Jelentkezz be Regisztrálj
Cube
Posted 2008. July 30. - 21:09
Ma lett meg végre az új Attentionom (még van pár a nagykerbe akit érdekel 16-18-20 as méretbe )
Nagyon zsír bringa Ami a hibája elsõ ránézésre is a teló (sountor XCR) kicsit kogyog de amúgy a fék és a gumi nagyon rendbe van!!! nyereg sztem kényelmes és frankó! ajánlom mindenkinek.
Ja és élõbe sokkal ütõsebb mint a képeken! csak kéne rá szarv, de nincs szívem levágni a szép markolatot.. meg egy nyeregtáska is kéne (cube-os ami nincs ) csak az is elcsúfítaná...
Aki iylet akar venni nagyon ajánlom. jobbnak tûnik egy Analognál és annyival nem drágább (140 éért vettem ).
Bye bye
Posted 2008. July 30. - 20:51
Biztos vagy te ebben az összegben? Gyárilag Reba WC van benne, és az nem olcsóbb a "rókánál." Arról nem is beszélve, hogy ez a fullos felszereltségû változat.Nem sok érte? Az alap 397000 ft. Bár nem tom, gondolom a fox villa baszta oda az árat.....
Posted 2008. July 30. - 20:49
Ha dualt használsz akkor az a jó, egyébként valószinû, hogy gáz.
Én annak idején nem duallal használtam, és tényleg NAGYON GÁZ volt. (Megjegyzem, gyárilag volt a gépen, amit vettem. Nem én választottam...)
Posted 2008. July 30. - 20:47
Posted 2008. July 30. - 20:45
azért a crossmax slr kerék sem olcsó, a marta sl is drágácska, plusz még az a kb full xtr felszereltség némi syntace karbon cuccal.Nem sok érte? Az alap 397000 ft. Bár nem tom, gondolom a fox villa baszta oda az árat.....
meg ha vázként az alu váz volt tavaly 2 kiló körül akkor a múanyag olyan 4-5 K körül mozoghat minimum, ha lehet vázként kapni.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. July 30. - 20:43
Nem sok érte? Az alap 397000 ft. Bár nem tom, gondolom a fox villa baszta oda az árat.....Húú, bakker, ez a gép naggggyon brutális!
Ha valakit érdekel:
http://piacter.bikem...t=152519&cat=12
Engem érdekelne, ha lenne 800e pénzem...
Hozzáértõk segítsetek! Ez a katalógus szerinti 1.3millás, vagy a
800valahányezres verza?
Persze csak elméletice. Gyakorlatice sajnos nem érint a dolog.
Valaki találkozott már valhol a kieg.-ekkel magyar oldalon?
Nem akarom szegény robot (rob-ot, nem robot ) emiatt
folyton zargatni.
Posted 2008. July 30. - 20:29
Posted 2008. July 30. - 19:47
hagyományos.
fordított csak dual controlhoz jár.
Köszönöm szépen. Ez számomra jó hír! (A hideg ráz a fordítottól...)
Posted 2008. July 30. - 18:51
fordított csak dual controlhoz jár.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. July 30. - 18:47
http://www.cube-bike...mkod=135&kezd=0
Elõre is köszönöm, számomra fontos volna ez az info!
Posted 2008. July 29. - 15:20
Mikor szokott ez kb megjelenni? Hónap eleje, közepe, vége?
bringa magazin = velo.hu
Posted 2008. July 29. - 13:31
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. July 29. - 11:34
OK, világos. Nyilván ami év közben jelenik meg, arról már nehéz és
költséges külön kiadványt nyomni, fõleg ha kevés termékrõl van szó.
Nem is hivatalos valamire gondoltam én személy szerint, csak ilyen
digifotós, netre feldobós dologra azokról a kieg.-ekrõl, amik
rendelkezésetekre állnak helyben. És ha van kis idõ és energia rá.
Egyébként a bringa magazin alatt mit értessz?
Én a BikeMag-et és a Velo-t ismerem.
kalaius:
Ja, én is azt néztem ma reggel, hogy már el is adták.
