Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cube

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2078 hozzászólás a témában

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
laco77: én azt mondom hogy ha van egy gyártó amire az nem igaz akkor ez a CUBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vegyük csak az AIM-ot: kategóriájának legjobban felszerelt és !legdrágább! biciklije (én 2008-ast használok: Ritchey, Shimano, Schwalbe, rigida...mi kell még?) és szuperül mûködik! nem érzem rajta azt hogy csak úgy összedobták volna...és mentem vele 4 hónap alatt 1400 km-t...
Naná, hogy normális vagyok! A hangok is megmondták!:D

mivan80

mivan80

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás

szia mivan80! az Appear a legalsó monti lenne a Cube termékpalletáján és én csak a 2008-as katalógusban fedeztem fel. no meg mire szeretnéd használni?:D

Hát, igen köti, de legalább Cube. :)

Valójában "munkábajáros, szaladgálós" bicaj lesz belõle, tulajdonképpen ritkán fog terepet látni. Akkor is esetleg földutat. Alföldi gyerek vagyok, szóval dhzni nem fogom vinni az biztos. :D

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
szia mivan80! az Appear a legalsó monti lenne a Cube termékpalletáján és én csak a 2008-as katalógusban fedeztem fel. no meg mire szeretnéd használni?:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha hibas a villa es az elso heten kiderul azt vissza kell vinni a boltba es kicserelik.

a masik bringan hogy mi hogy van beallitva, nos a gyarbol ahogy kijon semmi nincs rajta beallitva, azt a boltosnak kell megcsinalni mielott eladja.

egyikert sem a Cube a felelos.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

laco77

laco77

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sajnos azt tapasztaltam, hogy ennel a markanal is erosen erezheto, hogy osszedobjak az alsobb kategorias gepeket. Iden tavasszal egy acid 2009 tulajdonosa lehettem, elso heten ki kellett dobnom dart3 as villat, mert hibas volt a menet a fek illesztesel.
Osszel jott meg a csaladba egy aim.... semmi nem volt beallitva rajta, igaz ez egy masik beszallito termeke.
Kozben bucsuztam az acid-tol es kb 2 het mulva erkezik egy stereo r1 carbon xtr 2010. Ha valaki talalna egy par tesztet rola szivesen megneznem...:)

PS. majd jovok kepekkel

mivan80

mivan80

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Sziasztok!

Kinéztem egy Cube Appear bicajt.
Sajnos, a neten seholsem találtam róla tesztet, így érdeklõdnék, hogy mi a véleményetek róla? Használt-e már valamelyikõtök ilyet?

Üdv

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
valaki nem tudna segíteni...? szeretnék többet megtudni az LTD Team mûködési tapasztalatairól. elõre is köszönöm

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

oldbike !
A hegység nevét nagy betûvel írjuk. Tehát: Vértes.
A képek viszont szépek.

"Ha egy hozzászólást csak azért írunk meg, hogy kritizáljuk a másik mondandójában talált helyesírási hibá(ka)t, ne küldjük el. Vagy minket küldenek el, de melegebb éghajlatokra. A fórumozók nem szeretik az önjelölt nyelvtanszakértõket. Meg azokat is persze, akik képtelen leírni normálisan egy mondatot, de ez most egy más téma."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

akkor még nem láttad?
http://picasaweb.goo...263582996437330
a fentibõl az elsõt 1307 kérem törölni-köszönöm-bocs

Tipikus! Már mint az, hogy az aluminium hegesztésénél nem jól állítják be az automatán a sebességet, illetve a hegesztõ túl sokat pöcsölt a varrattal. Kiég az anyag és nyekk. Pont a hegesztésnél törik. Sajna az aluval ez könnyen elõfordul. :(
Kár érte.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
oldbike !
A hegység nevét nagy betûvel írjuk. Tehát: Vértes.
A képek viszont szépek.
Marci

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Bakter! AZ AMS reccsent meg alattad!? Alattad!?:scared:
Kilenc hét, hm...minek rohanni? Itt az õsz, a tél, messze még a következõ bringás szezon. :P

akkor még nem láttad?
http://picasaweb.goo...263582996437330
a fentibõl az elsõt 1307 kérem törölni-köszönöm-bocs

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Bakter! AZ AMS reccsent meg alattad!? Alattad!?:scared:
Kilenc hét, hm...minek rohanni? Itt az õsz, a tél, messze még a következõ bringás szezon. :P

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A 9 és fél hete leadott törött vázam a garanciális cseréje "kezd alakulni"
A boltban azt mondták" hétfõn majd megkérdezzük a forgalmazót" :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

[most miert nem jonnek az okosok hogy "na ezert sz@r az alu en biztos nem vennek"]

Mert márka nevében benne van minden, a váz csak arra törekszik, hogy olyan legyen. :)

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
no ja a felulhegesztes fel centi a cso maga meg .5 mili. nyilvan a legkozelebbi gyenge ponton fog megmakkanni.

[most miert nem jonnek az okosok hogy "na ezert sz@r az alu en biztos nem vennek"]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Ilyenkor nézek hülyén, fejcsõnél ott az a brutál felülhegesztés, utána meg hopp.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Hozzáteszem a "görbe" Cube ügyben,

haver szakszerüen használta, a váz meg elfáradt, megpihent.
Ahol történt ott:
figyelni kell, kemény terep az, de megoldható.

Vele nemtörtént semmi, sikerül átlépnie a kormányon.

Garancia alatt meg lett oldva a dolog, kapott egy új (olcsóB) vázat (2-3 éves volt a váz)

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
ezzel a vörös cube-bal orra esett valaki?...

am carbon-alu vita: lehet visszajön az acél...

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Ezzel a cube-val mi történt??? Szembe jött valami???
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de a karbon az szar mert torik :mybad:

RAUH-Welt
B E G R I F F