Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cube

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2078 hozzászólás a témában

nahat

nahat

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
talán most sikerül
íme a bringa, mobillal fotóztam...
a nyereg szárán már ott figyel egy abus bordo
Feltöltött kép
Feltöltött kép

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Jaja, én is tanulok, meg minden, és másnap suli, ezér nem maradok éjfélig és bicózni is mennék, ha lenne!:mad:

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
becsületes tanuló meg dolgozó emberek vannak itt jelen kérem:)

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás
nahat:
Semmi gond, majd összejön. Nem sürgõs. :)

kavics:
Biztos azért éjfélkor írnak, mert egész nap bringáznak.
Mondjuk én konkrétan dolgozok. :)
Este meg mindig van valami. BL döntõ, meg ilyenek. :)
De ma végre meló után én is kerózni akarok, mert tegnap dolgom volt,
és sokáig tartott.

Bocs Tomtom, azth ittem sikerült felrakni képeket de látszólag elbaltáztam valamit a tar.hu-n. Tegnap még voltak rajta képek:) Megpróbálom újra.

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Ja most aztán nagyon értem az összefüggést hogy mire gyüjtsünk hogy te visszakapd a versenyzõ judy-dat:D, de miért mindig csak éjfélkor vagytok fent? Ez nem ér!

Nahát: sajna a képeket nem tom megnyitni, mert nem jó v.mi, de mindegy, ráér, ide is be tod rakni valahogy, meg privibe is mellékletként, vagy van egy csomó elérhetõségem, nézd meg adataim, de nem olyan sürgõs:)

Vázméret: tehát akkor a 175-180 cm-re a 18"-as a jó, mert nahát 170cm, és neki 16" van:D

nahat

nahat

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

nahat:
Ha megoldható felraksz ide egy képet? Vagy mail-ben. Kíváncsi vagyok rá.

Bocs Tomtom, azth ittem sikerült felrakni képeket de látszólag elbaltáztam valamit a tar.hu-n. Tegnap még voltak rajta képek:) Megpróbálom újra.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
a villa becsületes neve Rock Shox Judy Race és én vissza akarom szerezni:D úgyhogy gyûjtsetek ProBikeGearnek a Rebára:D:D:D

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás
Hát én ha jól értem lendületes, fiatal balint barátunk szavait, akkor az
valami ilyesmi volt:
Bár NEM GOLYA ad választ a kérdésre, DE IGEN, VAN OLYAN teló, aminek
mindkét szárán allítható az elõfesz. :)
Hogy Judy-val mit versenyzett, azt már én sem értem... :)
Na jó, megyek fexek, már rámfér.

offon:
h mit nem? mit igen? nem fogom, ez a dinamika kiirtja minden agysejtemet..
offoff

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
offon:
h mit nem? mit igen? nem fogom, ez a dinamika kiirtja minden agysejtemet..
offoff

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
nem golya, de igen, van olyan. anno a judy racem volt olyan

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás
nahat:
Ha megoldható felraksz ide egy képet? Vagy mail-ben. Kíváncsi vagyok rá.
Akartam írni, hogy felülrõl nézve a jobb oldali a LockOut, de most néztem
meg, hogy az AIM nem LO-s XCM-mel szerelik. Szóval így nem tudom mi
a másik tekerentyû.
Nekem aszonták, hogy a fékkel óvatosan eleinte, be kell koptatni.
Igaz az tárcsás, de gondolom a V-vel is ugyanígy kell eljárni. :)

golya:
Olyan van, hogy a teló mindkét szárán lehet állítani az elõfeszítést?

