Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cube

- - - - -

• Please log in to reply
2078 replies to this topic

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

No leretkeltem Miss Cubeot, íme.:)

Feltöltött kép

De érdekes! A páromnak ugyanilyen van, azaz mégsem, mert a nyeregcsõ alatti részen nincs Cube felirat! A gummát már Te cserélted le? A páromén Schwalbe Smart Sam van
" A Cube el van vetve! "

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts

Áh, dehogy, arról lecsúsztál. Én már nyúzom egy ideje az Analogomat, hehe. Amúgy van Gyõrben sok Cube bringa, láttam már jópárat. Montit, óutit, sõt, még ilyen city bringát is. Durva.

Örülök, mondjuk biciklisfutárként talán valamivel több bicót látsz mint én:), de még komolyan nem láttam, pedig mindig figyelem ha megyek v.hova. Amúgy nem is tudtam hogy van Gyõrben bicajfutár szolgálat. Ja, és jó a 18"-as váz? Én 175-176 cm vagyok, szal ha neked jó akk nekem is az lesz:)

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
ynga:
Nagyon szép a kislány. :)
Gratula!

rob:
Ohhh, király! THX!
Várjuk a linket!

bé.:
Hali! Örülünk neked, újabb CUBE-os fórumozónak!
Csak a szokásos kérés van hátra!
Egy kép a bringáról. :)

bé.

bé.

vendég

• fórumtag
  • 13 posts

...és a fórumon se tudok olyanról aki gyõri és Cube-ja van. Igaz csak egy bolt árul itt Cube-okat, az is kb év elejétõl, és a boltjukban is 2 db van össz, szal asszem én leszek az elsõ gyõri cube-os, fõleg itt a fórumon :D

Áh, dehogy, arról lecsúsztál. Én már nyúzom egy ideje az Analogomat, hehe. Amúgy van Gyõrben sok Cube bringa, láttam már jópárat. Montit, óutit, sõt, még ilyen city bringát is. Durva.

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Köszi hami, örök hálám, egy fekete satyót meg már délelött berendeltem, gondolván hogy biztos van:D, és van is:) thx

nahat

nahat

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
penztarcarol be tudnatok szurni egy kepet? nem talaltam eddig neten infot ezekrol a kiegeszitokrol.

hami09

hami09

vendég

• fórumtag
  • 99 posts

A baseball satyó milyen színbe van? Ja és nekem is elküldhetitek azt a pdf-et a cuccokról, érdekelne engem is:)

pufadtkavics@hotmail.com

Elküldve!
A sityak fekete és világos (tört fehér) színben láttam.

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
A baseball satyó milyen színbe van? Ja és nekem is elküldhetitek azt a pdf-et a cuccokról, érdekelne engem is:)

pufadtkavics@hotmail.com

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
lefényképeztem a cube kiegészitõket, majd hétfõn feldobom valami tárhelyre
a hátizsák nem is rossz, meg a pénztárca is tetszik :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lifestyle

Lifestyle

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Attention váz nincs forgalomban Magyarországon, csak LTD-tõl felfelé (sztem arra is baromi sokat kell várni,ha egyáltalán még rendelhetõ).
LTD ára olyan 76000Huf körül van.
Gyüjtsél még, és ha szerencséd van, akkor jön még talán 1-2db Acid az országba nemsoká, és abba Dart van:)

LTD-t nem akarok, barátom ismerõse akarja eladni megkapnám 30-35 körül jó állapotba egy évesen, de nem tetszik :o egyszerû grafit szürke...
fehér vázak jönnek be :) Hami köszi a választ!
Akkor attentionról lemondok.. mert 165-öt sztem nem ér, XCR telóval... de amúgy jónak tûnik. Külföldrõl lehetne behozni iylen vázat?
Dart3-as telóról van valakinek tapasztalata ?

hami09

hami09

vendég

• fórumtag
  • 99 posts

Hy!

Vennék egy fehér Attention vázat, tudtok benne segíteni h mennyibe kerülhet? meg h egyáltalán lehet-e kapni mert egyik ismerõs csak 100 ért látott Reactiont nagykerbe...:o nekem meg kb 130-am lenne bringára.
(nem akarok Sountor telót!!! )

Szép napot!

Attention váz nincs forgalomban Magyarországon, csak LTD-tõl felfelé (sztem arra is baromi sokat kell várni,ha egyáltalán még rendelhetõ).
LTD ára olyan 76000Huf körül van.
Gyüjtsél még, és ha szerencséd van, akkor jön még talán 1-2db Acid az országba nemsoká, és abba Dart van:)

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

Feltöltött kép
Ride 'n' roll

Lifestyle

Lifestyle

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Hello! Reaction váz (nem tudom h piros-e) ismerõsöm 100ért hozta volna el nagykerbõl, versenyzõ barátom azt mondta h a bolti ára 136e. nem olcsó váz... de mennyi lehet egy Attention ?

Lifestyle

Lifestyle

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Hy!

