sztem bejovos film lett....kicsit szabados, de jooo... mert valahogy elerhetobb az itthoniaknak ez, mint egy kranked a 20 meteres letoresekkel, meg az EZER meter hosszu nortsorokkal....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
videók
Started by
DHR
, 2002. July 03. 20:25
Posted 2003. October 28. - 22:32
Posted 2003. October 28. - 22:16
Para,gondolj arra,h ez a két hely a 11-es vonalán van (Móricz gimi,és Csatárka gyógyszertár),ahova nem megy fel fogas,szal oda fel is kellett tekerni! ;Dami által a huszoadjára látott épület bejárat elõtti feljárón mutatott vmi, vagy a gyökeres zöldesben mutatott lejtmenet
Posted 2003. October 28. - 19:46
Posted 2003. October 28. - 16:22
no sikerült megnéznem végre a brádá' filmet...
(from trash to treasure)
nos...
hangsúlyozom az elején, építõ kritikaként írom, mit írok!
(-)
az egész összeségében számomra úgy jött le, mintha fogtátok volna a kamerát, és ami fellett véve, ahogy amilyne sorrendbe, úgy belöktétek, majd alá egy válogatott CD albumot... szinte nincs olyan pont, ahol a zene passzolna a látottakhoz, és fordítva.
sajna többször elkövettétek azt a hibát, hogy a lehetõ legsötétebb helyen, vagy idáben filmeztetek, mint a triálos gyereknél, a dirtölésnél pölö...
a legtöbb trükköt nem értem, mi benne a trükkk? pölö van egy 7, max 10cetni magas járda szegély, amire feldobjátok az elsõkereket, majd leveszitek... ??
azt sem értem mit keresnek olyan képsorok is benne a klippekben, amik nem sikerültek?? kétharmada a bemutatottaknak nem sikerül, leteszitek a lábatok, elestek...
helyszinileg hát nem erõltettétek meg magatok... ha jól vettem ki, a lakhelyetek körüli 20km-es körzetre szorítkoztatok (tudom, az egyik dirtes rész messzebb volt), ami által a huszoadjára látott épület bejárat elõtti feljárón mutatott vmi, vagy a gyökeres zöldesben mutatott lejtmenet, vagy a letörésbe ugrás kicsit uncsivá válik, mert arra leszek egybõl figylemes, hogy ez má sokádjára ismétlõdik...
a vágásnál kicsit jobban kéna figyelni a hirtelen vágásokra, illetve az egymást követõ részek összhatására...
(+)
van egy-kettõ tetszetõs trükk a DANi és a peti által bemutatva a skate parkban... határozottan tetszetõsek voltak, és komolynak néztek ki.
sikerült összehoznotok egy saját zenés, videó anyagot, amit sokan nem mondhatnak el magukról...
most ennyi...
hiszem, hogy a legközelebbi sokkal jobbra sikerül! 8)
üdv, péef
(from trash to treasure)
nos...
hangsúlyozom az elején, építõ kritikaként írom, mit írok!
(-)
az egész összeségében számomra úgy jött le, mintha fogtátok volna a kamerát, és ami fellett véve, ahogy amilyne sorrendbe, úgy belöktétek, majd alá egy válogatott CD albumot... szinte nincs olyan pont, ahol a zene passzolna a látottakhoz, és fordítva.
sajna többször elkövettétek azt a hibát, hogy a lehetõ legsötétebb helyen, vagy idáben filmeztetek, mint a triálos gyereknél, a dirtölésnél pölö...
a legtöbb trükköt nem értem, mi benne a trükkk? pölö van egy 7, max 10cetni magas járda szegély, amire feldobjátok az elsõkereket, majd leveszitek... ??
azt sem értem mit keresnek olyan képsorok is benne a klippekben, amik nem sikerültek?? kétharmada a bemutatottaknak nem sikerül, leteszitek a lábatok, elestek...
helyszinileg hát nem erõltettétek meg magatok... ha jól vettem ki, a lakhelyetek körüli 20km-es körzetre szorítkoztatok (tudom, az egyik dirtes rész messzebb volt), ami által a huszoadjára látott épület bejárat elõtti feljárón mutatott vmi, vagy a gyökeres zöldesben mutatott lejtmenet, vagy a letörésbe ugrás kicsit uncsivá válik, mert arra leszek egybõl figylemes, hogy ez má sokádjára ismétlõdik...
a vágásnál kicsit jobban kéna figyelni a hirtelen vágásokra, illetve az egymást követõ részek összhatására...
