Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cube

- - - - -

• Please log in to reply
2078 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
de ha 2 kilo akkor nem 1400grammos villat veszel bele hanem 1700 grammost. mindketto konnyites, csak nem mindkettot erdemes megcsinalni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vadam01

vadam01

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts

Erre a vázra nem érdemes ennyire drága alkatrészeket rárakni,ezért ésszel,bizonyos keretek között gondoltam a súlyt lecsökkenteni.

Ha jó a váz geometriája, mérete, színe, akkor szerintem érdemes lehet.

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Erre a vázra nem érdemes ennyire drága alkatrészeket rárakni,ezért ésszel,bizonyos keretek között gondoltam a súlyt lecsökkenteni.
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

vadam01

vadam01

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts

Köszi a gyors választ,akkor marad a deore (ez nem a könnyités ,hanem a puszta mûködés miatt kell..)
Magam is teló+kerékszettre gondoltam,lehetõleg UST-s gumival,mert tele a hócipõm a defektekkel...

Egyébként nem vagyok énsem elájulva a 2010-es katalógulstól-csalódás...
Drágább ,rosszabbul felszerelt,nehezebb bringák...:(
Következõ nem Cube lesz ha igy folytatódik.
Viszont majd ha akciózzák a kifutó 09-es modelleket arra azért odafigyelek:)

Tényleg érdekes a 2010-es széria.
Szándékom volt egy Tonopah Race-t beszerezni, de annyira drága lett, hogy olcsóbban megúszom darabokban a fejlesztést.
Váltónak ha feljesztesz, akkor csakis XTR, XTR shadow, a többi tényleg nem túl nagy fejlõdés. Viszont a súlycsökkentés elég jelentõs kiadás lesz, ha komolyan gondolod.

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Köszi a gyors választ,akkor marad a deore (ez nem a könnyités ,hanem a puszta mûködés miatt kell..)
Magam is teló+kerékszettre gondoltam,lehetõleg UST-s gumival,mert tele a hócipõm a defektekkel...

Egyébként nem vagyok énsem elájulva a 2010-es katalógulstól-csalódás...
Drágább ,rosszabbul felszerelt,nehezebb bringák...:(
Következõ nem Cube lesz ha igy folytatódik.
Viszont majd ha akciózzák a kifutó 09-es modelleket arra azért odafigyelek:)
You'll never walk alone!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a hatso valton tul sokat nem fogsz tudni konnyiteni. persze, jobban mukodik az XT, de nem sokkal. En nem ajanlanam hogy arra a bringara XT valtot tegyel. sokkal inkabb Deore-t, vagy max SLX-et, es a maradek penzt tedd felre hogy ott tudd fejleszteni ahol igazan eszreveszed a konnyitest.

ez pedig a kerek. egy uj konnyebb kerekszett az ami kelleni fog, konnyebb gumikkal, meg egy jobb villa.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Sziasztok!
Van egy 08-as Cube Analogom,szeretnék rajta kicsit könnyíteni rajta,illetve egy esés miatt rongálódott hátsó váltót lecserélni.
Kérdésem ,hogy ha cserélem a hátsó váltót xt-re (egyenlõre nem tudom melyik tipusra)
akkor kell-e valamit cserélnem ,amivel esetleg nem lesz kompatibilis az új váltó.Gondolok itt a láncra, fogaskoszorúra,hajtómûre stb... Hülye kérdés tudom, szarul is fogalmaztam ,de remélem érthetõ és kapok rá választ :)
Egy szezont végignyomtam az analoggal különösebb hiba nélkül,nagyon szuper ,de rettentõ sok a 13.5 kg....
You'll never walk alone!

k u t y a

k u t y a

vendég

• fórumtag
  • 32 posts

Szombaton lattam egyet az emlitett sport8ban. (Westend, foldszint.)

Kiraly, beszaladok ma megnezni, koszi.

murok

murok

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

Sziasztok

Cube Hooper-rel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?Esetleg tudnatok mondani Bp.-en egy boltot, ahol megtudnam nezni, kiprobalnam?

