Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

videók

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5616 hozzászólás a témában

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
szerintem a dis5 siralmas lett. :) elaludtam rajta :(

Interpendence-n fennvagyok....vigyétek tõlem ha kell

stevepeat

stevepeat

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
thez gyere fol a dc-n az extreem hubra!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Fiúkák!
Megszereztem, illetve csináltam a disorder 5 divx verzióját, torrenteltem, már csak le kell kapkodnotok.

http://www.sladinki0...?showtopic=3000

elvileg, de regisztrálni kell, ám ez ne tántorítson el senkit sem.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
ProFTPD - Linux rendszerehez
http://www.proftpd.org

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

tudom,h nem illik ilyesmi után érdeklõdni,de volt régen 1 server,sok-sok bicós videóval,azzal mi van most? (tudjátok,volt saját fóruma,meg belépési díj meg ilyenek)

Hja-igen. A vinyó megvan, most éppen Thynál leledzik. Szépen tele van. Az újraindításán egy jó ideig reménykedtünk és szenvedtünk, miután feltörték a szervert a csúnya hacker bácsik, de jól kezelhetõ értelmes és biztonságos ftp szerver progit nem találtunk, valamint Vinnienek is, és jómagamnak is összecsaptak a munka hullámai fejeink felett (hú de vizualisztikus vagyok ma), szal most ez van. Akinek kell, elkérheti, odaadom/juk.
Hogy mikor indulhat újra az most tárgytalan. Így sok projektem van függõben, amikkel foglalkoznom kéne, most meg még vizsgáztatok is, aztán megint gyakorlattartás.
De még mindig jobb, mint vizsgázni.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
köcce:) képzel7ed,az ágyam mellett alszik...
ha alkatrész még nincs is,de Lképzelés már van:)
BMX-es videók is beyövõsek,pl. Etnies Forward nagyon ott van
noch dazu; MT szerez kamerát színházból,h megcsinálja a Nagy 1kerós Videót:)
1láb,backwards,lépcsõsorok,stb:)

stevepeat

stevepeat

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Unholy Gutsfuck Really NIIIIIIIICE
Az a verda vazze nagyon hazavagott! Irto buszke lehecc ra mer gyonyoru, gondolom a tobbi hozzavalo majd akkor jon ha a penz megvan vagy vmit raktal mar ra?

stevepeat

stevepeat

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Ja a piratebay-el egyutt meg egy hely a lokitorrent is szembeszallt a holivuudi fasztalicskakkal ok meg most a felhasznalok altal adomanyozott osszegbol fizetik a havi kirott koltsegeket es az elso havit mar le is tudtak
"If you've ever benefited from this site or file-sharing in general, now is the time to show your support," a message on LokiTorrent stated. "We are looking at a cost of $30K per month in fees." So far, the site has garnered nearly $18,000, or about 60 percent of the total needed for a month, according to a bar graph on the site. The MPAA could not be immediately reached for comment.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
NNa.Ami még belefér ONba:
-merevlemezt tok' szerválni neked,olyan 20-30-40 Gigásat;)
-Thezt instruktál6od,h mi merre mennyi,én sajnos keveset vagyok gépnél,hiába fut mindig,de nem ülök itt,mert meló,Thez viszont februárig ráér:D
és OFF;
a gépszörny megjött,csak most no money,viszont EZER adósság
meg nemtom MT-t láttad-e az 1kerekûjén:) Kész Chris Holm lett belõle:)
http://www.bikemag.hu/gallery/album740 - MT
http://www.bikemag.hu/gallery/tandem - tandem
http://www.bikemag.h... -Cannondale
most így ennyi,maradék priviben vmikor

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
stevepeat, 1mbites adsl, dvd iro, van itt minden, csak egyelöre nincs honnan töltenem:-)
ha meglesz a 10 film, menek regelni jol. magyar hubok száksz.
:-)

stevepeat

stevepeat

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Szeva Kala, hat egy nagy problema van megpedig hogy cirka egy darab dvd olvasom van az is a laptopban amit nem tudok ebbe a gepbe attuszkolni(a laptop meg nem sajat :( )
1ebkent most fokent olyan videjoim vannak amik gondolom titeket nem nagyon hoznak lazba fokent bmx-esk (No front teeth, Drop the hammer...), telleg neked milyen gyors kapcsolatod van es theznek mert gyorsan be tudnatok kerulni ti is a reggelt dc hubra, talan meg en is tudok segiteni monnyuk este folmegyek a normal exs.no-... hubra es seedelek nektek par cuccost :D
Vagy monnyuk thez tolti, kiirja dvdre majd atpasszolja, vagy vmi hasonlo megoldas, mer a wincsi(egy 80 gigas a masik meg csak 19) is csak ugy ideiglenesen van nalam addig amig eszre nem veszik hogy hianyzik mer akkor vissza kell szolgaltatnom :(
Telleg mi a helyet a csodamasinaddal a cannondale-el, uber kivancsi vagyok ra ? Megvan man meg mindig jon vagy mar szet is zuztad?
Olyan kurva idegesito hogy nincsen ebben a kibaszott os-ben magyar billentyuzet installalva ARGH!!
Keep the rubber-side down!!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
tudom,h nem illik ilyesmi után érdeklõdni,de volt régen 1 server,sok-sok bicós videóval,azzal mi van most? (tudjátok,volt saját fóruma,meg belépési díj meg ilyenek)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Ajanlom hogy siessetek mert mar a nagyobb torrent siteokat az MPAA bezaratta es most jonnek a kisebbek, de ez ugysem egy nagy falat mivel sajna csak dvd-rip, ugyhogy gyorsan lent lesz!

Sajna: én mindent torrent alapon szereztem be.... Sõt!
Van mondjuk egy svéd oldal, ami az mpaa-nak visszaírt, hogy bekaphatják, mert az õ országukban nem érvenyes az amcsi jog. :-)
Csak keresni kell és megtaláljuk.
Mondjuk torrent alapon bringásvideót találni kínszenvedés.

Engem is zaklathatsz Thy, ha onlány vagyok, régóta csinálom.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hi Steve!
Látom,on vagy lány :mmraise:
Vhogy tudod mozgatni azt az 50 giga anyagot?:) (CD,DVD,merevlemez )
Mert akkor a lábad nyomát is megcsókoljuk:D
Ha nagy gond a helyhiány és van DVD olvasód; ez a Thez gyerek archivál mindent DVD-re,és meg le7 molesztálni,h neked is tegyen így (remélem:D )
:-* Ride on!

stevepeat

stevepeat

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Asszem a nem reges hubon van egy op akinek csak ket video van megosztasban originalkent de mindig par naponta ujat rak fol, en is tole szereztem a nagyreszet.
Meg nem erdemes ilyenkor a keresot hasznalni legalabbis szvsz hanem konnyebb letolteni
a fajllistakakat es vegignezegetni oket tudom timekiller de csak ezt tudod tenni vagy ha nagyon nem talalsz semmit akkor szolj nekem aztan kitalaljuk mit lehetne tenni.

stevepeat

stevepeat

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Miert legyen original release:
http://extreme.fragw...c.php?p=489#489

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
köszi!
hmm.
már csak a 10 film hiányzik, mert nincs honnan lekapni így ahogy írtad...
csak bin meg ienek jönnek lefelé...
francért kell nekik rar:-)

stevepeat

stevepeat

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
XC_Rider neked nem akarja behozni az a linket amit kuldtem? Ha igen akkor csak indulj el a torrentreactor fo lapjarol!
Thez szamodra a recept a kanaanhoz eloszor is egy fo kriterium van hogy bekerulhess a kivalasztottakhoz megpediglen 10 db ORIGINAL RELEASE extreem movienak kell a megosztasodban lenni, ami azt jelenti hogy ahogyan a csapatok kiadjak filmeket: ez all a film rarral betomoritett verziojabol+ az ehhez szukseges sfv kiterjesztesu fajlbol aztan kell hozza a filmrol a .nfo kiterjesztesu info file es a sample a filmbol + ha van hozza(de ez nem kotelezo) a borito, es nagyon fontos hogy te nem csomagolhatod be a sajat filmjeidet(repack) mer konnyen kiszurik az opok a csalast, szal csak ennyi kell es fel a fejjel mer van elegge sok par szaz megas extreem video is amik pik-pak lejonnek es gyorsan meglesz az a 10, aztan pm Rating-nek es be is vagy reggelve :D

( Requirement to follow before you send a PM to any Operator about register!

! First. You still have to follow the ordinary rules. Write +rules
in mainchat to see them.

- Here are some EASY rules you must pass before you can get your
nick registered. These rules are not hard to follow.

- We only allow 3 diffrent clients. Dc++, fulDC and DCGUI(Linux)
http://www.dcplusplus.com - http://ful.dcportal.net - http://dcgui.berlios.de

- Nick should include [Prefix] with your upload, NOT download.
We always check your speed before we reg your nick.

- You will have access to +showreq (request) commands to
see and request the lastest eXtreme releases. You will also get
dump access to download all new eXtreme release.

- Users that does not log into the hub for 5 months will be removed.
NOTE: Only special reasons will let the user back in!

- Share at least 10 orginal eXtreme Movies in .rar archives.
With .nfo .sfv sample and cover (covers not always included)
If your share is 100% .rar, we will reg your nick anyway.
One step in the right direction Wink

- You think you have meet all this? Then PM [eXtreme]RATiNG with
[Prefix]Nickname and password. Then wait for us to contact you
for speed and share test/check.

- After you have recieved your information (Nick, Password and Hubadress),
you login and type +rules in mainchat to see the rules. Read them carefully.
Any questions about this, PM [eXtreme]RATiNG)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Nálam nem akar menni a download! Nem találja a DL oldalt!!!!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nekem inkább az extreme hub-os regrõl áruljon el valaki valamit!
mert lehet figyelmetlenül olvastam el azt a szöveget, de nem láttam benne hol hogyan és mért..
mert az lenne a kánaán:-)