Jelentkezz be Regisztrálj
videók
Írta 2015. február 19. - 18:44
Írta 2015. január 26. - 16:53
Írta 2015. január 05. - 22:56
Sziasztok !
Az Alpokban tett 2014. évi túrám egyik legszebb napjának 2. videója ez - egyúttal az a videó, amivel már a Francia Alpok összes, aszfaltos 2000-es útjáról van - saját - videó a gyűjteményemben.
A Col du Granon (2413 m) emelkedője szinte ugyanannyi szintemelkedésű, mint Alpe d'Huez-é (8,1%-os) , csak meredekebb (9,2% 1053 m szintre), így nehezebb. Ráadásul az alsó tán kb. 2-3 km után végig panorámaút. Egyik kedvencem. Eddig kétszer jártam rajta, mindkétszer csodás időben és mindkétszer alig volt forgalom; idén, amíg a hágóúton jártam oda-vissza, talán 3 járművel + két bringással találkoztam.
Jó szórakozást !
Írta 2015. január 05. - 02:44
Sziasztok !
A 2014. évben, az Alpokban tett túrám során ez volt az egyik ok, amiért éppen másfél napra átruccantam Franciaországba:
Erről az aszfaltos 2000 m fölé vezető útról még nem volt videó a neten és mindössze egyetlen bringás infó létezett.
A következő videóval bemutatom: La Bergerie du Bois Noir (2010 m).
a kaptató kanyonnal, vadregényes kilométereken kezdődött, a vége pedig zubogó patakvölgyben haladt és volt közben egy természeti különlegesség: tán 30 m hosszan a földréteg alól zubogott a víz a patakba. Ilyen szélességben végig folyt a víz a hegyoldalon....?
NOha semmi extra emelkedő nem volt ez, mégis a nyugalmas, és átlagos szépsége ellenére igazán megszerettem. Tudom ajánlani az utat.
Jó szórakozást !
- CSEKONICS kedveli ezt
Írta 2015. január 04. - 18:13
Biztos sokan unják már az órákig tartó útibeszámolókat,akkor most itt van egy rövid,szinte nyúlfarknyi,igazándiból ez is csak egy bemutató,persze van vágatlan verzió is,illetve majd csak lesz…valamikor…
Bringával a Riviérán 2014.
Útvonal:
Nizza-Villafranche sur Mer-Cap Ferrat-Beauliau Sur Mer-Eze-Bord de Mer-Cap d'Ail-Monaco-Cap Martin-Menton-Grimaldi-Ventimiglia-Vallecrisia-Bordighera-Ospedaletti-San Remo-San Szefano al Mare-San Lorenzo al Mare-Imperia-Diano Marina-Marina di Andorra-Alassio-Albegna-Borghetto-Loana-Pietra Ligure-Finale Ligure
Térkép:
http://users.atw.hu/...iler.2014..html
Boldog Új Évet!
- _Alex_ és CSEKONICS kedveli ezt
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu
Írta 2014. december 31. - 02:17
Sziasztok !
Eddig a külföldi magashegységekben tett bringatúráimról még nem készítettem best of / kedvcsináló videót (ilyenek csak egy-egy hosszú napról, bringás kihívásról készültek), ám most...
Meglett az első: idén, az Alpokban tett túrámról (1828 km + 39441 m), mely tartogatott szép és / vagy emlékezetes napokat.
Az elején alvás nélkül a Valtellina Extreme Brevet (345 km + 8998 m szint), aztán pl. az unalmasnak várt, ám csodás Juf emelkedője, majd az esős és 3 Celsius fok hideg Susten hágó, másnap viszont már szikrázó napsütésben gleccserekkel szemben, 4100-4500m-es csúcsokkal szemközt tekertem.
Emlékezetes volt még egyik kedvenc emelkedőm a Colle Fauniera / Pantani, ahol néhol felhőkben, majd felhők fölött is tekertem, ill rövid szakaszon havon kellett átkelni, aztán Franciaországban csodás esti fények közepette a Granon hágóút. (videó előképe)
A videóban szereplő emelkedők: Passo Mortirolo, Gavia (2652 m), Umbrail (2501 m), Passo dello Stelvio (2760 m), Forcola di Livigno (2315 m), Passo dello Spluga (2113 m), Juf (2126 m), Oberalppass , Sustenpass (2224 m)(esőben, 3 fokban) , Triftalp ( 2090 m) , Moosalp (2048 m) , Simplonpass (2005 m), Colle Fauniera (2480 m)) , Usseglio - Alpe Bessanetto (zergéket is filmeztem !) , Col des Gondrans (2347 m), La Bergerie du Bois Noir (2009 m), Col du Granon (2413 m), Sestriere (2035 m)
gabriel1976 módosította - 2014. december 31. - 02:17
Írta 2014. december 14. - 23:05
Írta 2014. december 08. - 16:31
Kész a 2014-es Underworld kupa XCO-ról az összeállításom, a verseny különlegessége hogy részben a Kőbányai/Dreher sörgyár Budapesti pincerendszerén megy keresztül.