Mondjuk ha tényleg a legdrágább hpc volt, akkor így jópárszázezret
fogott rajta, aki megvette. És a képek alapján ráadásul zsír újnak tûnt.
Hmm. Még jó, hogy van valakinek ennyi pénze biciklire.
Na nem vagyok én irígy. Csak kicsit.
ez a legdrágább hpc verzió, 800-ért ingyen van
kiegészítõk: elméletileg a következõ bringa magazinban már benne lesznek képek plusz árak. katalógus az érdekes kérdés, tekintve hogy évközben jelentek meg a cuccok igy csak ezeknek "katalógust" csinálni 2-3 oldalon... értitek. a következõ évi cube kerékpár katalógusban azonban biztos vagyok, hogy benne lesznek.
Posted 2008. July 29. - 10:50
van aerial comp még egy pár nálunk is. sietni kell, ha még akarsz ilyet, mert elfogywow, volt valaki, aki meg is vette 800-ért
gyors kérdés; mi a helyzet a Cube outikkal? A neten egyet láttam kb. 210-ért, az elég tetszetõs, lehet kapni?
Posted 2008. July 29. - 10:46
gyors kérdés; mi a helyzet a Cube outikkal? A neten egyet láttam kb. 210-ért, az elég tetszetõs, lehet kapni?
Posted 2008. July 29. - 10:33
kiegészítõk: elméletileg a következõ bringa magazinban már benne lesznek képek plusz árak. katalógus az érdekes kérdés, tekintve hogy évközben jelentek meg a cuccok igy csak ezeknek "katalógust" csinálni 2-3 oldalon... értitek. a következõ évi cube kerékpár katalógusban azonban biztos vagyok, hogy benne lesznek.
Posted 2008. July 28. - 22:37
Ha valakit érdekel:
http://piacter.bikem...t=152519&cat=12
Engem érdekelne, ha lenne 800e pénzem...
Hozzáértõk segítsetek! Ez a katalógus szerinti 1.3millás, vagy a
800valahányezres verza?
Persze csak elméletice. Gyakorlatice sajnos nem érint a dolog.
Valaki találkozott már valhol a kieg.-ekkel magyar oldalon?
Nem akarom szegény robot (rob-ot, nem robot ) emiatt
folyton zargatni.
Az apróban van egy szép darab cube ams hpc :-)
Posted 2008. July 28. - 21:59
Kértétek, úgyhogy linkelek gyorsan egy-két képet a bringáról. (Sokat ne várjatok, elég kezdetleges géppel készültek a fotók, és én sem vagyok túl jártas a dologban.)
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Szia
A gyári kormány stucni van a gépeden, vagy ez hosszabb? Mekkora?
Köszi
Posted 2008. July 28. - 12:39
Sziasztok!!!
Egy kérdésem lenne (hozzátéve, hogy nem vagyok bringa hozzáértõ, csak tekergetni szoktam a duna-parton).
Nyertem egy GTX N-Tech 18 seb, acélvázas öszteleszkópos kerékpárt, lassan megyek érte. Kerestem bõvebb infót róla, mégis milyen, de semmit nem találtam. Valaki segítsen ki infóval, hogy ez a bringa milyen egyéb paraméterekkel és jellemzõkkel rendelkezik!!!! Elõre is köszönöm!
Üdv Mindenkinek
A GTX a "multikban" (tesco, cora) elõforduló kerékpármárka.
Szerintem mihamarabb meg kell tõle szabadulni, mert nagyon rövid idõn belül nagyon sokat kell rá költeni:S
Ez csak jótanács.
Posted 2008. July 28. - 11:12
Egy kérdésem lenne (hozzátéve, hogy nem vagyok bringa hozzáértõ, csak tekergetni szoktam a duna-parton).
Nyertem egy GTX N-Tech 18 seb, acélvázas öszteleszkópos kerékpárt, lassan megyek érte. Kerestem bõvebb infót róla, mégis milyen, de semmit nem találtam. Valaki segítsen ki infóval, hogy ez a bringa milyen egyéb paraméterekkel és jellemzõkkel rendelkezik!!!! Elõre is köszönöm!
Üdv Mindenkinek