eredeti jobb.
persze a szuneteket leszamitva. de igy nagyon mas :-/
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
videók
Indította
DHR
, 2002. július 03. 20:25
Írta 2005. május 03. - 11:51
Írta 2005. május 03. - 11:39
fac€:Endroo bácsi azt a típust DIVX 5.2.1. kodolta a hangot pedig tomoritetlenul hagyta (PCM) ezert van hang es kep nincs.
szedj le egy ingyenes 5.2.1. vagy nagyobb verzioju divx kodeket.
www.divx.com ha "regisztralod" akkor tomoriteni is lehet vele es nem csak nezni.
nah kikerestem neked a linket is
http://www.divx.com/...vxpro/download/
tAms: Virtualdubbal vagtam es Dr. Divx tomoritettem "mobile portable tomoritessel". A kepkockakat forceoltam 30fps rol 25 re igy picit gyorsabb lett az esemeny.
szedj le egy ingyenes 5.2.1. vagy nagyobb verzioju divx kodeket.
www.divx.com ha "regisztralod" akkor tomoriteni is lehet vele es nem csak nezni.
nah kikerestem neked a linket is
http://www.divx.com/...vxpro/download/
tAms: Virtualdubbal vagtam es Dr. Divx tomoritettem "mobile portable tomoritessel". A kepkockakat forceoltam 30fps rol 25 re igy picit gyorsabb lett az esemeny.
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Írta 2005. május 03. - 11:38
face: passzolom a kérdést, annak már nincs meg az eredetije, hogy újra tudjam kódolni.
Írta 2005. május 03. - 11:30
pl.divx
media playerek nem jok neha. nekem pl akad minden video rajta.
media playerek nem jok neha. nekem pl akad minden video rajta.
vendég_fac€_*
Írta 2005. május 03. - 11:29
a 050402 jános_hegy-et nem tudom megnézni mert csak hang van és kép nincs:(
media player 10zel próbáltam.
méé nem megy?
media player 10zel próbáltam.
méé nem megy?
Írta 2005. május 03. - 11:07
igen fenykepezovel lett felveve . ez van.
kivágtam volna azokat ha tudtam volna hidd el. de a szerkesztobe ezek nem latszanak, csak az elkeszultben van benne :-S
elsõ probalékozasnak nem rossz.:-)
gui. majd otthon megnezem mit csinaltal. mivel keszult?
endroo.majd annak is eljon az ideje. :clap:
de sisanc nagyon tetszett. most lattam eletemben eloszor(:-X), de nagyon kafa.
kösz thez:D
kivágtam volna azokat ha tudtam volna hidd el. de a szerkesztobe ezek nem latszanak, csak az elkeszultben van benne :-S
elsõ probalékozasnak nem rossz.:-)
gui. majd otthon megnezem mit csinaltal. mivel keszult?
endroo.majd annak is eljon az ideje. :clap:
de sisanc nagyon tetszett. most lattam eletemben eloszor(:-X), de nagyon kafa.
kösz thez:D
Írta 2005. május 03. - 10:52
köszönöm mindenkinek a segítséget, fõleg Endroo bácsinak
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
vendég_fac€_*
Írta 2005. május 03. - 09:59
tAmS: megnéztem a videjótokat. A képminõsége lehetne azé' jobb. Az eleje nekem nagyon "átjött"
Írta 2005. május 03. - 09:07
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey
Tom Ritchey
Írta 2005. május 03. - 08:34
naja. 7:33lett. lehetne rovidebb is ha nincsenek azok az idegesito szarok benne:-(
Tams: ha nem haragszol meg erte:angevil: ,akkor kivagtam belole azokat az idegesito dolgokat plussz osszenyomtam 20mb re
Zene nincs igy alatta
Mivel nincsennek meg a szamok ezert nem tudtam visszavagni ugyanugy ala.
adom mindjart a linket csak kell egy hely....ahova tolthetem.
