Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

videók

- - - - -

• Please log in to reply
5616 replies to this topic

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts

Egy múltkori túra a Hármashatár-/János-/Hárs-hegyeken, sok jó technikás fel és lefelével :)

A Pilisi túrát (utólag!) blokkolták 143 országban 1 szám miatt (Satriani - Silent Night jam), azt majd kicserélem és újrafeltöltöm. Érdekes módon 90-en megnézték mielőtt megváltozott a szám státusza, azelőtt csak a németeknél nem lehetett megnézni. Addig is még mindig fent van, ha van amerikai proxy-d meg lehet nézni, ott nem gond de kb. mindenhol másutt blokkolva van :) (továbbra is ajánlom az AdBlock Plus/Edge vagy hasonlót).

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts

A vasárnapi III. Nyugat MTB maraton kupa harmadik fordulója, Balatonfűzfő:

Az év legsarasabb versenye, hideg volt, fújt a szél, esett az eső, volt bukta is de furcsa módon mégis élveztem :)

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 549 posts

Túráim,videók itt: http://cobranco.hu

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Árpád-kilátó DH, XCO-s nyom. Az XC-bringával is járható verzió. Narráltam végig, ami sajnos nem hallatszik... A fákon egy ismerősöm kis nyilakat helyezett el, ezek adnak egy kis mankót, merre van pontosan az XCO-s nyom.

GPS-track: https://www.strava.c...egments/9165369

• Rabbit and Kánya like this

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts

Kicsi a világ és keskeny az ösvény :)

TZoli

TZoli

fórumtag

• fórumtag
  • 133 posts

Veletek találkoztunk a forrás felett kicsivel:-)  Talán az első vagy második visszafordítónál a köves ösvényen ami megy fel Pilis-tetőre.

Mi lefelé jöttünk hárman és mentünk át Dobogókőre

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts

Vasárnapi tekerés a Pilisben, szép időben:

• CSEKONICS likes this

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts

A vasárnapi XIV. Mátra maraton középtávos beszámolóm, elején az orrom előtt buktával a bolyban, Kékestetőre mászással, nagy hőségben:

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Nem tudjátok,a Mátra maratonon is tiltják a fejkamerát?És a tiltás a fejkamerára szól balesetveszély miatt
(tehát kormányon,mellhevederen lehet) vagy magára a kamerázásra?

Edited by CSEKONICS, 2015. August 26. - 17:58.

Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts

A vasárnapi Nyugat MTB maraton sorozat második fordulója, Zirc, avagy "Szarvaskúti" futam egy elég hosszúra sikerült rövidtáv beszámolója (a táv is, eltévedéssel :)):

• munbike likes this

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts

A szombati VI. Underworld kupa (XCO), természeti csapásokkal, mobil uszodával, rázva, nem keverve :) Mondhatnám idén esés nélkül megúsztam :D

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 549 posts

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts

A vasárnapi XV. Bükk maraton középtávos összefoglalója, idén nagyon gyors, de veszélyesebb pályával, megint nagyot meccseltünk:

gabriel1976

gabriel1976

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

Sziasztok !

Egy hónapja két és fél hetet bringáztam a svájci, olasz és francia Alpokban.
Az első héten Svájcban közismert (pL: Simplonpass, Furkapass (2436 m), Grimselpass (2165 m), és kevéssé ismert aszfaltos utakon (Homatta, Heimichgartu (2074 m), Obere Feselalp (2205 m), Wasealp) tekertem 2000 m fölé; élveztem a panorámát, videóztam. Nagy örömömre szolgált, hogy a korábbi 3-4 alkalommal amikor a Furka és vagy Grimsel hágón jártam, az vagy felhőben volt és esett, vagy fél üórán belül lepte el a fehérség, ám ezúttal csodásk-csodájára tiszta időben élvezhettem a hágót. Végre ! :) HOmatta és Heimischgartu kaptatója lenyűgözött: háborítatlan utakon, glecscerrel, nagy hegyekkel szemközt tekerni...

Két nap pihenőt követően ugyanazzal a túrabringával vettem részt az olasz Super Randonnée Prealpina kihíváson (természetesen nemzeti színű mezben indultam), ami a kiírás szerint 618 km + 12674 m szintemelkedés. Két nehézségi szintje van: a randonnée verzió eléréséhez 55 órán belül kell körbeérni az észak-olasz tavak melletti 14 hegyet (Banchette, Bochetto diSessera / Bielmonte, Alpe Noveis, Passo San Bernardo, Passo di Colma, Mottarone (1455 m) , Piancavallo (1254 m), Pian dei Sali, Seiser Neggia (1395 m), Cademario, Lanzo d'Intelvi, Alpe Tedesco, Sette Termini, Passo Cuvignone (1036 m) magában foglaló úton. Semmi szolgáltatás nincs (kivéve útleírás és pecsételőlap); frissítésről is a résztvevőnek kell gondoskodni.
A Tourist verzióra 7 nap áll rendelkezésre.
Korábbi extrém kihívásaim után a randonnée verziót tűztem ki célul, ugyanakkor ez volt az első olyan kihívásom, ami több napos volt, azaz egy alvás után másnap is komoly tekerés várt még rám. Ez a videó egy kedvcsináló, best of video; készül majd egy kb 50 perces hosszabb is :)

Jó szórakozást hozzá !

Ui: A kihívást követő pihenőnap után még a francia hegyek legendás 2000-es emelkedőin jártam, szerencsére kiváló időben, ezek: Col du Petit St Bernard (2188 m), Arc 2000 (2130 m), La Plagne (2130 m), Col de la Madeleine (2000 m), Col de la Croix de Fer (2067 m), Col du Sabot (2100 m), Colle del Preit (2083 m) és Colle di Sampeyre (2284 m).

Edited by gabriel1976, 2015. July 31. - 11:12.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek

Múlt heti Balaton bringa weekend Középtáv.

Sajnos az autóstöltő nem volt bedugva rendesen, így negyed aksival az első kb 20km jött össze. Ebből fakadóan kimaradt egy pár izgalmas lejtő, egy béna esés és egy negyed órás gumi csere. 

Mivel a pályát nem ismertem, nagy pofával indultam neki, gondoltam 1000m szint 52km-en tök egyszerű. Persze azzal nem számoltam hogy az összes hosszú mászás nyílt terepen van, így szépen főtt a fejem a tűző napon, ez a verseny vége felé meg is hozta hatását mikor elfogyott minden folyadékom, ezzel az erőm is, így az utolsó frissítőig elég szenvedős volt.

Ezeket leszámítva nagyon jó volt az egész verseny, családias légkör, profi szervezés, jó jelölés stb.. 

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts

A tegnapi IV. Gerecse maraton (Tarján). Tájkép nincs nagyon benne (max ~400 méterre mentünk), de nagy meccselés volt :)

• Kánya likes this

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 549 posts

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts

A szombati Salzkammergut Trophy egy "túrista" szemszögéből, megtoldva a lenyűgöző Gosausee / Dachstein gleccser panorámájával (ha nem érdekel a verseny kb. az utolsó 4 perc).

• CSEKONICS likes this

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,091 posts

Durva volt a sípálya, nem gondoltam volna, hogy mindenki így elmondja mit gondol. A szpíker meg halál gáz, gratula neki.

...

központi helyet foglal a Dobogókői sípálya megmászása

...

Edited by mgy, 2015. July 09. - 23:23.