Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

videók

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5618 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ebben van valami ;D es az milyen hamis lenne mar, ha csak a jo dolgokat raknak bele? mindenkinek sikerul minden... igy latvanyosabb, mert lathatjuk a dolgok buktatoit is... nem csak a vegkifejletet...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
télleg

azt sem értem mit keresnek olyan képsorok is benne a klippekben, amik nem sikerültek?? kétharmada a bemutatottaknak nem sikerül,

ha pl bendernek csak a sikeres ugrásait mutatnák be a videók,akkor senki sem tudná,h ki õ :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
sztem bejovos film lett....kicsit szabados, de jooo... mert valahogy elerhetobb az itthoniaknak ez, mint egy kranked a 20 meteres letoresekkel, meg az EZER meter hosszu nortsorokkal....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

ami által a huszoadjára látott épület bejárat elõtti feljárón mutatott vmi, vagy a gyökeres zöldesben mutatott lejtmenet

Para,gondolj arra,h ez a két hely a 11-es vonalán van (Móricz gimi,és Csatárka gyógyszertár),ahova nem megy fel fogas,szal oda fel is kellett tekerni! ;D

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
És honnan tölthetem le???
Már az intrókat is,meg az egész filmet!?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
no sikerült megnéznem végre a brádá' filmet...
(from trash to treasure)

nos...
hangsúlyozom az elején, építõ kritikaként írom, mit írok!

(-)
az egész összeségében számomra úgy jött le, mintha fogtátok volna a kamerát, és ami fellett véve, ahogy amilyne sorrendbe, úgy belöktétek, majd alá egy válogatott CD albumot... szinte nincs olyan pont, ahol a zene passzolna a látottakhoz, és fordítva.
sajna többször elkövettétek azt a hibát, hogy a lehetõ legsötétebb helyen, vagy idáben filmeztetek, mint a triálos gyereknél, a dirtölésnél pölö...
a legtöbb trükköt nem értem, mi benne a trükkk? pölö van egy 7, max 10cetni magas járda szegély, amire feldobjátok az elsõkereket, majd leveszitek... ??
azt sem értem mit keresnek olyan képsorok is benne a klippekben, amik nem sikerültek?? kétharmada a bemutatottaknak nem sikerül, leteszitek a lábatok, elestek...
helyszinileg hát nem erõltettétek meg magatok... ha jól vettem ki, a lakhelyetek körüli 20km-es körzetre szorítkoztatok (tudom, az egyik dirtes rész messzebb volt), ami által a huszoadjára látott épület bejárat elõtti feljárón mutatott vmi, vagy a gyökeres zöldesben mutatott lejtmenet, vagy a letörésbe ugrás kicsit uncsivá válik, mert arra leszek egybõl figylemes, hogy ez má sokádjára ismétlõdik...
a vágásnál kicsit jobban kéna figyelni a hirtelen vágásokra, illetve az egymást követõ részek összhatására...

(+)
van egy-kettõ tetszetõs trükk a DANi és a peti által bemutatva a skate parkban... határozottan tetszetõsek voltak, és komolynak néztek ki.
sikerült összehoznotok egy saját zenés, videó anyagot, amit sokan nem mondhatnak el magukról...

most ennyi...

hiszem, hogy a legközelebbi sokkal jobbra sikerül! 8)

üdv, péef

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
from 10.24 it's available on véháess és dizni dévédé. Seholsincsfenn. :(

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Hi!

Tud valaki egy élõ linket a Disorder4 (Ride The Lighning) c. videóhoz? DC-n nem találtam...

