Mi recseg ennyire felfele? Mint a csereerett kozepcsapagy, olyan a hangja. A kamera tokban van, vagy a mellkaspanthoz utodik oda? Hezagold ki valamivel, ha lehet.
Urban Freeride lives - Fabio Wibmer
Out Of Mind - Fabio Wibmer
látod, lehet platformpedállal is ügyesen biciklizni.
blash kedveli ezt
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
Friss, ma reggeli videók, főleg lejtőzés. Egyik sem túl technikás, a Yoko DH sem az szerintem. Igaz, az ugratókat nem vállatam be, így könnyű... youtu.be/2zoNRlplP84
Mi recseg ennyire felfele? Mint a csereerett kozepcsapagy, olyan a hangja. A kamera tokban van, vagy a mellkaspanthoz utodik oda? Hezagold ki valamivel, ha lehet.
Felpörgetem a topikot. Mert tervezem majd még, hogy rögzítek videókat Strava szegmensekről! ;-) Továbbra is merev villás MTB-vel, egekbe húzott nyeregcső. :-)
HHH - Farkastorok DH:
Vége egész élvezetes és viszonylag meredek. Kár, hogy sok a kutya, hallható, ahogy megkergettek...
Kis kedvcsináló. Minden videó alatt ott a GPS-infó is (Strava).
Róka-hegy, piros jelzés:
Ezüst-Kevény, köves DH. Jó gyors alapból, bár én itt nem csapatom. Azért készítettem a videót, hogy látszódjon, a köves részen sem vészes a merev villa.
Ez már egy komolyabb, jelöletlen trail az Ezüst-Kevélyen. Csak gyakorlottabbak részére, főleg a 2:25-nél kezdődő rész nehéz. A nyereg lekoccolta a kamerát, azért ilyen fura egy idő után a videó.
...ez pedig a PRO szint. Átlag 30% meredekség, 2 sziklás letöréssel, több helyen 40%+. Sok helyen szálltam le és toltam (merev villa + kihúzott nyereg egyaránt hátrány).
A Spartacus ösvény túra előtti nap, illetve az aznapi felvezető ösvények/látványosságok: Dömörkapu, Kőrösi Csoma Sándor emlékmű, egy kis barlangászat és jégszemle
Előljáróban egyik kedvencemet, Dolák Saly Róbertet idézném:
„Úgy útálom a telet,ha találkoznék vele biztos pofánrúgnám”
Azon túl,hogy mélyen egyetértek vele,itt a tavalyi görög szigettúránk soron következő része,aminek biztos semmi köze nincs a télhez,sőt…
Ebben az epizódban kalandoraink ismét Kefalonia útjait róják,olyan helyeket útbaejtve,mint Melissani tavasvarlang,Antisamos,Myrtos beach stb.Akinek ezek a nevek nem mondanak semmit,itt a helye,akinek viszont igen,annak is: