Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Cube
Started by
thommey
, 2006. December 20. 15:50
Posted 2009. October 17. - 18:06
laco77: én azt mondom hogy ha van egy gyártó amire az nem igaz akkor ez a CUBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vegyük csak az AIM-ot: kategóriájának legjobban felszerelt és !legdrágább! biciklije (én 2008-ast használok: Ritchey, Shimano, Schwalbe, rigida...mi kell még?) és szuperül mûködik! nem érzem rajta azt hogy csak úgy összedobták volna...és mentem vele 4 hónap alatt 1400 km-t...
Naná, hogy normális vagyok! A hangok is megmondták!
Posted 2009. October 17. - 18:02
szia mivan80! az Appear a legalsó monti lenne a Cube termékpalletáján és én csak a 2008-as katalógusban fedeztem fel. no meg mire szeretnéd használni?
Hát, igen köti, de legalább Cube.
Valójában "munkábajáros, szaladgálós" bicaj lesz belõle, tulajdonképpen ritkán fog terepet látni. Akkor is esetleg földutat. Alföldi gyerek vagyok, szóval dhzni nem fogom vinni az biztos.
Posted 2009. October 17. - 17:53
szia mivan80! az Appear a legalsó monti lenne a Cube termékpalletáján és én csak a 2008-as katalógusban fedeztem fel. no meg mire szeretnéd használni?
Posted 2009. October 15. - 18:31
ha hibas a villa es az elso heten kiderul azt vissza kell vinni a boltba es kicserelik.
a masik bringan hogy mi hogy van beallitva, nos a gyarbol ahogy kijon semmi nincs rajta beallitva, azt a boltosnak kell megcsinalni mielott eladja.
egyikert sem a Cube a felelos.
a masik bringan hogy mi hogy van beallitva, nos a gyarbol ahogy kijon semmi nincs rajta beallitva, azt a boltosnak kell megcsinalni mielott eladja.
egyikert sem a Cube a felelos.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. October 15. - 18:27
Sajnos azt tapasztaltam, hogy ennel a markanal is erosen erezheto, hogy osszedobjak az alsobb kategorias gepeket. Iden tavasszal egy acid 2009 tulajdonosa lehettem, elso heten ki kellett dobnom dart3 as villat, mert hibas volt a menet a fek illesztesel.
Osszel jott meg a csaladba egy aim.... semmi nem volt beallitva rajta, igaz ez egy masik beszallito termeke.
Kozben bucsuztam az acid-tol es kb 2 het mulva erkezik egy stereo r1 carbon xtr 2010. Ha valaki talalna egy par tesztet rola szivesen megneznem...
PS. majd jovok kepekkel
Osszel jott meg a csaladba egy aim.... semmi nem volt beallitva rajta, igaz ez egy masik beszallito termeke.
Kozben bucsuztam az acid-tol es kb 2 het mulva erkezik egy stereo r1 carbon xtr 2010. Ha valaki talalna egy par tesztet rola szivesen megneznem...
PS. majd jovok kepekkel
Posted 2009. October 14. - 20:52
Sziasztok!
Kinéztem egy Cube Appear bicajt.
Sajnos, a neten seholsem találtam róla tesztet, így érdeklõdnék, hogy mi a véleményetek róla? Használt-e már valamelyikõtök ilyet?
Üdv
Kinéztem egy Cube Appear bicajt.
Sajnos, a neten seholsem találtam róla tesztet, így érdeklõdnék, hogy mi a véleményetek róla? Használt-e már valamelyikõtök ilyet?
Üdv
Posted 2009. October 12. - 21:23
valaki nem tudna segíteni...? szeretnék többet megtudni az LTD Team mûködési tapasztalatairól. elõre is köszönöm
Posted 2009. October 10. - 08:35
"Ha egy hozzászólást csak azért írunk meg, hogy kritizáljuk a másik mondandójában talált helyesírási hibá(ka)t, ne küldjük el. Vagy minket küldenek el, de melegebb éghajlatokra. A fórumozók nem szeretik az önjelölt nyelvtanszakértõket. Meg azokat is persze, akik képtelen leírni normálisan egy mondatot, de ez most egy más téma."oldbike !