Üdv: Pigi

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 hozzászólás
  • LocationBudapest
Egyébként a másolásvédelem nem egyenlõ a régiókóddal. A régiókód amiatt van hogy az amerikában már megjelent filmeket az általában kis csúszással mûködõ európai (stb.) piacon ne lehessen értékesíteni. A másolásvédelem pedig a lemez lemásolása ellen véd(ett régebben). Egészen addig mûködött is amíg valamelyik DVD lejátszó progiban nem tárolták titkosítatlanul a visszafordításhoz szükséges kulcsot. Létezik több freeware progi amely a másolásvédelmet kikerülve tud DVD-rõl fájlokat vinyóra menteni. pl. a DVD decrypter amely kiválóan mûködik. Persze a dolog bizonyos esetekben illegális, tehát ilyesmire senkit sem bíztatnék. :) Hardveres DVD lejátszókkal bonyolultabb a dolog mert pl. a régiókódfigyelés kiiktatásához szinte biztosan meg kell bütykölni az eszköz firmwarejét (fixen tárolt vezérlõprogi). Elõfordulhat bringás filmeknél, hogy a régiókódokkal nem játszottak, mondván, hogy az egész vilára ugyanakkor kezdik szállítani.

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
:oAz fasza!
Én meg nem hozattam el a fickóval New Yorkból az összes olyan DVD-t, amire szükségem lett volna. És persze nektek is... ;D >:( :( :D ;) :) :-[ :-X :-\ :-* :'( ??? 8)
Az iíß[]}ߣ{;}¤÷г meg!

Em-Tee

Em-Tee

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Jah és a másolással kapcsolatban, az elõbb említett Disorder III semmilyen másolásvédelemmel nem rendelkezett, lehet, hogy azóta már rájöttek erre és az újabb bikefilmek nehezebben másolhatóak.
És persze a másolt példányt is kitûnõen le lehet játszani bárhol, bármikor, bármivel.

Em-Tee

Em-Tee

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Én már rendeltem tavaly amcsiból DVD-t (Disorder III) és semmi baj nem volt vele, 3féle asztali lejátszó + a gép is lejátszotta, szal szerintem nem lesz vele gond.

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Tudom,hogy van már ilyen téma,de ott nem válaszoltak.
Honnan tölthetem le a From Trash to treasure-t?
Jók nekem a trailerek is.
De bradaa oldaláról nem tudom leszedni,mert az FTP szerver állandóan offline...
Nekem jó a DC-is.

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 hozzászólás
  • LocationBudapest
Ha Amcsiból rendelsz, valószinûleg 1-es kódút kapsz hacsak nincs erre vonatkozó választási lehetõség...
Európában biztosan 2-esek vannak így Németországból (pl.) nyugodtan rendelhetsz! Valszeg problémás a lejátszás, de egy megoldás lehet ha tudsz valakit akinek van DVD-írója és másolt már vele filmet :))) az tudni fogja hogy hogyan másolja le neked úgy hogy a filmed 0-ás kódúvá váljon! És ez így nem is illegális...

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Hát, nem PS2-ön, hanem asztali DVD-n meg számítógépen...

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Min szeretnéd lejátszani?
A ps2-ben és számítógépes DVD-n lehet csalni,de "sima" asztali lejátszókon problémád lesz.
Kivéve a DVD 0 régikóddal rendelkezik.

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Tiszteletem, fórumtársak!
Szerintetek ha rendelek egy DVD-t Amerikából, arégió-kóddal lesz problémám? ???
Elõre is köszi a segtséget!

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 hozzászólás
  • LocationBudapest
Hát tényleg nem jelent meg....
A teaser végén írják, hogy
"Lightning strikes Las Vegas 12th October 2003"
Meg Whistlerben is volt bemutatója a hétvégén...
De a http://www.freeride-entertainment.com/ oldal szerint csak november elején kezdik szállítani...
Akkor még várok :((
Esetleg egy kamerás felvétel???? :)))

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a disorder 4 premierje tudomásom szerint okt 25.

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Még nem jelent meg, nyugi... :-)
A teaserje már fent van a konaworld.com-on, kellemes Marilyn Manson nótával fûszerezve, de a full anyagra még kell egy kicsit várni...
Viszont kint van a Chain Reaction 4, valakinek van linkje ehhez? No, meg a 3. részhez?
Üdv:Pigi