(+)
van egy-kettõ tetszetõs trükk a DANi és a peti által bemutatva a skate parkban... határozottan tetszetõsek voltak, és komolynak néztek ki.
sikerült összehoznotok egy saját zenés, videó anyagot, amit sokan nem mondhatnak el magukról...
most ennyi...
hiszem, hogy a legközelebbi sokkal jobbra sikerül! 8)
üdv, péef
Posted 2003. October 27. - 19:44
Posted 2003. October 26. - 19:28
Hi!
Tud valaki egy élõ linket a Disorder4 (Ride The Lighning) c. videóhoz? DC-n nem találtam...
Üdv: Pigi
Tud valaki egy élõ linket a Disorder4 (Ride The Lighning) c. videóhoz? DC-n nem találtam...
Üdv: Pigi
Posted 2003. October 26. - 18:48
Egyébként a másolásvédelem nem egyenlõ a régiókóddal. A régiókód amiatt van hogy az amerikában már megjelent filmeket az általában kis csúszással mûködõ európai (stb.) piacon ne lehessen értékesíteni. A másolásvédelem pedig a lemez lemásolása ellen véd(ett régebben). Egészen addig mûködött is amíg valamelyik DVD lejátszó progiban nem tárolták titkosítatlanul a visszafordításhoz szükséges kulcsot. Létezik több freeware progi amely a másolásvédelmet kikerülve tud DVD-rõl fájlokat vinyóra menteni. pl. a DVD decrypter amely kiválóan mûködik. Persze a dolog bizonyos esetekben illegális, tehát ilyesmire senkit sem bíztatnék. :) Hardveres DVD lejátszókkal bonyolultabb a dolog mert pl. a régiókódfigyelés kiiktatásához szinte biztosan meg kell bütykölni az eszköz firmwarejét (fixen tárolt vezérlõprogi). Elõfordulhat bringás filmeknél, hogy a régiókódokkal nem játszottak, mondván, hogy az egész vilára ugyanakkor kezdik szállítani.
Posted 2003. October 25. - 19:03
:oAz fasza!
Én meg nem hozattam el a fickóval New Yorkból az összes olyan DVD-t, amire szükségem lett volna. És persze nektek is... ;D > :-[ :-X :-\ :-* :'( ??? 8)
Az iíß[]}ߣ{;}¤÷г meg!
Én meg nem hozattam el a fickóval New Yorkból az összes olyan DVD-t, amire szükségem lett volna. És persze nektek is... ;D > :-[ :-X :-\ :-* :'( ??? 8)
Az iíß[]}ߣ{;}¤÷г meg!
Posted 2003. October 25. - 15:59
Jah és a másolással kapcsolatban, az elõbb említett Disorder III semmilyen másolásvédelemmel nem rendelkezett, lehet, hogy azóta már rájöttek erre és az újabb bikefilmek nehezebben másolhatóak.
És persze a másolt példányt is kitûnõen le lehet játszani bárhol, bármikor, bármivel.
És persze a másolt példányt is kitûnõen le lehet játszani bárhol, bármikor, bármivel.
Posted 2003. October 25. - 15:55
Én már rendeltem tavaly amcsiból DVD-t (Disorder III) és semmi baj nem volt vele, 3féle asztali lejátszó + a gép is lejátszotta, szal szerintem nem lesz vele gond.
Posted 2003. October 25. - 11:21
Tudom,hogy van már ilyen téma,de ott nem válaszoltak.
Honnan tölthetem le a From Trash to treasure-t?
Jók nekem a trailerek is.
De bradaa oldaláról nem tudom leszedni,mert az FTP szerver állandóan offline...
Nekem jó a DC-is.
Honnan tölthetem le a From Trash to treasure-t?
Jók nekem a trailerek is.
De bradaa oldaláról nem tudom leszedni,mert az FTP szerver állandóan offline...
Nekem jó a DC-is.
Posted 2003. October 14. - 17:50
Ha Amcsiból rendelsz, valószinûleg 1-es kódút kapsz hacsak nincs erre vonatkozó választási lehetõség...
