Ha nem olyan sokat akarja terepen használni, akkor az AIM is megfelelõ...
Igaz, én is az Aim meg az Analog között gondolkoztam, vagy esetleg még Attention, aztán végiggondoltam, és eldöntöttem h igazából nem leszek fanatikus, csak egy bicót akarok ami nem korlátoz le, tehát nem esik szét alattam, és nem a bicó miatt nem megyek le v.hol (mint eddig), hanem mert én nem merek
Így inkább vettem egy Aimot, gondolván h majd azt amit megspóroltam, ráköltöm, ha mégis alálõttem a szintemnek. Az elsõ pár hónapban nem kíméltem, ha v.mi tönkre akar menni, menjen tönkre még garisan, aztán a teló annyira kotyogott h visszavették garisan, és beszámítattam a vadonat új telót garisan majdnem eredeti áráért a bicóboltba (ugye nem is használtam egy métert se), és így kb 30 e ráfizetéssel vettem egy szupi Torát. Nem a csúcs teló, de így vagyok a felsõbb kategóriájú bicó áránál, és a teló jobb, a többi alkatrész meg kiszolgálja az igényeimet, nem panaszkodtak még.
Igaz a váltóval voltak gondok, de mint kiderült csak beállítás kellett, ja, meg volt egy elsõ defektem, de nem hiszem h abban a tüskében a drágább bicón lévõ kerék nem lyukadt volna ugyan úgy ki. Amit mondhatok h sztem gondold végig, mennyit akarod használni, meg mire, meg most nagyon felment az áruk, én mikor vettem mindenre nyitott voltam, de akkor még ez megérte nekem, ha most kéne vennem kb 20-al többért, nem hiszem h megvenném, csak azért mert jól néz ki (de tényleg!
). Ilyenkor hazai ipar bicói olcsóbbak, és max ha v.mit lespóróltak belõle, akkor amivel olcsóbban vetted rá tudod költeni, és akkor ugyan ott vagy, ha meg nem kell, akkor jobban jöttél ki.
A vázzal kapcsolatban, én 178 vagyok és 18"-ast használok, ami asszem pont oda is tartozik, szerintem ha dönteni kell akkor inkább a kisebbet, könnyebben kezelhetõ, könyebb is, de tényleg próbálni kéne, mert ha meg túl kicsi, kényelmetlen lehet a pozíció. Én nem próbáltam ki, de nekem nem volt nagy kérdés.
kavics