Most foglalkozzatok velem. Hazahoztam az AIM-et. Gyönyörû abszolút, ki is próbáltam. Nincs összevetési alapom más váltókkal vagy telókkal így azokról nem nagyon tudok érdemben nyilatkozni. Viszont a geometria érdekes. 170cm vagyok, 16-os bringát hoztam el, szokatlanul kicsinek érzem. Felemeltem az ülést, illetve hátratoltam a sinjén, de így mintha nem pont alattam lenne a hajtókar, hanem kicsit elõrébb. Szóval gondolom szokás kérdése, de azért érdekel a véleményetek. 18-ast ki nem próbálhattam csak ilyen ráülés szintjén, szóval nem tudom jobb volna-e nekem az a méret. Ez a Cube ez elég rövid felsõ vázú ezért ejtett gondolkodóba.
Más: Van a teleszkópon két csavaró, lövésem nincs mire valók. Kattognak bármerre tekerem, pár szóban légyszi adjatok tanácsot mit kell vele csinálni, nem nagyon érzek változást bár merre tekerem õket:) Még annyi, hogy akartam vele egyet farolni, de hiába húztam be a hátsó féket szerintem nem harapott akkorát mint apám gépén a patkó:) bár lehet jobb állapotúak a gumik és nem csúsznak el egy apróbb befékezéstõl hanem tapadnak tovább.

Na szóval tessék nekem véleményt írni.:)

köszi
nahat

nahat

nahat

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Bocs kavics, csak telefon volt nálam, rendes fényképezõgépet nem találtam.

Feltöltött kép
Feltöltött kép

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
tök nyolc nekik h hogy vannak. SAG-ot kell belõni h az út 15%-a legyen az útnak ami esetedben kb. 12mm. ez azt jeéenti h ha ráülsz a bicajra ennyit kell összeülni a telónak.

nahat

nahat

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Értem. És ezeket szabad összenyomott formában hagyni, vagy használaton kívül érdemes kiereszteni õket?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
egy csavaros technika összébb nyomja a rúgót, így meg vannak feszítve, ezáltal nagyobb erõhatás kell egységnyi mozgáshoz.

nahat

nahat

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Csak pár szóban kérlek mondd el mi ez az elõfeszítés. Megkeményednek a rugók?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
ülés vhogy úgy kéne belõni h vizszintes hajtókarnál az elõl lévõ lábfejed fölött legyen a térded. haj ól látom sima XCM van benne a két kattogós tekerentyû pedig elõfeszítést hivatott állítani.

nahat

nahat

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Tök gyári AIM. De keresek a kedvedért egy fotóaparátust.

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Hát, a vázméretrõl nem tok mit mondani, a telóról se. Csak annyit hogy van rajta valami + meg - jel. Az a keménység, gondolom. + akkor keményebb lesz, - akk puhább (kisebb sújra benyomódig elméletileg, de mivel ez egy alap teló nem biztos hogy nagy külömbséget jelent.) Ez az eggyik tekerenytyû, a másik vagy ugyan ez, vagy tippem sincs, mert ha a gyári teló van rajt akk nincs benne LO.

:) megfelel?

ja és a fék: Sztem ez csak beállítás kérdése. (tárcsa, vagy v fék?)

Ja, küldj már nekem privibe pár fotót, merthogy én is pont ilyet akarok venni, vagy ide is felrakhatod. Thx

nahat

nahat

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Most foglalkozzatok velem. Hazahoztam az AIM-et. Gyönyörû abszolút, ki is próbáltam. Nincs összevetési alapom más váltókkal vagy telókkal így azokról nem nagyon tudok érdemben nyilatkozni. Viszont a geometria érdekes. 170cm vagyok, 16-os bringát hoztam el, szokatlanul kicsinek érzem. Felemeltem az ülést, illetve hátratoltam a sinjén, de így mintha nem pont alattam lenne a hajtókar, hanem kicsit elõrébb. Szóval gondolom szokás kérdése, de azért érdekel a véleményetek. 18-ast ki nem próbálhattam csak ilyen ráülés szintjén, szóval nem tudom jobb volna-e nekem az a méret. Ez a Cube ez elég rövid felsõ vázú ezért ejtett gondolkodóba.
Más: Van a teleszkópon két csavaró, lövésem nincs mire valók. Kattognak bármerre tekerem, pár szóban légyszi adjatok tanácsot mit kell vele csinálni, nem nagyon érzek változást bár merre tekerem õket:) Még annyi, hogy akartam vele egyet farolni, de hiába húztam be a hátsó féket szerintem nem harapott akkorát mint apám gépén a patkó:) bár lehet jobb állapotúak a gumik és nem csúsznak el egy apróbb befékezéstõl hanem tapadnak tovább.

Na szóval tessék nekem véleményt írni.:)

köszi
nahat