Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

videók

- - - - -

• Please log in to reply
5616 replies to this topic

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts

a digitális képstab nem befolyásolja a kép minõségét?

Elvileg nem ronthat a képminõségen.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
valamit sikerült alkotnom bár a mérete nem lett sokkal kisebb de a minõsége sokkal jobban tetszik, nem pixeles és élvezhetõbb fullscreenen is. a digitális képstab nem befolyásolja a kép minõségét?
aszp: jó a video és látom van a progiban effekt bõven :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
snitten belül nincs zoom, értem. kipróbálom. az az igazság, hogy most kezdtem csak el videózni, úgyhogy még szoknom kell mint cigánynak a szántást.:)

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
endroo: állvány téma körbe járva...akkor a zoom az naon hasznos dolog tsak ne egy snitten belül ... hidd el hogy nyugisabb lesz tõle a múvi ...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Mp3.Rulez.
A kisgyerek meg gondolom hogy nem azért szaladt mert kergettétek, de tényleg jól nézett ki.Pláne hogy ha még egy kicsit jobban is ki lett volna erre hegyezve.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
dig:

állvány meg van

;) úgyhogy ha hajlandó vagy cipelni akkor viszem legközelebb.
pcm-et elvileg mindennek kellene vinnie, de már dolgozom az mp3 + xvid projekten akkor majd szívhattok a kodekkel
kisgyerek menekül :D hát nem így volt igazából de mondjuk azt hogy igen, az sokkal frííbb.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Szóval a bs viszi.De az a poén hogy a többi hasonló fájlt gond nélkül lejátsza.A hangkártyám pedig elég új és annyira nem is tré.Na mind1.Lényeg hogy meg tudom nézni.:clap:

Edit:Az a legdurvább tényleg amikor a kisgyerek menekül:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ha nem megy a PCM audio, akkor valami nagyon el van baszva a gépeden. Mondjuk még abból lehet gond, hogy 48kHz-es a hang és azt szar hangkártyák nem képesek lejátszani. Ha meg a szar videólejátszó ezt nem kezeli le (nem alakítja át 44kHz-re), akkor szopás. Ez van 2005ben.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Endroo!Milyen audio codecet használtál a videókhoz?Mert nekem nem akar futni a hang.Megnéztem G-spottal és PCM audióról pofázik.Utánanéztem a neten de vhogy nem sikeróült semmi normálisat telepíteni.Pedig idáig minden film, zene kifogástalanul ment:(.Nem értem hogy a tömörítetlen miért nem játsza le.A G-spot azt írja hogy lehet hogy az összes szoftver már O/S-re épült.Mond ez vakinek valamit?

Edit:Siker a BS player úgy látom vhogy lejátsza.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

sisakos dolgon én is töprengek valszeg gyártatok valami konzolt amivel oda lehet heftölni a sisakhoz a cam-ot.
tommmas: a kamera egy mezei jvc cam (tipust lusta vagyok megnézni, de olyan mint az oldalon van a videók linknél) valahol a low end szegmens alján úgyhogy azért olyan állati nagy dolgokat nem várok tõle, de mivel nem tervezem egész estés filmek készítését nem hiszem hogy szükségem lenne egy másfél millás profi camra. állvány meg van de annyira lusta vagyok még azt is cipelni :o

Még nem tervezed;)
Da majd nyáron mikor rászánunk több idõd meg helyszínt, (leo is benne lesz)
Akkor érdemes lenne állványt venni mert bár nem tûnt fel hogy remeg a kéz a felvételen de azért jobb lenne lerakni egy állványt és kész.és ugye autód is van amivel cipelhetõ a cucc.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
sisakos dolgon én is töprengek valszeg gyártatok valami konzolt amivel oda lehet heftölni a sisakhoz a cam-ot.
tommmas: a kamera egy mezei jvc cam (tipust lusta vagyok megnézni, de olyan mint az oldalon van a videók linknél) valahol a low end szegmens alján úgyhogy azért olyan állati nagy dolgokat nem várok tõle, de mivel nem tervezem egész estés filmek készítését nem hiszem hogy szükségem lenne egy másfél millás profi camra. állvány meg van de annyira lusta vagyok még azt is cipelni :o

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na igen a dák tép nagyon jóóó.
Csak a halszem optika kicsit már nehéz, és elfárad az ember nyaka...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
kamerára gondolok...a drága meg relatív (nekem megérte)...

sisakkamera...végy dák tép :) ragasztót sokat+sisakot, eredmény kitalálható
Expinálom a pinarámát.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
az nem k. drága?
Régebben néztem a nikon objektíveket fényképezõgéphez, de az optikai képstabilizátorosak hihetetlenül drágák.
Nem tudtok vmi megoldást, a sisakkamerára?
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
vagy éljen az optikai képstabilizátor :)
Expinálom a pinarámát.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na igen mondjuk egy állvány jól jön, fõleg ha egy pontból veszi az ember. De ha hátrafele lefelé a lépcsõn kell gyalog menekülni a bringás elõl, meg a kisbiciklisek mellett futva veszi az ember fel az akciót, akkor nagyon ügyesnek kell lenni. :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
nem rátok értettem :)
Expinálom a pinarámát.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
Ha a miénkre érted:
Az öcsém (RMX rider) videózta..........
HP935 gép
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
meg szerezzzzzzzetek egy állványt!!! :)

és meglepõ minõségi javulást fogtok kapni :) amúgy mien kamera ha szabad megkérdeni...
Expinálom a pinarámát.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ó, hogy baszódna meg a 15 perc.
Amire összeszedtem csomó dolgot, meg utánanéztem lejárt a 15perces módosítási idõ, és a módosítás elveszett.

Szóval azt akartam még írni, hogy a kevesebb néha több. Értem ez alatt, hogy nem feltétlenül kell 640x480 meg 720x576 felbontásban elkészíteni a végterméket.
Pl. aszp videója kicsit életlen (mivel a fényképezõgépek ilyet tudnak), ezért ha megfelezzük a felbontást (360x288) akkor azonos bitrate mellett jobb minõséget lehet elérni. Elméletileg.
De a felbontás felezéssel a váltott soros megjelenítés (interlace) problémája is eltûnik.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök