at két hét alatt 200-an akarták letölteni, ebbõl 30 ember szedte le végül az 500 megát...
Írta 2002. július 09. - 18:20
zOrg azt hiszem a
spéci vázastisza maraton topicba írtad, hogy új és saját szerveretek lesz... oda nem lehetne pár ilyen közkívánatú cuccost felrakni?
Hát, nem tudom... talán darabokban... talán egészben...?
Nekem is lasssssssssú az ADSL felfelé...
Jaj, miket írok! A bikemag szerverén nem lehet ilyen cucc!
Ultrawebrõl 1 megás darabokban érdekes lenne?
vicceszorg
Írta 2002. július 09. - 18:10
A Merida Freeride DVD-rõl senki nem tud semmit ? A bikkmakban is beharangozták, hogy Gizmo, meg minden aztán sehol nem látom. :-/
Írta 2002. július 09. - 14:12
zOrg azt hiszem a spéci vázas tisza maraton topicba írtad, hogy új és saját szerveretek lesz... oda nem lehetne pár ilyen közkívánatú cuccost felrakni?
Írta 2002. július 09. - 14:05
zOrg túlcsordult vagy mi? Mókás.
Na mind1, a lényeg: FTP-re igény van, méghozzá nagy! Ha vkinek mondjuk kábelnete van, akkor azt szeretjük, mert felfele is gyors, nekem ADSL lévén csak 10-13k max, ez se rossz, de azért igen. Szóval ügyködjetek.
Írta 2002. július 09. - 13:09
Ilyesmikre gondoltok?
Evolve
Flash
Kranked 2
Kranked 3
Kranked 4
New World Disorder 1
New World Disorder 2
Pink Bike
Revolution
Ride to the Hills
Trick or Treat
Nem, ilyenek nincsenek...
Evolve
Flash
Kranked 2
Kranked 3
Kranked 4
New World Disorder 1
New World Disorder 2
Pink Bike
Revolution
Ride to the Hills
Trick or Treat
Nem, ilyenek nincsenek...
Írta 2002. július 09. - 09:48
Mikorra lesz meg a német gyerektõl ?
Ismerve az igényeket rögötn írhatsz belõle 20 darabot és a fél életed a postán fogod tölteni...
Ismerve az igényeket rögötn írhatsz belõle 20 darabot és a fél életed a postán fogod tölteni...
Írta 2002. július 09. - 01:05
vki nem tudna kazaa-n online lenni, hogy le tudjam tölteni a flash-t?? mondjuk te, jorus?? vagy akárki más, akinek "nagyobb" sávszélessége van?
Írta 2002. július 09. - 00:05
Milyen Gábor?
Nekem a new world disorder jött be a legjobban utánna a kranked 3 utánna meg a ride to the hills. Kranked 4 is jó csak hülyék az átvezetõk. NWD2-t meg egy német gyerektõl töltöm, de esténként a kazaa is megtalálja.
Nekem a new world disorder jött be a legjobban utánna a kranked 3 utánna meg a ride to the hills. Kranked 4 is jó csak hülyék az átvezetõk. NWD2-t meg egy német gyerektõl töltöm, de esténként a kazaa is megtalálja.
Írta 2002. július 08. - 21:53
NWD alapmû.
A második rész trailer-jét lebugáztam a KaZaA-ról, a teljes film olyan 1.5 év alatt jönne le. FTP-re pedig HATALMAS igény van !
Valaki aki nagyon jóban van a ProCross-os srácokkal nem akarja kölcsönkérni tõlük DVD-n és "kölcsönadni" másoknak is ?
A második rész trailer-jét lebugáztam a KaZaA-ról, a teljes film olyan 1.5 év alatt jönne le. FTP-re pedig HATALMAS igény van !
Valaki aki nagyon jóban van a ProCross-os srácokkal nem akarja kölcsönkérni tõlük DVD-n és "kölcsönadni" másoknak is ?
vendég__*
Írta 2002. július 08. - 21:32
Írta 2002. július 08. - 21:27
Hali!
Miután lett egy elég jó sávszélességem, és egy 40G-s vincsim, elkeztedtem beszerezni ezeket a videókat. Altavista asse tudja mi ez, maradt a kazaa. Olyan 3-4 óra alatt lejött a NWD, most kezdtem el letölteni a Ride To The Hills-t.
Nektek melyikek tetszettek a legjobban, miket érdemes letölteni?
Sok ember örülne neki, ha felkerülnének ezek a cuccok ftp-re?? Mert akkor utána kérdezek, és lehet, hogy fel tudok rakni egy-két dolgot.
BRC
Miután lett egy elég jó sávszélességem, és egy 40G-s vincsim, elkeztedtem beszerezni ezeket a videókat. Altavista asse tudja mi ez, maradt a kazaa. Olyan 3-4 óra alatt lejött a NWD, most kezdtem el letölteni a Ride To The Hills-t.
Nektek melyikek tetszettek a legjobban, miket érdemes letölteni?
Sok ember örülne neki, ha felkerülnének ezek a cuccok ftp-re?? Mert akkor utána kérdezek, és lehet, hogy fel tudok rakni egy-két dolgot.
BRC
Írta 2002. július 07. - 19:54
No emberek most jöttem meg egy kiadós alkesz kúráról (kirándulás) és jött 1000 levelem ilyen értesítéssel. Gábor mondja meg hol lakik, esetleg ilyesmik, ki tudom írni a Kranked 4-et, csak az van meg, NWD nem tetszett. Megtaláltam a New World Disorder 2-t KaZaA-n, szóval egy év és lejön, majd írok.
Asszem ennyi
Asszem ennyi
Írta 2002. július 07. - 19:40
Evolv DivX (esetleg VHS) tulajdonosok jelentkezzenek a dhrbikes@hotmail.com címen! Nagyon fontos lenne! (BP és környéke elsõsorban) Köszi elõre is!
Írta 2002. július 07. - 18:33
Ride to the hillsem is va. elfelejtettem. FTP-t nemtok sajna. Esetleg úgy hogy kiirom neked cd-re. DIVX 5-be van minden de át tudom konvertálni akármibe.
Írta 2002. július 07. - 10:45
MG !
Dobjatok össze valami ftp-t !
Egyszerûen KELLENEK a filmek a népnek !
nekem megvan a Kranked 2,3,4, Chainspotting, NWD 1.
Kéne a Ride to the Hills és az NWD 2. A KaZaA-ban azt nem birom, hogy általában tetü lassan jön le róla minden.
Dobjatok össze valami ftp-t !
Egyszerûen KELLENEK a filmek a népnek !
nekem megvan a Kranked 2,3,4, Chainspotting, NWD 1.
Kéne a Ride to the Hills és az NWD 2. A KaZaA-ban azt nem birom, hogy általában tetü lassan jön le róla minden.
Írta 2002. július 07. - 02:52
Most épp van kétféle NWDO2-is akazaan. egyik 470, a másik 700mega... persze mpeg... de nagyon jó minõségû, és rohadt lassú.
Írta 2002. július 06. - 21:21
Oda tudná nekem valaki adni vagy adni egy linket a New World Disorder 2-t(rõl)??????
HG
HG