Ezmekkora!
Azért fizetnek hogy odavágd a futómûvet,felültesd a kavigydombra,satufékezz különbözõ terepen,ugrasssá' jóó' nagyot,stb...
NE ÍGY! NE ÍGY!
Semmi baja, hehea vegen az egyik srac borult egy szepet...remelem nem torte nagyon ossze magat :wtf:
az erdész meg a term védelmi õr 2 külön cég...meg egy kicsit OFF, de mondjuk az erdekes, mert ez konkretan megtortent a Pilisben, hogy leallitott az erdesz es mondta, hogy itt nem kene bringazni, blablabla, meg talajeroziot idezek elo, mikor is felhivtam a figyelmet arra, hogy en egy 12 kilos biciklin ulok, o meg eppen egy tokomtudja hany tonnas Lada nivabol konyokol ki..... tovabb magyarazott a felelotlensegemrol, en meg csendesen tovasuhantam. Ennyit az eszervekrol.
Akkor kiket? Az õ feladatuk lenne fellépni az erdõk lerablása ellen. Vajon a tarvágás okoz nagyobb kárt, vagy a montisok?másrészt pont ne azokat baszogasd akiket nem kéne
Nincs hát, akik illegálisan termelik ki a fát, nyilván tudják hogy kiket kell lefizetni.nincs itt akkora összeesküvés a háttérban...
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
1 részt nincsenek sokan sajnos, 10 x ennyi kellne normális tecnikával felszerelve.Ennek a sok természetvédelmi õrnek elõször a fakitermelést végzõ cégekkel, szervezetekkel kéne foglalkozni, mert horror amit csinálnak. Vagy csak nem mernek, mert tudják, hogy kik vannak a háttérben?
A tiltáson kívül másra persze nem képesek - természetesen tisztelet a kivételnek, mert ritkán, de lehet látni pozitív változásokat (fõleg a Pilisi Parkerdõ területén).
merhetetlen karok a mecsekben
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ez milyen zene, ami alatta megy? Én vmi Blink182-ra tippelnék, de nem ismerem...nem ismeri vki véletlenül?
[highlight] The bike way of life [/highlight]