Jelentkezz be Regisztrálj
Cube
Posted 2008. May 26. - 20:46
Posted 2008. May 26. - 20:34
(eddig 3 szavazat a 18"-ra, és 3 a 20"-ra:D)
Posted 2008. May 26. - 20:30
Posted 2008. May 26. - 20:15
Eddig te vagy az elsõ aki a 18-asat ajálja. Amúgy nem értem miért verném le a tököm. A 20-as váznál simán lábamközé kapom bicót, és nem leszek impotens, ha meg arra gondolsz hogy ráesek, akkor meg mindegy hogy 20, vagy 18.
Mindenesetre köszi véleményed, kipróbálom mindkét vázméretet egy Analog-on, mert ugye abból van itt, és ugyan az a vázgeometria, azt majd eldöntöm.
Persze még várom véleményeket, ha van:)
Posted 2008. May 26. - 17:52
Posted 2008. May 26. - 17:22
Szerintetek?
am köszi válaszokat!
Posted 2008. May 26. - 09:22
Posted 2008. May 26. - 01:28
Köszi, nagyon bele vagyok esve én is!
Ebben pont ez a fehér-nagyonsötétszürke kombináció tetszett nagyon meg.
Nincs is az Attention-nek másik színváltozata.
Nekem az Acid és az Analog feketéje nem annyira tetszik, mert ha fekete,
akkor legyen a lehetõ legfeketébb. Mint az Aim feketéje, vagy a pro series
típusainak feketéi. Azok szépek.
Nem, az enyém 18-as. Én (kb) 174 vagyok, azt mondták mindenhol
mikor nézelõdtem, hogy nekem 18-as kell. Én meg már nõni nem fogok,
max szélességben (bár már nem szeretnék, azért is akarok bringázni).
Mindenképpen attól függ, hogy Pesten a forgalmazónak van-e az adott
típusból, színbõl és méretbõl raktáron. Nekem azt mondták, hogy mostmár
úgy tûnik megoldódnak a német gyártó szállítási problémái, szóval a
most megrendeltek valószínûleg már hamarabb lesznek meg.
Vagy ha mákod van, akkor az adott boltban pont van. Bár ez ahogy
olvasgattam nem igazán jellemzõ, fõleg vidéken. Talán ez is a szállítási
problémák miatt volt, és mostmár több féle lesz a boltokban is.
kavics!
Ha 16 vagy, és még most növésben vagy, akkor én a 20-ast mondanám,
ha már nem várható nagy változás, akkor a 18-ast.
Na megyek mostmár aludni, reggel dolgozni kell...
T
Tomtom, kavics! Mi az oka annak, hogy a tieteket ennyi ideig hozzák? Én bementem egy boltba és kértem egy analogot, az nem volt, kértem egy aim-ot azt hétfõn megkapom, azt mondták. Az Analog-ot lehet nekem is inkább be kellett volna rendeltetnem?
Ja, és Tomtomtom, iszonyat gyönyörû a járgány, most elgondolkodtam, hogy nekem valóban a fekete változatok tetszenek-e jobban. (ez 16-os?)
Posted 2008. May 25. - 22:40
Posted 2008. May 25. - 20:50
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. May 25. - 20:14
20"-t vegyél ,mert még úgyis nõni fogsz. Az ülést meg tudod úgyis kedvedre állítani h jólegyen.Jaja, itt gyõrbe nincs AIM , szal rendelnem kell. A tied biztos már raktárról jön, lehet mákod volt, mondjuk nekem is azt írták hogy:
"...a kerékpárt megpróbáljuk minnél elõbb beszerezni 1-2 nap vagy néhány héten belül..."
szal sztem ez attól függ van-e pesten raktáron. Én 176 cm magas vok, nekem mekkora váz köll? Eladó 18-as, de inkább 20-asat mondott, mert még csak 16 éves vok, szal még növök, és akk késöbb is jó lesz? Szerintetek?
Posted 2008. May 25. - 20:07
Tomtom, kavics! Mi az oka annak, hogy a tieteket ennyi ideig hozzák? Én bementem egy boltba és kértem egy analogot, az nem volt, kértem egy aim-ot azt hétfõn megkapom, azt mondták. Az Analog-ot lehet nekem is inkább be kellett volna rendeltetnem?
Ja, és Tomtomtom, iszonyat gyönyörû a járgány, most elgondolkodtam, hogy nekem valóban a fekete változatok tetszenek-e jobban. (ez 16-os?)
Jaja, itt gyõrbe nincs AIM , szal rendelnem kell. A tied biztos már raktárról jön, lehet mákod volt, mondjuk nekem is azt írták hogy:
"...a kerékpárt megpróbáljuk minnél elõbb beszerezni 1-2 nap vagy néhány héten belül..."
szal sztem ez attól függ van-e pesten raktáron. Én 176 cm magas vok, nekem mekkora váz köll? Eladó 18-as, de inkább 20-asat mondott, mert még csak 16 éves vok, szal még növök, és akk késöbb is jó lesz? Szerintetek?
Posted 2008. May 25. - 19:21
:clap:
Gyönyörû! Grat! Én nem tom még mikor veszem, de aszonták hogy pár hét alatt megérkezik, nem kell sokat várni most.
Posted 2008. May 25. - 16:42
Kérdéseim lennének, fõleg azokhoz, akik huzamosabb ideje használnak Cube AMS vázat.
1. Hogyan bírja a strapát a forgáspontok csapágyazása, illetve maga a váz?
2. A forgáspontok csapágyai szabványos, boltból is beszerezhetõ darabok, vagy esetleg egyediek és meg kell rendelni õket a gyártótól csere esetén?
3. Hogyan viselkedik a hátsó rugózás? Mennyire könnyen indul meg? Mennyire aktív kisebb rázkódások esetén? Hogyan viselkedik nagyobb ütésekkel szemben? Mennyire mozogja végig a rugóutat? Mennyire marad aktív fékezés esetén, vagy hajlamos-e ilyenkor „felkeményedni”? Mennyire hajlamos a pogozásra?
4. Hány év garancia van a vázra?
A válaszokat elõre is köszönöm!
Posted 2008. May 25. - 16:37
Drukkolok neked Kavics, hogy minnél hamarabb meglegyen,
mert én nagyon örülök neki, és nagyon tetszik.
Úgyhogy ezt az élményt kívánom neked is!
Remélhetõleg a németek túllendültek mostmár ezen a
szállítási problémán, és hamarabb fog befutni a tiéd.
T
:clap:
Gyönyörû! Grat! Én nem tom még mikor veszem, de aszonták hogy pár hét alatt megérkezik, nem kell sokat várni most.
Posted 2008. May 25. - 13:56
Posted 2008. May 25. - 12:28
Igen!
Megvan!
Gyönyörû...
Megpróbálok egy képet berakni.
Sajnos már sötét volt, mikor sikerült lefényképezni, mert
délután itthon a szobámban nem volt pofám csinálni róla,
akkora a rumli körülötte.
Íme:
Posted 2008. May 21. - 21:55
Nehéz lett volna simán válaszolni?
igen
Posted 2008. May 21. - 20:26
Posted 2008. May 21. - 14:07
A mekkora méretnek?
arra voltam kivancsi, hogy gyarilag milyen hosszu stucnit adnak egy flat kormanyos ams-hez, de ahogy nezem csak a HPC szeria flat-es, es azt ketlem, hogy van raktaron