Elkeszult az elso filmunk. Amolyan kezdetleges ... minden tekintetben.... amolyan proba verzio... Vagas par orat vett csak igenybe, ugyhogy ne varjatok tole sokat! Nem vacakoltam vele tobbet, mert az anyagbol ugysem tudtm volna kihozni azt, amit szerettem volna.
Üdv!Amugy honnan tudnám letölteni ezeket a filmeket?
Mer' én már annyit keresgéltem de vagy nem találtam semmit,vagy a minõség volt kaki!Ja ha v.kinek megvan az Eastern Standard c. Street-es film akkor szóljon!Amugy még ki milyen Street-filmeket tud még(persze nem BMX,hanem monti)?
Meg minden érdekel amiben merevfaru gépekkel nyomják! ;D
Megvan valakinek az NWD 3 vagy, kranked3,2,1 AKI ha adok cd leírja nekem???
én is írtam másnak ingyen csak a cd adta és remélem valaki nekem is leírja?
köszi
dirtboy
Szevasztok! Látom sokan szenvedtek a Cangás és egyéb videók leszedésével. Nekem van egy pár Cangás , motoros és egyéb extreme videom és egy rakás filmem. Ezeket csekély összegért kiirom ha valakinek kell. Lehetõleg csak Bp, és környéke, személyes átvétellel.
Cangás videok:
New World Disorder 1 New World Disorder 2 New World Disorder 3 Kranked 1 Kranked 3 Kranked 4 Chain Reaction 2 Ride 2 the Hills Flash - magyar film
+ Trollember jóvoltából: - Third Down - NWD 3 - Superheroes
Egyéb videok ( motocross, stb) Crusty Demons 3 Demons of Dirt Crusty Demons 6 Crusty Demons the 7th mission Crusty Demons 2000 Metal Crusty Demons 1 Slendnecks 4
A filmek legtöbbje MPG formátumban van, vagy Divx-es Avivab. További részletek e-mailben vagy privátban, vagy:
Berci,kijössz a DHBP-re?Mert ha hozol oda nekem üres CD-t,pont annyit,amennyit miattad Lhasználok majd,akkor kapsz tõlem pár olyan CD-t,amit miattad fogok Lhasználni,méghozzá úgy,h ráírom a Chain Reactiont.Érted? ;D
Nekem meg NWD 3 kéne,mert leragadtam 5%-nál Major tasztaltárs,neked már +van?
Nincs meg valakinke a Chain Reaction vmelyik filme??? Mert kellene nekem cd-n vagy VHS-en is jó lenne! Ha vkinke megvan és kölcsön adná/vagy leírá cd-re akkor az szóljon!
Na...Közbekotyogok a technikusok és a nemtechnikusok társalgásába;AZ ELSÕ CHAIN REACTIONT HONNAN A PICSBÕL LEHET LESZTEDNI??? ???Most nézem éppen a 3. és a 2. rész felét (ami eddig lejött) és sz@rrá röhögöm magam...Nagyon jó poénok,és hihetetlen esések.Ezek az amcsik mindig csõröst ugranak,több telót törnek, mint amennyi dezodort a százlábú használ!Még vmi;tessék +nézni az AntiGtrials filmet,nagyon QL!!(már aki még nem látta)