Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

videók

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5616 hozzászólás a témában

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Ezmekkora!
Azért fizetnek hogy odavágd a futómûvet,felültesd a kavigydombra,satufékezz különbözõ terepen,ugrasssá' jóó' nagyot,stb... :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Mekkora balfasz...
http://www.porkolt.com/crash/7400.html

loser66

loser66

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás

http://www.porkolt.c...rash/10355.html
voltmar?

Nézzd meg, a rózsaszin csóka megfejelte a fehéret , így lett a bukta. A genya!!

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

hehe...hat jah a nepautonak birnia kell a nep dühét is :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Semmi baja, hehe ;)

ok. zsiir ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

a vegen az egyik srac borult egy szepet...remelem nem torte nagyon ossze magat :wtf:

Semmi baja, hehe ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
http://www.porkolt.c...rash/10355.html
voltmar?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

meg egy kicsit OFF, de mondjuk az erdekes, mert ez konkretan megtortent a Pilisben, hogy leallitott az erdesz es mondta, hogy itt nem kene bringazni, blablabla, meg talajeroziot idezek elo, mikor is felhivtam a figyelmet arra, hogy en egy 12 kilos biciklin ulok, o meg eppen egy tokomtudja hany tonnas Lada nivabol konyokol ki..... tovabb magyarazott a felelotlensegemrol, en meg csendesen tovasuhantam. Ennyit az eszervekrol.

az erdész meg a term védelmi õr 2 külön cég...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
meg egy kicsit OFF, de mondjuk az erdekes, mert ez konkretan megtortent a Pilisben, hogy leallitott az erdesz es mondta, hogy itt nem kene bringazni, blablabla, meg talajeroziot idezek elo, mikor is felhivtam a figyelmet arra, hogy en egy 12 kilos biciklin ulok, o meg eppen egy tokomtudja hany tonnas Lada nivabol konyokol ki..... tovabb magyarazott a felelotlensegemrol, en meg csendesen tovasuhantam. Ennyit az eszervekrol.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

másrészt pont ne azokat baszogasd akiket nem kéne

Akkor kiket? Az õ feladatuk lenne fellépni az erdõk lerablása ellen. Vajon a tarvágás okoz nagyobb kárt, vagy a montisok?
Azmeg végképp gáz, hogy azokat b@sztatják akiket a legkönnyebb elkapni, miközben nyilvánvaló hogy a motorok és quadok sokkal károsabbak az erdõre.

nincs itt akkora összeesküvés a háttérban...

Nincs hát, akik illegálisan termelik ki a fát, nyilván tudják hogy kiket kell lefizetni.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ennek a sok természetvédelmi õrnek elõször a fakitermelést végzõ cégekkel, szervezetekkel kéne foglalkozni, mert horror amit csinálnak. Vagy csak nem mernek, mert tudják, hogy kik vannak a háttérben?

A tiltáson kívül másra persze nem képesek - természetesen tisztelet a kivételnek, mert ritkán, de lehet látni pozitív változásokat (fõleg a Pilisi Parkerdõ területén).

1 részt nincsenek sokan sajnos, 10 x ennyi kellne normális tecnikával felszerelve.

másrészt pont ne azokat baszogasd akiket nem kéne

3. részt akiket én ismerk legalább annyira nem szeretik az erdõgazdaságokat mint én.....

egyébként érdekelne kik vannk a háttérben ?
nincs itt akkora összeesküvés a háttérban...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ennek a sok természetvédelmi õrnek elõször a fakitermelést végzõ cégekkel, szervezetekkel kéne foglalkozni, mert horror amit csinálnak. Vagy csak nem mernek, mert tudják, hogy kik vannak a háttérben?

A tiltáson kívül másra persze nem képesek - természetesen tisztelet a kivételnek, mert ritkán, de lehet látni pozitív változásokat (fõleg a Pilisi Parkerdõ területén).

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

merhetetlen karok a mecsekben

hat oo ize...erdekes...keritsek be, aztan tiltsanak ki mindenkit....mert igaza va sracnak..egy lovas is kepes akkora kart tenni szvsz...
a vegen az egyik srac borult egy szepet...remelem nem torte nagyon ossze magat :wtf:

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
ezen behaltam :D

http://www.indavideo..._CoMbAt_Bela_ba

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
merhetetlen karok a mecsekben

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Ez milyen zene, ami alatta megy? Én vmi Blink182-ra tippelnék, de nem ismerem...nem ismeri vki véletlenül? :o

A rockzene vegtelen harcmezejen mar szerencsere halalos sebet szerzett nehai Limp Bizkit

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég

Ez milyen zene, ami alatta megy? Én vmi Blink182-ra tippelnék, de nem ismerem...nem ismeri vki véletlenül? :o

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
nem tudom volt e mar...

tetszik ez a "palya"....jo lenne ha a kornyekemen is lenne ilyen...persze egybol hegy kene hozza....de nalunk az 1 meteres dombot is hegynek hivjak :D

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Polomkai videó:

http://www.bikemagaz...full-video).zip

[highlight] The bike way of life [/highlight]