Európában biztosan 2-esek vannak így Németországból (pl.) nyugodtan rendelhetsz! Valszeg problémás a lejátszás, de egy megoldás lehet ha tudsz valakit akinek van DVD-írója és másolt már vele filmet :))) az tudni fogja hogy hogyan másolja le neked úgy hogy a filmed 0-ás kódúvá váljon! És ez így nem is illegális...
Európában biztosan 2-esek vannak így Németországból (pl.) nyugodtan rendelhetsz! Valszeg problémás a lejátszás, de egy megoldás lehet ha tudsz valakit akinek van DVD-írója és másolt már vele filmet :))) az tudni fogja hogy hogyan másolja le neked úgy hogy a filmed 0-ás kódúvá váljon! És ez így nem is illegális...
Posted 2003. October 14. - 12:20
Posted 2003. October 14. - 11:57
Min szeretnéd lejátszani?
A ps2-ben és számítógépes DVD-n lehet csalni,de "sima" asztali lejátszókon problémád lesz.
Kivéve a DVD 0 régikóddal rendelkezik.
A ps2-ben és számítógépes DVD-n lehet csalni,de "sima" asztali lejátszókon problémád lesz.
Kivéve a DVD 0 régikóddal rendelkezik.
Posted 2003. October 14. - 10:20
Tiszteletem, fórumtársak!
Szerintetek ha rendelek egy DVD-t Amerikából, arégió-kóddal lesz problémám? ???
Elõre is köszi a segtséget!
Szerintetek ha rendelek egy DVD-t Amerikából, arégió-kóddal lesz problémám? ???
Elõre is köszi a segtséget!
Posted 2003. October 13. - 18:26
Hát tényleg nem jelent meg....
A teaser végén írják, hogy
"Lightning strikes Las Vegas 12th October 2003"
Meg Whistlerben is volt bemutatója a hétvégén...
De a http://www.freeride-entertainment.com/ oldal szerint csak november elején kezdik szállítani...
Akkor még várok :((
Esetleg egy kamerás felvétel???? :)))
A teaser végén írják, hogy
"Lightning strikes Las Vegas 12th October 2003"
Meg Whistlerben is volt bemutatója a hétvégén...
De a http://www.freeride-entertainment.com/ oldal szerint csak november elején kezdik szállítani...
Akkor még várok :((
Esetleg egy kamerás felvétel???? :)))
Posted 2003. October 13. - 15:59
Posted 2003. October 13. - 07:11
Még nem jelent meg, nyugi... :-)
A teaserje már fent van a konaworld.com-on, kellemes Marilyn Manson nótával fûszerezve, de a full anyagra még kell egy kicsit várni...
Viszont kint van a Chain Reaction 4, valakinek van linkje ehhez? No, meg a 3. részhez?
Üdv:Pigi
A teaserje már fent van a konaworld.com-on, kellemes Marilyn Manson nótával fûszerezve, de a full anyagra még kell egy kicsit várni...
Viszont kint van a Chain Reaction 4, valakinek van linkje ehhez? No, meg a 3. részhez?
Üdv:Pigi
Posted 2003. October 13. - 06:51
Posted 2003. September 28. - 20:04
..hát ja.... Ez egy ilyen világ.
Néha kicsit lemuffanok, hogy súmáher igy, meg úgy meg montoja igy meg ugy... és ha ha pölö kis pista 14 szülinapjára kapna egy raliautót??
vissza a streetfighterekhez: láttam egyéve, kb. egy ürgét a TV-ben aki itt mo.-n egy gyermekkorunk kedvenc mocijával tolta. egy simsonnal, wazzz... olyan trükköket adott hogy pislogtam mint hal a szatyorban.. mondjuk igaz, hogy a mutatvány sóelemeként "némi" kékes füst lengedezett széjjel szana.. ;D
Néha kicsit lemuffanok, hogy súmáher igy, meg úgy meg montoja igy meg ugy... és ha ha pölö kis pista 14 szülinapjára kapna egy raliautót??
vissza a streetfighterekhez: láttam egyéve, kb. egy ürgét a TV-ben aki itt mo.-n egy gyermekkorunk kedvenc mocijával tolta. egy simsonnal, wazzz... olyan trükköket adott hogy pislogtam mint hal a szatyorban.. mondjuk igaz, hogy a mutatvány sóelemeként "némi" kékes füst lengedezett széjjel szana.. ;D