A hegység nevét nagy betûvel írjuk. Tehát: Vértes.
A képek viszont szépek.
Posted 2009. October 10. - 05:33
Tipikus! Már mint az, hogy az aluminium hegesztésénél nem jól állítják be az automatán a sebességet, illetve a hegesztõ túl sokat pöcsölt a varrattal. Kiég az anyag és nyekk. Pont a hegesztésnél törik. Sajna az aluval ez könnyen elõfordul.akkor még nem láttad?
http://picasaweb.goo...263582996437330
a fentibõl az elsõt 1307 kérem törölni-köszönöm-bocs
Kár érte.
Posted 2009. October 10. - 01:54
oldbike !
A képek viszont szépek.
A képek viszont szépek.
Marci
Posted 2009. October 09. - 21:47
Bakter! AZ AMS reccsent meg alattad!? Alattad!?:scared:
Kilenc hét, hm...minek rohanni? Itt az õsz, a tél, messze még a következõ bringás szezon.
akkor még nem láttad?
http://picasaweb.goo...263582996437330
a fentibõl az elsõt 1307 kérem törölni-köszönöm-bocs
Posted 2009. October 09. - 21:35
Bakter! AZ AMS reccsent meg alattad!? Alattad!?:scared:
Kilenc hét, hm...minek rohanni? Itt az õsz, a tél, messze még a következõ bringás szezon.
Posted 2009. October 09. - 21:25
A 9 és fél hete leadott törött vázam a garanciális cseréje "kezd alakulni"
A boltban azt mondták" hétfõn majd megkérdezzük a forgalmazót"
A boltban azt mondták" hétfõn majd megkérdezzük a forgalmazót"
Posted 2009. October 08. - 11:17
Mert márka nevében benne van minden, a váz csak arra törekszik, hogy olyan legyen.[most miert nem jonnek az okosok hogy "na ezert sz@r az alu en biztos nem vennek"]
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. October 08. - 03:09
no ja a felulhegesztes fel centi a cso maga meg .5 mili. nyilvan a legkozelebbi gyenge ponton fog megmakkanni.
[most miert nem jonnek az okosok hogy "na ezert sz@r az alu en biztos nem vennek"]
[most miert nem jonnek az okosok hogy "na ezert sz@r az alu en biztos nem vennek"]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. October 07. - 22:50
Ilyenkor nézek hülyén, fejcsõnél ott az a brutál felülhegesztés, utána meg hopp.
Posted 2009. October 07. - 21:19
Hozzáteszem a "görbe" Cube ügyben,
haver szakszerüen használta, a váz meg elfáradt, megpihent.
Ahol történt ott:
figyelni kell, kemény terep az, de megoldható.
Vele nemtörtént semmi, sikerül átlépnie a kormányon.
Garancia alatt meg lett oldva a dolog, kapott egy új (olcsó vázat (2-3 éves volt a váz)
haver szakszerüen használta, a váz meg elfáradt, megpihent.
Ahol történt ott:
figyelni kell, kemény terep az, de megoldható.
Vele nemtörtént semmi, sikerül átlépnie a kormányon.
Garancia alatt meg lett oldva a dolog, kapott egy új (olcsó vázat (2-3 éves volt a váz)
Posted 2009. October 07. - 20:48
ezzel a vörös cube-bal orra esett valaki?...
am carbon-alu vita: lehet visszajön az acél...
am carbon-alu vita: lehet visszajön az acél...
Posted 2009. October 06. - 21:02
Ezzel a cube-val mi történt??? Szembe jött valami???
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Posted 2009. October 06. - 20:27
de a karbon az szar mert torik :mybad:
RAUH-Welt
B E G R I F F