Szombaton lattam egyet az emlitett sport8ban. (Westend, foldszint.)

k u t y a

k u t y a

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Sziasztok

Cube Hooper-rel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?Esetleg tudnatok mondani Bp.-en egy boltot, ahol megtudnam nezni, kiprobalnam?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
zsírt neki (belülre)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Az Aim-emen hallom a szabadonfútó hangját! Itt a fórumon is írták sokan hogy különleges a bicó épp emiatt hogy nem hallható.(sorry hogy itt kérdem de nem találtam szabadonfutós topicot:)) Ez eddig nem volt:(. Áprilisban vettem akkor még nem hallottam semmit, szép csendes volt, most meg kifejezetten jól hallható. Mi lehet a baj, probléma e egyáltalán?:chin:

Pelydzs

Pelydzs

vendég

• fórumtag
  • 77 posts

Itt vannak a 2010-es árak euroban:

http://www.mtbiker.s...k_cube_2010.pdf

Néhány posttal elõbbre beszéltünk arról, hogy vajon mekkor emelés lesz 2009-hez képest.
Hát az új árlista alapján az AMS Pro R1 Mag 100 EUR-al drágább (4%), mint tavaly úgy, hogy egy ici-picit javítottak a konstrukción, mert megkapta a kormány lock-out-ot és kormányt is cseréltek rajta.
Viszont mindez nem indokolná az érthetetlen fél kg-os (!) tömegnövekedést!

Sajnos a mostani EUR árfolyammal valószínûleg ismét el kell a halasztanom a beszerzését, bár jóval kevésbé drágult, mint vártam... :-(

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts

Westend aljába tegnap nyílt egy új bolt :) Ott van minden ami CUBE :P

Lifestyle!
Vagy valaki, aki tudja!
Mi a bolt neve? Rákeresnék neten, hátha van már saját oldaluk.
Esetleg ha valaki már tudja a konkrét URL-t, az is jöhet!
Menitenksz!
:)

Szerk.:
Köszi, megtaláltam.
Sport8
És meglepõ módon www.sport8.hu
:D
Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

Lifestyle

Lifestyle

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Westend aljába tegnap nyílt egy új bolt :) Ott van minden ami CUBE :P falon egy Reaction HPC... egy misi körüli árért... de sok LTD is van meg azt mondták az ottaniak h rendelésre tudnak hozni minden ami kell....
Reméllem segítettem eme infóval :) Én nagyon örültem amikor megláttam a boltot meg a bicókat :P
Ami fáj, az nevel. /Benjamin Franklin/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Elite HPT... :love: nem is olyan sok erte a 3300euro

RAUH-Welt
B E G R I F F

vadam01

vadam01

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Itt vannak a 2010-es árak euroban:

http://www.mtbiker.s...k_cube_2010.pdf

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
köszi a válaszokat de már Bp. is elég messze van, nem hogy Sopron:D,
de azért számításba veszem...:D

Pelydzs

Pelydzs

vendég

• fórumtag
  • 77 posts

Sziasztok!
Bocs hogy ilyet kérdezek de Budapesten hol találnék olyan bringaboltot ahol esetleg Cube mezt tudnék venni?

Szerintem is drágul a Cube! Ahogy így utánna olvasgattam nekem (is) ez jött le.

Ha ragaszkodsz Budapesthez, akkor ld. elõbbi mail, de ha egy kicsit mobilis vagy akkor Sopronban ajánlanám a Kitzinger Sportot.
Elvileg õk az egyik legnagyobb Cube márkakereskedõ Mo.-n.

Ha náluk veszel Cube-ot, akkor elvileg a TeamLine mezt 10.000-ért adják.
(Nekem legalábbis vmi. ilyesmit mondtak.)

vadam01

vadam01

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts

Sziasztok!
Bocs hogy ilyet kérdezek de Budapesten hol találnék olyan bringaboltot ahol esetleg Cube mezt tudnék venni?

Szerintem is drágul a Cube! Ahogy így utánna olvasgattam nekem (is) ez jött le.

Rendelni sok helyen tudnak, készlet TEAMLINE-ból nulla, de amúgy a Berguson talán készleten is tart.

A 2010-es árak már fenn vannak néhány angol webáruházban, igaz eddig csak pár ár, de azok nem mutatnak jelentõs drágulást.