Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

videók

- - - - -

• Please log in to reply
5616 replies to this topic

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek

Mof

Ide írok, mert valamiért nem megy az idéz opció

A kis patak a kecskehát alján kőlyuknál van, innen megy fel az út melegmány-tripammer felé.

Kecskehát azért is nincs benne a videóban mert elég nagy lendülettel közelítettem meg azt a meredeket, és volt egy nem várt vízmosás ami szépen megvezetett és sikerült legurulnom, és nem szeretném hogy rajtam röhögjön a fórum :D

Én nem tudtam mik azok a korlátok, azt hittem a futóknak valami nyújtó :) 

Kormány 640, ennél szélesebb nekem már fáj.

Jó lenne menni, főleg hogy a hétre mond 23 fokot is, csak sajna nekem a vasárnap jó, vagy szombat délután egy gyors rövid. De még az is lehet hogy a héten kiveszek 1-2 nap szabit

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Lapisnál azok az "eróziógátló" fakerítések annyira szánalmasak, hogy hihetetlen.. persze az erdészeti utakat nyugodtan lehet tolólapozni a közelítőjárművek méteres nyomai után, de a kerékpár az rongál és erdőt gyaláz.. 

5.30-nál a patakátkelés hol van?

és hogyan lehet ilyen szűk kormánnyal menni? :D

egyébként nekem is ez a kedvenc időszakom, most még a hőmérséklet is barátságos. a korai sötétedés miatt előkerültek az esti tekerések, és a Jakab-hegy ilyenkor is élvezhető, a Panoráma különösen:) nincs kedved majd csatlakozni? fölfelé talán nem leszünk partiban, cserébe lefelé megpróbállak majd otthagyni :D

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek

Utóbbi őszi tekerésünk kis zenei aláfestéssel.

Az erdő egyre szebb, a levelek alatt csalóka sárfoltok és törött ágak tréfálkoznak. Remélem végig lehet tekerni az idei telet és a januárt, mert a mostani idő nagyon bejövős nekem, bár tudom nem ez a normális!

Edited by Kánya, 2014. November 09. - 18:50.

• mof and DannyL81 like this

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts

Kész az idei Duna maratonról a középtávos videóm, hogy ne legyen nagyon hosszú az elején gyorsan tekerek ;)

Aki megtalálja a második felében rejtőzködő "húsvéti tojás"-t azt meghívom egy (ha máshogy nem, virtuális) sörre  :)

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts

Az idén június 26.-án volt a Szabadságnapi Futás & Tekeres, Gödöllőn (~22 km/300(?) m szint), az erről készült videót most raktam össze (29 perc, ha van rá igény felrakom a teljes 1 óra 12 percest mert mindent felvettem, bár csak akkor érdekes ha a teljes pálya kéne mert abban csak sokkal több a szuszogás :)).

Hozzávaló topik.

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts

Egy kis ízelítő a Bükk maraton 2014 valamikor-lesz-videómból: "Veszélyesen közlekedsz"

Aláraktam egy vágtás zenét amit már a feltöltés során automatikusan felismert a YT, leokéztam. Ha valaki nem használ adblockert, kiváncsi vagyok hogy reklámot raknak e rá/elé/köré és ha igen hogy/milyen hosszú?

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts

Kész a videóm a szeptemberi, Balatonlellei Kishegy kupa versenyről, két változatban, a rövidben benne van minden lényeg, a hosszúban gyakorlatilag minden benne van amit felvettem (második körből csak az utolsó tíz perc mert nem kapcsolt be rendesen a kamera a második kör elején). A hosszú elején viszont benne van a teljes vicces ostorcsapásos-visszaszólítós rajt  :) (ha jól odafigyeltek, ugyanaz a hangadó felelős :P ) - (P.S.: a Mátrás hosszúban viszont volt társasjáték :D )

Rövid ("impresszionista feldolgozás", 22 perc) - Hosszú (1:15:37)

Ebből a felvételből származik a rövid előzős jelenet is ("MTB speed difference" a nyilvános videók közt a csatornámon).

Edited by Tekergek, 2014. October 27. - 05:02.

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts

Végre elkészült a videó az idei Mátra maratonról, jót szórakoztam az összeállításnál :)

Teljes (megvágott, 1h27) középtáv

Epilectic Edit (2-3 mp snittek, ~14 perc az egész)

A Youtube sajnos kicsit megeszi a minőséget, de 1080p-ben egész jól néz ki.

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 549 posts

Túráim,videók itt: http://cobranco.hu

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Trans-Provence verseny

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts

Készítettem még egy Velencei hegységes,montis  videót

Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 549 posts

Sziasztok!

Egy tavalyi Felvidéki túrámat szeretném mindenki szives figyelmébe ajánlani,ime:

Útvonal:

Kosice/Kassa/-Bukovec-Hylov-Mexico-Rieka-Zlata Idka/Arany Ida/-Kojsovská Holá/1245m/-Perlovy Potok-Gelnica/Gölnicbánya/-Jaklovce/Jekkelfalva/-Ruzsin-tó-Velky Folkmár-Folkmarska sedlo-Folkmarské skaly-Kosická Bela-Kosice

Térkép:

http://users.atw.hu/...assa.2013..html

Kellemes időtöltést!

gabriel1976

gabriel1976

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

Sziasztok !

Júniusban túrabringámmal teljesítettem Olaszországban a Valtellina Extreme Brevet bringás kihívást, mely során alvás nélkül 360 km-t tekertem 9124 m szintemelkedéssel.
A Stambecco (kőszáli kecske) szintű kihívás során az alábbi hágókra tekertünk / tekertem fel (és gurltam le): Passo Mortirolo (1852 m) - Mazzo felől, Passo di Gavia (2621 m) Ponte di Legno felől, Passo dell'Umbrail (2501 m) Bormioból, Passo dello Stelvio (2760 m) Pradból, Forcola di Livigno (2315 m) Tiranoból, majd Passo Eira (2210 m) és Passo Foscagno (2291 m).
Mint vérbeli bringatúrázó, videóztam is. Elsőre készítettem egy 12 perces kedvcsináló videót,amit majd követ egy kb 35 perces.

Íme:

Jó szórakozást hozzá!

Edited by gabriel1976, 2014. August 26. - 01:05.

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 549 posts

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

Sziasztok,

nem biztos, hogy ebben a topikban volt (de itt a fórumban az biztos), de hátha emlékszik valaki rá. Egy ciklokrossz videót keresek, amiben talán singlespeed gépekkel verették (nem biztos, hogy ss) eléggé durva montis trail-eken, csodás hegyen és nagyon igényes párperces kisfilm volt.

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,091 posts

Hehe, a vége már könnyű, de az elején elnyelt, ki nem mondott félszavas párbeszéd azért kicsit kihívás. :)

Partizni mentek a haverokkal !

Bébi ! Bringázni megyünk, nem partizni !

Amúgy zseniális a film. :-))

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

Partizni mentek a haverokkal !

Bébi ! Bringázni megyünk, nem partizni !

Amúgy zseniális a film. :-))

Marci

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,091 posts

Menő a film, s bár nem igazán kell hozzá angolul érteni, szövegértés próbának se utolsó.

Nekem például fingom sincs, mit mond a srácnak a barátnője. Pontosabban tudni tudom mit mond, csak nem értem... :D (Megvan... :D :D :D)

Edited by mgy, 2014. August 14. - 21:08.

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 549 posts

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 549 posts