Vennék egy fehér Attention vázat, tudtok benne segíteni h mennyibe kerülhet? meg h egyáltalán lehet-e kapni mert egyik ismerõs csak 100 ért látott Reactiont nagykerbe...:o nekem meg kb 130-am lenne bringára.
(nem akarok Sountor telót!!! )

Szép napot!

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
Hát barátom, el is hiszem, hogy nagyon tetszik! :D
Várjuk a képeket jövõ héten!
;)

Jövõ héten rakom fel a képet, bár a mieink nem fehérek, hanem gyilkos mattfeketék! :)
Tegnapelött ültem rajta elõször, betörtem a kicsikét, húúúú nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó! :)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Jövõ héten rakom fel a képet, bár a mieink nem fehérek, hanem gyilkos mattfeketék! :)
Tegnapelött ültem rajta elõször, betörtem a kicsikét, húúúú nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó! :)
" A Cube el van vetve! "

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
Akkor lehet, hogy nem véletlenül éreztem én azt? :)
Hát itt azért akad egy jópár CUBE. Én láttam már 4-5-ot.
De van még, ahogy korcs is említette.
Debrecenben a cube oldala szerint 4 bolt árulja, ebbõl 3ról
biztosan tudom, viszont itt helyben nekik sem sok van.
Rendelni lehet.
Nekem mákom volt, hogy az egyik boltban rendeltek egy Acid-et,
na és persze rendesek voltak, hogy egy nappal késõbb szóltak a
gazdájának, hogy megjött, hogy meg tudjam nézni.

Egyébként persze poén volt a Club White.
Nem vagyok, sosem voltam az a nyomulós, szervezõs típus.
A suliban sem érdekelt soha az úttörõmozgalmasdi, meg a
DÖK, HÖK, és társaik. :)
Meg én sem szeretném bontani a CUBE-fórumot, sokkal inkább
itt látni minnél több CUBE-os emberkét.
:)

Érdekes, ezek szerint Debrecen a Cube-ok városa, mert ott mindennap lát az ember eggyet-eggyet. Én kb fél éve az összes bicót megnézem ami elmegy mellettem és még soha eggyetlen Cube-ot se láttam élõbe :D, és a fórumon se tudok olyanról aki gyõri és Cube-ja van. Igaz csak egy bolt árul itt Cube-okat, az is kb év elejétõl, és a boltjukban is 2 db van össz, szal asszem én leszek az elsõ gyõri cube-os, fõleg itt a fórumon :D

Korcs, meg tom:

Sztem nem kell külön téma a fehér Cube-osoknak, mert akk kettéválik a csapat, ráadásul akor már mindig 2 témában kell olvasnom, azt összekeveredek :)

kavics

ui.: a cinizmust én is éreztem:)

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Érdekes, ezek szerint Debrecen a Cube-ok városa, mert ott mindennap lát az ember eggyet-eggyet. Én kb fél éve az összes bicót megnézem ami elmegy mellettem és még soha eggyetlen Cube-ot se láttam élõbe :D, és a fórumon se tudok olyanról aki gyõri és Cube-ja van. Igaz csak egy bolt árul itt Cube-okat, az is kb év elejétõl, és a boltjukban is 2 db van össz, szal asszem én leszek az elsõ gyõri cube-os, fõleg itt a fórumon :D

Korcs, meg tom:

Sztem nem kell külön téma a fehér Cube-osoknak, mert akk kettéválik a csapat, ráadásul akor már mindig 2 témában kell olvasnom, azt összekeveredek :)

kavics

ui.: a cinizmust én is éreztem:)

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
A segge közepét a nyereg eleje? Az nem lehetett kellemes. :)
Akkor tutira nem én voltam, akkor még otthon döglöttem, valamikor
19.15 körül indultam el tekeregni.
Véletlenül nem emléxel, hogy milyen volt a másik színe a fehér mellett?
Kiválló ez a Cube White Club ötlet! :D
Már csak valahogy meg kéne találni a srácot. Vagy egyedül alapítom
meg, azt' majd lesz valami. :)
Egyébként mintha némi cinizmust éreznék ebben a kedves ötletben.
Vagy tévedek?

Kifejezetten magasan volt, kb. a srác segge közepét verdeste a nyereg eleje... kb 18.10 körül állt az óra mutatója. Viszont ez az jelenti, hogy van másik fehér Cube is Debrecenben... nem csináltok egy klubbot mondjuk Cube White néven?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Namost attól függ mikor volt. Mert én mentem ott valamikor 20-21 között,
ha akkor láttad, lehet én volta, plusz én még nem láttam az enyémen
kívül másik fehér CUBE-ot....

Kifejezetten magasan volt, kb. a srác segge közepét verdeste a nyereg eleje... kb 18.10 körül állt az óra mutatója. Viszont ez az jelenti, hogy van másik fehér Cube is Debrecenben... nem csináltok egy klubbot mondjuk Cube White néven?