Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cube

- - - - -

• Please log in to reply
2078 replies to this topic

febzsolt

febzsolt

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
A biciklit kiválasztottam katalógusból, majd másnapra berendelték nekem, feltételezem a nagykerbõl. Dobozban érkezett, amikor megérkeztem hátravonult az úr ás összerakta. Kifizettem és hazavittem. Igazad van, nem álltam neki átellenõrizni, hogy az alkatrészek azok-e amik a leírásban vannak. Eszembe se jutott volna, ha késõbb nem veszem észre, hogy Kenda gumik vannak a Schwalbe Smart Sam-ek helyett. Felhívtam õket és másnap kérték vigyem be. Így már átnéztem, hogy még mi lehet esetleg más rajta, hátha valami tesztgépet kaptam. Ide megírtam a tapasztalataimat, és velük is megbeszéltem másnap. Kicserélték a gumit, és azóta is több ismerõsömnek ajánlottam a boltot. Aki szerintem itt tipikusan magyar mentalitású, az szerintem nem én vagyok És Acer monitoron írtam amit írtam

Ez melyik boltba történt?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
A legnagyobb válszték a Bringavilágban van.

febzsolt

febzsolt

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok! Én is CUBE-ot szeretnék venni. Ti honnan rendelitek meg? Vagy ha tudnátok boltokat, helyeket mondani azt megköszönném. Voltam a bringavarázsba de ott már nincs nagyon.

zsolt

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Feletsük el ;)

Még mindig be van dagadva a lábam:( :D. De asszem megrendelem, pont ide ér mikor már tudok tekerni:)

nahat

nahat

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
Talán én is túlzásba vittem, bocsánat.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a héten telefonos megrendeléseket dolgozok fel, elég sok az idióta, elnézést.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

nahat

nahat

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
Miért hõbörögtem volna, korrektül segítettek cserélni a gumit és kész. Hiba történt mert sem õk sem én nem vettük észre, hogy más a gumi, de megfelelõen kompenzálva lett. És igen azért fordultam hozzátok a kérdéseimmel, mert nem akartam addig felhívni õket míg nem nézek utána a dolgoknak.
Rob nem tudom mivel húztalak föl, de szerintem a te értelmezésedben valszeg nem is számítanék magyarnak:) viszont kösz az instrukciókat a kormánnyal és a fékkaral kapcsolatban.

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
Igazából amikor olvastam, én sem úgy éreztem, mintha te olyan nagyon
hõbörgõsen, szájtépõsen írtad volna, hogy eltérések vannak a leírtakhoz
képest. Én inkább kérdés jellegûnek éreztem, mások véleményét kérve.
Vagy tévedek, nahat?
Ezért kicsit meglepett, hogy rob így érezte ezt.
Lehet, hogy rossz napja volt tegnap. :)
Engem pl. ez az idõ húz le. Hajnal óta ömlik az esõ.
Ráadásul hétfõ óta nem ültem a biciklin sem. Valami mindig volt.
Maszek meló, túlórázás estig, amikor meg semmi ilyen, akkor az esõ szakadt.
Remélem tõlünk nyugatabbra kicsit jobb idõ van, mert megyünk délután
Badacsonyba. De sajnos ez sem kerós program...
No, a két kerék legyen veletek CUBE-os barátok, ha tehetitek bringázzatok
helyettem is a hétvégén sokat! :)

T

A biciklit kiválasztottam katalógusból, majd másnapra berendelték nekem, feltételezem a nagykerbõl. Dobozban érkezett, amikor megérkeztem hátravonult az úr ás összerakta. Kifizettem és hazavittem. Igazad van, nem álltam neki átellenõrizni, hogy az alkatrészek azok-e amik a leírásban vannak. Eszembe se jutott volna, ha késõbb nem veszem észre, hogy Kenda gumik vannak a Schwalbe Smart Sam-ek helyett. Felhívtam õket és másnap kérték vigyem be. Így már átnéztem, hogy még mi lehet esetleg más rajta, hátha valami tesztgépet kaptam. Ide megírtam a tapasztalataimat, és velük is megbeszéltem másnap. Kicserélték a gumit, és azóta is több ismerõsömnek ajánlottam a boltot. Aki szerintem itt tipikusan magyar mentalitású, az szerintem nem én vagyok:) És Acer monitoron írtam amit írtam:)

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts

A biciklit kiválasztottam katalógusból, majd másnapra berendelték nekem, feltételezem a nagykerbõl. Dobozban érkezett, amikor megérkeztem hátravonult az úr ás összerakta. Kifizettem és hazavittem. Igazad van, nem álltam neki átellenõrizni, hogy az alkatrészek azok-e amik a leírásban vannak. Eszembe se jutott volna, ha késõbb nem veszem észre, hogy Kenda gumik vannak a Schwalbe Smart Sam-ek helyett. Felhívtam õket és másnap kérték vigyem be. Így már átnéztem, hogy még mi lehet esetleg más rajta, hátha valami tesztgépet kaptam. Ide megírtam a tapasztalataimat, és velük is megbeszéltem másnap. Kicserélték a gumit, és azóta is több ismerõsömnek ajánlottam a boltot. Aki szerintem itt tipikusan magyar mentalitású, az szerintem nem én vagyok:) És Acer monitoron írtam amit írtam:)

Teljesen eggyetértek veled, sztem mindent jól reagáltál le. Elõször is nem burítottad rájuk az asztalt, hanem küldtél egy e-mailt, ráadásul így õk is gondolom sokkal segítõkészebbek voltak. Egy "tipikus" magyar ember tuti nem így csinálta volna...:D.

nahat

nahat

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Még pár észrevétel:
A kormány a leírásban: Ritchey Lowrize, ehelyett Ritchey Rizer van rajta.
A váltókar elvileg Shimano EF60, ehhez képest Shimano EF50-es van rajta. A többi úgy tûnik megegyezik, bár a leírásban Shimano RM30-as agyak vannak ehez képest a hátsó agyam RM40-es.

Kezd olyan érzésem lenni, hogy ez valami ilyen elõre megkapott tesztpédány lehetett vagy hasonló, de ez akkor is elég vicces. Felhívtam a boltot aszondják rákérdeznek holnapig, hogy mi történt.

a rizer kormányból többféle van. a low az az emelésre vonatkozik. lowrize - alacsony emelésû rizer. eleve, a "rizer" kormány az angolban a hajlitott kormány megnevezése. igy azt kaptad ami le van irva.
a stef50/stef60 eltérés meg örülj neki mert a stef60 elég randa :) amugy azon nem gondolkoztál, hogy esetleg a papir a hibás, és te jó terméket kaptál igaz? biztos hogy a papir a helyes és téged átb*sztak. tipikus magyar mentalitás....
ráadásul a cube (ahogy sok más gyártó is - jó eséllyel annak a monitornak a panelgyártója is pölö amit éppen nézel) változtatja a felszereltséget egymással helyettesítõ alkatrészek esetében attól függõen hogy mennyi áll rendelkezésre belõle adott pillanatban.
de gondolom te nem láttad a kerékpárt amikor megvetted igaz? mert ugy problémázol, mintha nem azt kaptad volna amiért fizettél. közben meg elmentél egy boltba, megtetszett a kerékpár a felszereltségével együtt, megvetted, hazamentél, és a katalógusban meg mást találtál aminek a fele nem is hiba, és most átverve érzed magad.
ezért kellene sokaktól kikötni az internetet....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
No igen. A félrelépés nem szokott fájni, viszont a következményei...
:)
Na jó, komolyra fordítva jobbulást neked meg a bokádnak kavics!
A bicajon meg úgysem a bokaficam a jellemzõ sérülés, hanem a
taknyolások általi zúzódás meg a törés, mogyorózúzás, stb. :D

Hali!

T

Sziasztok!

Sajnálatos módon tegnap kiment a bokám, szal most még nem tok ráállni. Nincs szalagszakadás, és sztem törés se, szal kb egy hét pihentetés azt mehet minden tovább. De még pont jókor jött, mert így uccsó egy héten nem kell mennem suliba XD.

A baj csak az hogy csütörtökön ECDL vizsga, de majd azt megoldom, szerencsére már mindenbõl lezártak.

Tanulság: Figyeljetek oda, épp csak rosszul léptem, azt egy hétig nem tudsz bicajozni, ráadásul nem is fájt mikor félreléptem, utána még futottam, meg minden, csak késöbb dagadt be. Nem szerencsés dolog, de a bicó úgyse érkezik elöbb:D

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Sziasztok!

Sajnálatos módon tegnap kiment a bokám, szal most még nem tok ráállni. Nincs szalagszakadás, és sztem törés se, szal kb egy hét pihentetés azt mehet minden tovább. De még pont jókor jött, mert így uccsó egy héten nem kell mennem suliba XD.

A baj csak az hogy csütörtökön ECDL vizsga, de majd azt megoldom, szerencsére már mindenbõl lezártak.

Tanulság: Figyeljetek oda, épp csak rosszul léptem, azt egy hétig nem tudsz bicajozni, ráadásul nem is fájt mikor félreléptem, utána még futottam, meg minden, csak késöbb dagadt be. Nem szerencsés dolog, de a bicó úgyse érkezik elöbb:D

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Szeretném bejelenteni hogy az eddigi 90%-ról ma 95%-ra nõtt annak az esélye hogy veszek bringát:D

Már nincs messze...;)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
sztem elnéztél vmit--

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Hoppá, már tudom honnan hozzák. Én dollárral számoltam, szal fontba drágább:D, és így drágábban is jönne ki.

adrian.urgyan

adrian.urgyan

vendég

• fórumtag
  • 39 posts

Sziasztok, elösször kinéztem egy spec bringát, majd egy Cube következett. Több céggel beszéltem sehol nincs és ne is számítsak rá idén. Ha valki tud "szürke" forrást kérem szóljon.

http://www.chainreactioncycles.com/ -on tonnaszám állnak a Cube-ok raktáron. Mivel túlméretes csomag, az ingyenes kiszállítás nem vonatkozik rá - azt hiszem 30 font kb. UPS Standard-al, 1 héten belül megjön ha a kiszemelt In Stock állapotú (mást nem is javaslok rendelni, max. a Due In Stock-ot)

adrian.urgyan

adrian.urgyan

vendég

• fórumtag
  • 39 posts

Még pár észrevétel:

Nem létezik olyan kormány hogy Ritchey Lowrize. Valószínûleg elírás.

Hambizee

Hambizee

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok, elösször kinéztem egy spec bringát, majd egy Cube következett. Több céggel beszéltem sehol nincs és ne is számítsak rá idén. Ha valki tud "szürke" forrást kérem szóljon.

nahat

nahat

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
Még pár észrevétel:
A váltókar elvileg Shimano EF60, ehhez képest Shimano EF50-es van rajta. A többi úgy tûnik megegyezik, bár a leírásban Shimano RM30-as agyak vannak ehez képest a hátsó agyam RM40-es.

Kezd olyan érzésem lenni, hogy ez valami ilyen elõre megkapott tesztpédány lehetett vagy hasonló, de ez akkor is elég vicces. Felhívtam a boltot aszondják rákérdeznek holnapig, hogy mi történt.