Írta 2014. december 06. - 18:15
Írta 2014. november 15. - 23:02
Írta 2014. november 12. - 08:44
Még egyszer, ne vedd bántásnak, puszta jóindulatból írtam ezeket!
Kicsit fölösleges mert nem raktam volna fel ha nem lettem volna vele tisztában hogy milyen reakciók jönnek Nem veszem bántásnak, elég egyértelmű hogy rendkívül fáradt voltam és nem voltam megelégedve a fejemmel, amit a saját kommentárom is tükröz. Nem bújok el az építő kritika elől mert abból tanul az ember, csak a "túl gyorsan előzöl" meg "egyfolytában taknyolsz" féle általánosításokat kifogásolom. Azt is hozzáfűzném hogy ez ugyanúgy vonatkozik minden versenyzőre is aki behoz más távon indulókat (vagy akár technikai hiba miatt ugyanazon a távon belül előz vissza, lásd váltóprobléma) vagy egymás ellen harcol az élen, csak hiányzik a perspektíva mert az mind nincs lekamerázva.
Apropó perspektíva, a 170/140° fish eye torzít, középen nagyobbnak tűnik a sebesség és oldalt közelebb hozza a széleket - a gyenge mikrofon süvítése és a stabilizáció hiánya ezt csak fokozza.
Írta 2014. november 11. - 20:59
Kész a videó az idei Nyugat MTB maraton 3. fordulójáról (Balatonfűzfő), "Az év szerencsétlenkedése" alcímmel
MINDEN ROSSZ INDULAT NÉLKÜL!
1.
2. Hidd el nem akarlak kioktatni, de a testi és mentális állapotod megóvása érdekében szerintem kicsit mellőzd a lejtőzést. Értem ez alatt a féktáv rossz megválasztása, előzésnél rossz nyomvonal választása stb.
Kicsit lazábbra vennéd a lejtőket és koncentráltabban másznál, és inkább ott előznél, hidd el sokkal jobb eredményt hozna. Ja és persze sokkal jobban élveznéd, ami szerintem a legfontosabb.
A felkészülés is számít és nem tudom mennyi időd van rá egy maraton előtt, de legfontosabb hogy fejben akkor ott legyél és ne kapkodd el az egészet mert akkor jönnek a hibák aminek általában nincs jó vége. Voltam én is dobogón 2-szer ami persze jó érzés, de ebben a formában szerintem nehezebb elérni.
Még egyszer, ne vedd bántásnak, puszta jóindulatból írtam ezeket!
Írta 2014. november 11. - 09:27
Sziasztok!
Ma délig tudtok még szavazni a jobbik videóra: http://makakk0.hu/?p...vote=1415118055
A linken két videót találtok, nagyon hasonlóak egymáshoz,mivel egy videoanyagból lettek megvágva. A kérdés az, hogy ki vág jobban? A válasz rajtatok múlik!
Írta 2014. november 10. - 23:52
akkor ismerem az átkelést, csak videóról nem tűnt föl. kecskeb*szó kemény. fölfele méginkább..
ha nappal nem jó, menjünk estit! bár nekem a hozéba kellenek új akkucellák, mert kb 3percet bír fullon..
Off
Fasza! Jövő héten szabin vagyok Vállalnék egy hajnalban indulós, Zsongoron szalonnázos és onnan egy hosszabb túrát vagy akárminek is hívhatjuk
Írta 2014. november 10. - 23:30
Hozét hogy írtottad ki ? Annyira sokat használtad, hogy elfáradtak a cellák ?
marton módosította - 2014. november 10. - 23:43
Írta 2014. november 10. - 13:31
akkor ismerem az átkelést, csak videóról nem tűnt föl. kecskeb*szó kemény. fölfele méginkább..
ha nappal nem jó, menjünk estit! bár nekem a hozéba kellenek új akkucellák, mert kb 3percet bír fullon..