Tom Ritchey
Tom Ritchey
Írta 2005. május 03. - 08:08
tams: hát igen, ti legalább tudtok extrémen bringázni a pixelország videó rész fényképezõvel készült? ha a többit is kamerával vettétek volna egy szót se szólnék.
ja és szilvi mért nem ugorja a nagy bonuszt, ha a kápolnát igen?
dig állandóan ilyen zenékkel nyaggat de nekem ez annyira nem jön be. most így hirtelen ennyi fikáznivalóm volt, de majd megnézem mégegyszer
ja és szilvi mért nem ugorja a nagy bonuszt, ha a kápolnát igen?
dig állandóan ilyen zenékkel nyaggat de nekem ez annyira nem jön be. most így hirtelen ennyi fikáznivalóm volt, de majd megnézem mégegyszer
Írta 2005. május 03. - 07:45
naja. 7:33lett. lehetne rovidebb is ha nincsenek azok az idegesito szarok benne:-(
Írta 2005. május 03. - 07:43
zene szerintem tök szubjektív, végülis mindenki azt rakja hozzá ami neki tetszik. lehet hogy legközelebb paprita lesz.
tams: mérete az van a vidnek
tams: mérete az van a vidnek
Írta 2005. május 03. - 07:33
Amugy nekem semmi bajom a zenevel ,szerintem illik mindegyik mindegyik videohoz.
Tom Ritchey
Tom Ritchey
Írta 2005. május 03. - 07:24
nah, fennvan. nagyis, kicsik is.
http://videjoz.atw.hu
azert razkodik az elejen annyira mert 1 kezzel probalkoztam menni ott :-). ja es 2:37-tõl tessék beleterekrni 3:17-ig . ott az a nagy bibi(megall a kep). a tobbit meg elmondtam feljebb. na mindegy. ez van, ez lett, csókolom.:-)
http://videjoz.atw.hu
azert razkodik az elejen annyira mert 1 kezzel probalkoztam menni ott :-). ja es 2:37-tõl tessék beleterekrni 3:17-ig . ott az a nagy bibi(megall a kep). a tobbit meg elmondtam feljebb. na mindegy. ez van, ez lett, csókolom.:-)
Írta 2005. május 03. - 07:08
nyugodtan. lesz mit. :-). elõre is elnézést kérek mindenkitõl
lezli:
Joe Schwartz/Bender - Illegal Substance - Feelin Alright
lezli:
Joe Schwartz/Bender - Illegal Substance - Feelin Alright
Írta 2005. május 03. - 05:57
tommmas: mondtam, hogy mea culpa, legközelebb nem követek el ekkora hibát (mármint, hogy digre hallgatok). de most már nem akarom újra vágni, mert tuti hogy sokkal szarabb lesz (ha ez még fokozható)
sala száma kriminális, persze ha valaki szereti a tücc tüccöt biztos jó de én nem tudtam végighallgatni.
gui: utánanézek ennek a dr divx-nek, virtualdubot próbáltam de valami gáz volt vele, most így hirtelen nem tom mi de nem akart semmit csinálni. üldözõs kam úgy van hogy fogom a jobb kézben a kamot és próbálok nem taknyolni. ezen fogok változtatni a héten
tams: megnézem, azt majd fikázok
lor: 3.-ban manson van tényleg (german mix) az eredeti is jó csak kicsit lassú bringázáshoz. lehet következõben is az lesz, de ez még képlékeny
sala száma kriminális, persze ha valaki szereti a tücc tüccöt biztos jó de én nem tudtam végighallgatni.
gui: utánanézek ennek a dr divx-nek, virtualdubot próbáltam de valami gáz volt vele, most így hirtelen nem tom mi de nem akart semmit csinálni. üldözõs kam úgy van hogy fogom a jobb kézben a kamot és próbálok nem taknyolni. ezen fogok változtatni a héten
tams: megnézem, azt majd fikázok
lor: 3.-ban manson van tényleg (german mix) az eredeti is jó csak kicsit lassú bringázáshoz. lehet következõben is az lesz, de ez még képlékeny
Írta 2005. május 03. - 05:54
2-es kep alja
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. május 03. - 02:20
kevertem a 3-as videoval
ha visszajovok megcsekkolom neked
ha visszajovok megcsekkolom neked
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. május 03. - 02:18
majd megmondják a késõn ébredök
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi