Jelentkezz be Regisztrálj
Cube
Posted 2008. July 02. - 18:22
nahat, ha ilyen a szerviz, én a helyedben visszakérném a váltótartó fül árát, minimum azért, mert még szerelni sem tudnak. ha már mindenképp hozzányúlnak, legalább ne rontsanak rajta...
Posted 2008. July 02. - 13:09
Te is Cube-tulaj vagy? Tessék valami piccsört berakni a bringáról!
balint:
sajnos a fehér RockShox igen ritka, úgy lenne az igazi.
sebaj, majd fehér temperával átfestem.
nahat:
hát igen, így már értem, hogy valami korrektebb szervízt keresel.
én sem örülnék, ha ilyeneket tapasztalnék. lehet, hogy tényleg jobban
jársz, ha magadnak kitapasztalod, hogy mi-hogy-merre.
Vasárnap a kerekeket én is lebontottam róla, mert így egyszerûbb volt
levakarni róla a dzsuvát. szombaton voltunk a Zemplénben, és a
túristautas rész nem sikerült túl jól, sok helyen nyakig érõ sár, a végén
meg majd derékig érõ fû.
Na ezután kellett kipucolni. két órámba került. de csak nem akartam
így elvinni a teló cserére.
Este otthonról rakok be teljes alakosat a kedvedért.
Bye!
Héé debreceni Cube tezsvír! Szép, szép, sok balesetmenteset vele.
Posted 2008. July 02. - 11:38
Az enyém is ma volt szervízben, de szerencsére nem azért, mert baja
lett volna. Kicsit komolyodott a drága.
Tom
Héé debreceni Cube tezsvír! Szép, szép, sok balesetmenteset vele.
Posted 2008. July 02. - 10:37
Azért keresek szervízt mert nem vagyok elégedett azzal ahol vettem. Visszavittem 4 hetes felülvizsgálatra a járgányt, kifogástalan állapotban, ott némi rángatás után megkérdezték mikor és mekkorát estem. Mondtam nem estem. Szerintük csúnyán elferdült a váltótartó fül vagy mi. Mondtam jó, cseréljük ki, bár gondolom egy esésnél azért némi karcolásnak kéne látszania, valszeg ezt így hoztam el. Kicserélték másnap, megnéztem a levett alkatrészt és nyíl egyenes szerintem. Kértem hagy vigyem haza mert igazából meg akartam volna bizonyosodni róla, hogy jogos volt-e a csere azt mondták ezt vissza kell vinni a gyárba megnézetni... Saját költségemen vettem egy új alkatrészt és a régit nem tarthattam meg:D Hazahoztam a gépet, úgy adták már megint vissza, hogy a fék fogott, a hajtás serceg, a váltó ugyanúgy befelé hajlik a kerék fele (hátul lent) szóval úgy érzem megérett a dolog egy szervízcserére, vagy esetleg kitanulom én a dolog alapjait és magam megpróbálom rendben tartani.
Posted 2008. July 02. - 00:52
Posted 2008. July 02. - 00:19
Szeretnék egy jó Cube szervízt találni ha van. Az se zavar ha más márka szervize, de hozzáértõ korrekt bandát keresek.
köszi
nahat: A második mondat lesz szerintem a lényeg. nem hinném, hogy
kifejezetten Cube szervíz van. Jó bringaszervíz van, ahol a Cube-ot is
javítják, lévén majd minden márkánál ugyanazok a cuccok vannak a
bringákon. Keverve, persze.
Szóval inkább jó, hozzáértõ szervízt keress. Na és persze az is kérdés,
hogy helyileg hol keresel szervízt.
Egyébként mi a baj? Valami gáz van a bringával?
Az enyém is ma volt szervízben, de szerencsére nem azért, mert baja
lett volna. Kicsit komolyodott a drága.
Remélem sikerül berakni a képet.
Íme:
Tom
Posted 2008. July 01. - 23:14
köszi
Posted 2008. June 24. - 23:14
Csak én a bringát is alig tudtam hazahozni, olyan félórás-órás
felhõszakadás indult meg pont akkor.
Aztán csak elállt.
Most hoztuk haza az Analogot, erre elkezd zuhogni az esõ... Nem baj, amint tehetem megyek ki:]
Posted 2008. June 24. - 19:13
Posted 2008. June 22. - 20:13
Van olyan kerékpár (nem csilliárdos rendkívûlspéci) amire már egy fél éve vár a leányzó....had ne idézzem az elõttem szólót.
ha lenne nekik elérhetõ, akkor megvennénk. ennyire egyszerû.
szerinted nem ebbõl élünk?
próbáltam ironikus lenni, mert a helyzet néha annyira elkeseritõ hogy mi is csak nevetni tudunk rajta kínunkban.
Ez van..nincs (értitekezilyenszÓvicc háháháá)
Nemutolsósorban annak a több éve a kerékpáriparban dolgozó és elismertséget szerzõ embernek rontja
a jóhírét a CUBE aki most ezzel foglalkozik a nagykerben.
Ja és Robét aki próbál esetleg segíteni, mert megkérdi, hogy "figyu mán szerinted mikorra?"
és ha nincs akkor õ lesz a kocsog mer megigérte oszt mégse.
Ráadásul ez nem is teljesen egyedi mert például a Kelly's-el is jártunk igy mostanság.
Posted 2008. June 22. - 19:39
Sziasztok! Én is CUBE-ot szeretnék venni. Ti honnan rendelitek meg? Vagy ha tudnátok boltokat, helyeket mondani azt megköszönném. Voltam a bringavarázsba de ott már nincs nagyon.
zsolt
Amikor egy hónapja vettem az acidom, akkor a Kreant kerékpárnál még volt pár cube raktáron, érdeklõdj náluk hátha szerencsével jársz.
Posted 2008. June 17. - 16:27
lehetett. Tittyman-éknél, rob-nál, stb.
És tényleg nem a bolt és a forgalmazó hibája, hogy a megrendelt
dolgok nehezen jönnek meg. A gyártónál csúszik csúnyán.
De az enyém meglett. És megérte kivárni.
És most megint "örvendezek", mert lassan vége a melónak, és szépen
be is szürkült az ég, nehogy már tudjak menni bringázni...
Ja, Tittyman!
Nem jött még, vagy nem hozott Joci csomagot az XFactortól nekem?
Tom
had ne idézzem az elõttem szólót.
próbáltam ironikus lenni, mert a helyzet néha annyira elkeseritõ hogy mi is csak nevetni tudunk rajta kínunkban.
Posted 2008. June 17. - 14:25
had ne idézzem az elõttem szólót.tul.képpen pont az az (egyik) gond, hogy a nagykerben (is) így állnak a dologhoz...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. June 17. - 11:50
Posted 2008. June 17. - 09:38
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. June 17. - 09:30
Szóval ha tudod mit szeretnél akkor bármelyik Cube-ot áruló boltban be tudnak rendelni neked a nagyker raktárából.
Posted 2008. June 16. - 23:17
gépész mm,ács cm (no offenz)
1" =25,4 mm
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. June 16. - 22:08
A Barker Bt-nél (VII. Cserhát utca) nem olyan rég még láttam 20"-os Aim-eket és 18"-os Analog-ot (világos színût). Ha jól emlékszem a Velotrade kft a forgalmazó, tõlük szerzik be a kereskedõk is. Szóval ha tudod mit szeretnél akkor bármelyik Cube-ot áruló boltban be tudnak rendelni neked a nagyker raktárából. Valamint van az V. kerületben a Vadász utcában egy bolt amelyikrõl biztosan tudom, hogy árul Cubeokat és be is tud szerezni szerintem bármit amit szeretnél.