Jelentkezz be Regisztrálj
Cube
Posted 2009. September 23. - 19:50
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. September 23. - 19:42
Erre a vázra nem érdemes ennyire drága alkatrészeket rárakni,ezért ésszel,bizonyos keretek között gondoltam a súlyt lecsökkenteni.
Ha jó a váz geometriája, mérete, színe, akkor szerintem érdemes lehet.
Posted 2009. September 23. - 10:00
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
Posted 2009. September 22. - 21:16
Köszi a gyors választ,akkor marad a deore (ez nem a könnyités ,hanem a puszta mûködés miatt kell..)
Magam is teló+kerékszettre gondoltam,lehetõleg UST-s gumival,mert tele a hócipõm a defektekkel...
Egyébként nem vagyok énsem elájulva a 2010-es katalógulstól-csalódás...
Drágább ,rosszabbul felszerelt,nehezebb bringák...
Következõ nem Cube lesz ha igy folytatódik.
Viszont majd ha akciózzák a kifutó 09-es modelleket arra azért odafigyelek:)
Tényleg érdekes a 2010-es széria.
Szándékom volt egy Tonopah Race-t beszerezni, de annyira drága lett, hogy olcsóbban megúszom darabokban a fejlesztést.
Váltónak ha feljesztesz, akkor csakis XTR, XTR shadow, a többi tényleg nem túl nagy fejlõdés. Viszont a súlycsökkentés elég jelentõs kiadás lesz, ha komolyan gondolod.
Posted 2009. September 22. - 20:25
Magam is teló+kerékszettre gondoltam,lehetõleg UST-s gumival,mert tele a hócipõm a defektekkel...
Egyébként nem vagyok énsem elájulva a 2010-es katalógulstól-csalódás...
Drágább ,rosszabbul felszerelt,nehezebb bringák...
Következõ nem Cube lesz ha igy folytatódik.
Viszont majd ha akciózzák a kifutó 09-es modelleket arra azért odafigyelek:)
Posted 2009. September 22. - 20:15
ez pedig a kerek. egy uj konnyebb kerekszett az ami kelleni fog, konnyebb gumikkal, meg egy jobb villa.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. September 22. - 20:07
Van egy 08-as Cube Analogom,szeretnék rajta kicsit könnyíteni rajta,illetve egy esés miatt rongálódott hátsó váltót lecserélni.
Kérdésem ,hogy ha cserélem a hátsó váltót xt-re (egyenlõre nem tudom melyik tipusra)
akkor kell-e valamit cserélnem ,amivel esetleg nem lesz kompatibilis az új váltó.Gondolok itt a láncra, fogaskoszorúra,hajtómûre stb... Hülye kérdés tudom, szarul is fogalmaztam ,de remélem érthetõ és kapok rá választ
Egy szezont végignyomtam az analoggal különösebb hiba nélkül,nagyon szuper ,de rettentõ sok a 13.5 kg....
Posted 2009. September 21. - 10:12
Szombaton lattam egyet az emlitett sport8ban. (Westend, foldszint.)
Kiraly, beszaladok ma megnezni, koszi.
Posted 2009. September 20. - 22:24
Sziasztok
Cube Hooper-rel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?Esetleg tudnatok mondani Bp.-en egy boltot, ahol megtudnam nezni, kiprobalnam?
Szombaton lattam egyet az emlitett sport8ban. (Westend, foldszint.)
Posted 2009. September 20. - 16:14
Cube Hooper-rel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?Esetleg tudnatok mondani Bp.-en egy boltot, ahol megtudnam nezni, kiprobalnam?
Posted 2009. September 14. - 18:17
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. September 12. - 14:48
Posted 2009. September 12. - 12:46
Itt vannak a 2010-es árak euroban:
http://www.mtbiker.s...k_cube_2010.pdf
Néhány posttal elõbbre beszéltünk arról, hogy vajon mekkor emelés lesz 2009-hez képest.
Hát az új árlista alapján az AMS Pro R1 Mag 100 EUR-al drágább (4%), mint tavaly úgy, hogy egy ici-picit javítottak a konstrukción, mert megkapta a kormány lock-out-ot és kormányt is cseréltek rajta.
Viszont mindez nem indokolná az érthetetlen fél kg-os (!) tömegnövekedést!
Sajnos a mostani EUR árfolyammal valószínûleg ismét el kell a halasztanom a beszerzését, bár jóval kevésbé drágult, mint vártam... :-(
Posted 2009. September 12. - 12:09
Westend aljába tegnap nyílt egy új bolt Ott van minden ami CUBE
Lifestyle!
Vagy valaki, aki tudja!
Mi a bolt neve? Rákeresnék neten, hátha van már saját oldaluk.
Esetleg ha valaki már tudja a konkrét URL-t, az is jöhet!
Menitenksz!
Szerk.:
Köszi, megtaláltam.
Sport8
És meglepõ módon www.sport8.hu
Csak simán 1x. Max 2x.
Posted 2009. September 10. - 21:00
Reméllem segítettem eme infóval Én nagyon örültem amikor megláttam a boltot meg a bicókat
Posted 2009. September 09. - 08:07
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. September 09. - 07:41
Posted 2009. September 07. - 15:59
de azért számításba veszem...
Posted 2009. September 07. - 11:11
Sziasztok!
Bocs hogy ilyet kérdezek de Budapesten hol találnék olyan bringaboltot ahol esetleg Cube mezt tudnék venni?
Szerintem is drágul a Cube! Ahogy így utánna olvasgattam nekem (is) ez jött le.
Ha ragaszkodsz Budapesthez, akkor ld. elõbbi mail, de ha egy kicsit mobilis vagy akkor Sopronban ajánlanám a Kitzinger Sportot.
Elvileg õk az egyik legnagyobb Cube márkakereskedõ Mo.-n.
Ha náluk veszel Cube-ot, akkor elvileg a TeamLine mezt 10.000-ért adják.
(Nekem legalábbis vmi. ilyesmit mondtak.)
Posted 2009. September 06. - 22:24
Sziasztok!
Bocs hogy ilyet kérdezek de Budapesten hol találnék olyan bringaboltot ahol esetleg Cube mezt tudnék venni?
Szerintem is drágul a Cube! Ahogy így utánna olvasgattam nekem (is) ez jött le.
Rendelni sok helyen tudnak, készlet TEAMLINE-ból nulla, de amúgy a Berguson talán készleten is tart.
A 2010-es árak már fenn vannak néhány angol webáruházban, igaz eddig csak pár ár, de azok nem mutatnak jelentõs drágulást.