Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
videók
Started by
DHR
, 2002. July 03. 20:25
Posted 2005. February 24. - 16:24
Nemtudjátok melyik az a film, ami gyakorlatilag végig autósüldözés? Semmi másra nem emlékszem belõle gyerekkoromból, csak, hogy órákon át csak üldözik a fõhõst és a végére már nagyon sokan lesznek...
Aktuális civil
Posted 2005. February 24. - 16:21
Én még nem láttam, de kíváncsi vagyok. Nekem eddig a Ronin- ban bemutatott párizsi száguldozás az (egyik) etalon. Fõképp, hogy az extralemezrõl kiderült: tényleg "élesben" csinálták és összevissza talán egy órájuk volt a tökéletes felvételekre - ennyire kaptak ugyanis egyszeri és mindezidáig egyedülálló engedélyt a várostól...
"In idem flumen bis non descendimus"
Posted 2005. February 24. - 16:21
Posted 2005. February 24. - 16:17
nincs tcm/cartoon networkünk. de a film már megvan aviban eredeti angolságban, Charon jóvoltából. Nem az a nagy kultfilm, mert ittott kicsit vontatott, de ez bõven belefér, és kárpótol a '60as évek esetlen aranyossága. Az autós üldözés a vége fele meg tényleg akkora királyság, mint mondták. (csak kár, hogy teletömték dinamittal a Chargert)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. February 24. - 15:57
Posted 2005. February 24. - 15:54
Gondolom az SVCD plugined fel van telepítve - vagy mégsem? Verziószám?mivel lehet jol kiirni vcd-re mpg videot? mert egy videomat nem akarja kiirni a nero. :-/
Posted 2005. February 24. - 15:38
Olyat nem lehet, hogy berakni még egy szintet? Azaz: Tech, ezenbelül pl. Teleszkópok, és itt lehetne altopicokat nyitni. Ez nagyjából behatárolná, mirõl van szó és ha valami hosszabb vita alatt ír be valaki kérdést, az se kerül 20 perc múlva 14 oldallal arrébb. Ugyanígy a vázaknál, stb...
A szabadonfutóban meg úgyis tök mindegy, hogy milyen cím alatt megy az offolás.
A szabadonfutóban meg úgyis tök mindegy, hogy milyen cím alatt megy az offolás.
Aktuális civil
Posted 2005. February 24. - 15:37
nemet forumokon ahol jarok ott mindenki niyt maganak egy topikot az eppen aktualis bajanak
aztan az lesullyed.
persze ha rakeresel vmire akkor kijon ezer meg ezer kis topik
es ugy nehezebb fejben tartani, hogy hol olvastam.
erre irtam, hogy tökmindegy, hogy a s*ggfej az 1 darab 5000oldalas topikban nem keres, vagy a 500 db 10oldalasban. Mert nehogymá.
Ridemonkey-n 20postom van. 2003.09.23 óta. (0.05 post/day) Mert olvasok. Érdekes dolgokat. Amiket talán ezer régen írtak le. És nem érzem égetõ kényszerét, hogy bármit mondjak, vagy topikot nyissak bármilyen témában. bennem van a hiba?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. February 24. - 15:30
jah kerem off
@zorg:
nemtom.
nem tehetek rola igazabol
mert nem dumalok olyan sokat (szerintem)
sot a techbe is alig jarok mert el uztek a kiscsakok.
de latod mar most is hol jarok
lehet nekem nem uyg szamol, mint a tobbieknek.
phorumgod?
nem rossz
de a mostani is jo! :-)
nekem
nemet forumokon ahol jarok ott mindenki niyt maganak egy topikot az eppen aktualis bajanak
aztan az lesullyed.
de a modik agyi eppsege fogja csupan megsinyleni a dolgot ha szembe akartok szalni a parasztokkal.
es on.
mivel lehet jol kiirni vcd-re mpg videot? mert egy videomat nem akarja kiirni a nero. :-/
@zorg:
nemtom.
nem tehetek rola igazabol
mert nem dumalok olyan sokat (szerintem)
sot a techbe is alig jarok mert el uztek a kiscsakok.
de latod mar most is hol jarok
lehet nekem nem uyg szamol, mint a tobbieknek.
phorumgod?
nem rossz
de a mostani is jo! :-)
nekem
aztan az lesullyed.
de a modik agyi eppsege fogja csupan megsinyleni a dolgot ha szembe akartok szalni a parasztokkal.
es on.
mivel lehet jol kiirni vcd-re mpg videot? mert egy videomat nem akarja kiirni a nero. :-/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. February 24. - 15:11
A teljes törlés nem lenne jó módszer mert egy rakás új flame megint feltámadna pl mikor megnyílna a marzó topic vagy a akármelyik ahol lehetõség van fikázni egy gyártót.
Szerintem a megoldás az lenne bár ez nem tudom hogy kivitelezhetõ e hogy 18 év alatt nem szólhaszt hozzá a tech-hez csak ha több mint 500 postod van.
Oké hogy így pár értelmes kérdezõ vagy esetleg problémamegoldó srác vagy lány kiesne.
De kiesne simmon 07aszp meg stinkypapa és a társaik.
Vagy keményebb moderálás a tech-ben és ha off van(kivéve a Ki milyen bringában nyomul topicban:) ) akkor a tech-bõl kitiltás egy hétre, visszaesõknek egy hónap majd örök.
ennyit tudok érdemben hozzátenni meg annyit hogy már egy ideje nem offolok ott csak az említett topicban:)de az meg nem off.
Szerintem a megoldás az lenne bár ez nem tudom hogy kivitelezhetõ e hogy 18 év alatt nem szólhaszt hozzá a tech-hez csak ha több mint 500 postod van.
Oké hogy így pár értelmes kérdezõ vagy esetleg problémamegoldó srác vagy lány kiesne.
De kiesne simmon 07aszp meg stinkypapa és a társaik.
Vagy keményebb moderálás a tech-ben és ha off van(kivéve a Ki milyen bringában nyomul topicban:) ) akkor a tech-bõl kitiltás egy hétre, visszaesõknek egy hónap majd örök.
ennyit tudok érdemben hozzátenni meg annyit hogy már egy ideje nem offolok ott csak az említett topicban:)de az meg nem off.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. February 24. - 15:09
~50 hozzászólásig ne lehessen topicot nyitni a techbe, csak a többibe, onnan meg lehet törölni a nem oda valókat (így nem lennének munka nélkül a modok sem)
Posted 2005. February 24. - 15:04
Off, dehamá itt jött fel:
tökmindegy mit csinálunk.
2 variáció van:
1) engedjük, hogy nyisson mindenki annyi topikot amennyit akar
2) megy ez így tovább
1) azért nem jó, mert akkor a 23 "szerintetek milyen vázat vegyek polárikszet vagy erbornt?" cimü topik után simán megnyitják a 24.-et is. Ergo a 12éves "foxoskonás HCFR" nevü tag nem fog visszakeresni, hogy volt -e már ilyen témájú topik
2) így meg az egyes témákat felölelõ topikok postjai között nem turkálnak vissza, szóval a topik lapjain belül ismétlõdnek a kérdések hetente.
A lusta ember találékonyabb, mint Te, ezt ne felejtsd el.
Le kéne zárni az egészet, és kiírni, hogy minden lényeges elhangzott, a kérdéseidre valahol itt a válasz. aztán akit tényleg érdekel, az elkezdene keresni, és nagy valószínüséggel meg is találná amit akar, aki meg csak unatkozik, az visszanavigálna a startlap játékokra. 'szt ennyi.
csak akkor egy csomóan unatkoznánk.
tökmindegy mit csinálunk.
2 variáció van:
1) engedjük, hogy nyisson mindenki annyi topikot amennyit akar
2) megy ez így tovább
1) azért nem jó, mert akkor a 23 "szerintetek milyen vázat vegyek polárikszet vagy erbornt?" cimü topik után simán megnyitják a 24.-et is. Ergo a 12éves "foxoskonás HCFR" nevü tag nem fog visszakeresni, hogy volt -e már ilyen témájú topik
2) így meg az egyes témákat felölelõ topikok postjai között nem turkálnak vissza, szóval a topik lapjain belül ismétlõdnek a kérdések hetente.
A lusta ember találékonyabb, mint Te, ezt ne felejtsd el.
Le kéne zárni az egészet, és kiírni, hogy minden lényeges elhangzott, a kérdéseidre valahol itt a válasz. aztán akit tényleg érdekel, az elkezdene keresni, és nagy valószínüséggel meg is találná amit akar, aki meg csak unatkozik, az visszanavigálna a startlap játékokra. 'szt ennyi.
csak akkor egy csomóan unatkoznánk.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. February 24. - 14:53
Posted 2005. February 24. - 14:48
remelem rajottel mibol van csinalva
most vettem eszre tul vagyok a nyocezren.
hehe
Lori vazze'; neked lassan olyan "rang" kell a neved alá, hogy "phorumgod". Ilyesmi...
Más:
Abba a kibaszott Tech rovatban hogy a francba' lehetne "rendet" tartani? Szerintetek? Delete és kezdd újra?
Posted 2005. February 24. - 14:41
Posted 2005. February 24. - 14:20
Posted 2005. February 24. - 14:07
Posted 2005. February 24. - 13:38
Az már régi.És nekem az összes megvan;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. February 24. - 13:20
5 megás Paris Hilton c*mshot?
RAUH-Welt
B E G R I F F