Jelentkezz be Regisztrálj
Cube
Írta 2009. december 31. - 16:29
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Írta 2009. december 20. - 18:52
Akkor , két hete, megtaláltam a cube honlapján az archívot visszamenõleg
vagy öt évre, de ma hiába meresztem a szememet nem találom. :-(
Pedig jó lenne, mert találtam egy másik ugyanilyen bringát csak az pro változat, és a telón kívül teljesen más szett van tajta. Jó lenne utána nézni...
Mikori gyártmány? Mert a két évvel ezelöttieket Manitou-val szerelték. Érdekesnek találom, hogy egy típusnál több fajtát kipróbálnak. Csak ezért érdekes. Számomra.
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Írta 2009. december 20. - 12:27
Írta 2009. december 19. - 23:17
Suntour rugóstaggal? Hát ez érdekes....
Írta 2009. december 18. - 23:43
Írta 2009. december 13. - 22:22
Köszi!
Írta 2009. december 10. - 00:08
Írta 2009. november 27. - 20:02
Írta 2009. november 17. - 19:48
Üdv!
Lenne egy kérdés bár nem teljesen CUbe-os de kicsit igen...szóval van egy Analogom és ahhoz Scape Light 31.6mm nyeregcsõ van ugyebár. És szeretnék egy hátsó lámpát mivel a cateye gyors rögzítõst elhagytam, és olyat szeretnék ami fixen felszerelhetõ. Namost, volt egy régi cateye-om gondoltam hátha felmegy rá , de az átmérõje kicsi, kb 1"-os. Kérdés: kinek milyen hátsó lámpája van ami bírja a terepezést is, tehát fixen felszerelhetõ? Vagy tudtok-e olyat ami tuti jó rá
Maradjon köztünk, én a következõt csináltam: Auchan-hátsó villogó (500 ft)
szétszedtem, a piros hátsó mûanyagot megkentem kis epoxi gyantával, így most nagyon jó a fényszórása. A bilincs meg azóta tart, több marcin, 24 óráson bizonyított...
Sziasztok!
Ettõl eltekintve tökéletes a bicaj. Hogy hosszútávon megálja e majd a helyét az a jövõ zenéje:)
Használd egészséggel, nem hiszem, hogy gond lesz vele, párom is ilyet nyúz már lassan 2 éve.
Írta 2009. november 07. - 23:53
Thx. Egy kérdésem még lenne azokhoz akinek 2008as Aim-je van:
Az elsõ váltó gyárilag úgy tudom Alivio, ehhez képest az enyémen Altus név kecsegtet:S. Nem mintha nagy különbség lenne, de azon az 1000 ft-on spórolni, ami a kettõ közti árkülönbség.....no komment.
Itt a fórumban is írták már, hogy "kisebb" eltérések lehetnek...
Én most vettem egy 2008-as Appeart, azon Acera váltóknak kéne lenni , ehhez képest az elsõ az enyémen is Altus, nem mintha bármi bajom lenne vele...
Írta 2009. november 07. - 22:57
Az elsõ váltó gyárilag úgy tudom Alivio, ehhez képest az enyémen Altus név kecsegtet:S. Nem mintha nagy különbség lenne, de azon az 1000 ft-on spórolni, ami a kettõ közti árkülönbség.....no komment.
Írta 2009. november 07. - 22:36
de orulunk hogy megoldodott a problema.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. november 07. - 21:59
3 napja gazdagabb lettem egy fekete 2008as Cube Aim bringával. 90000.-huf-ra leárazva úgy érzem kár lett volna kihagyni. A bicaj külsõleg lenyûgözõ, és meghajtva is hozta a várt eredményt, egyedül a teló az ami sztem csak van, de sok mindenben nem járul hozzá a teljesítményhez.
A probléma az volt h vidéki lévén látatlanban rendeltem egy pesti boltból webshopos úton. 182cm lévén filóztam a 18" és a 20"-os váz között, végülis a 20"-ast választottam sokak tanácsára. Hát sajnos határesetként, de egy picit nagynak bizonyult...egy kissé távol éreztem magamtól a kormányt, ami még a szokatlan szélességével és magasságával is elsõre nagyon furának bizonyult.
Hát 20km tekerés után úgy döntöttem ez nem lesz így jó. Elmentem a legközelebbi cube kereskedõhöz, aki ajánlott egy kisebb stucnit, amire nem gondoltam elõtte, de jó ötletnek tûnt. Kicseréltük az amugy sem túl teccetõs gyári cube stucnit, ami egyfajta zsiráfos kinézetet ad a bicónak sztem:), és egy fele akkora PRO márkájú (8k huf, de végülis kicsengettem) stucnit raktunk a cangára. Mentem vele pár kört a bolt körül, és nem hittem volna hogy ennyit számít. Tökéletes lett a kormány táv a számomra, és az irányíthatóság is nagyon sokat javult, és nem utolsó sorban 3x jobban néz ki mint a gyári, nagyon vad megjelenést adott a bicajnak. Jövõ héten töltök majd fel képet róla:) És már biztos hogy nem cserélném ki 18"-osra!!!
Az egésszel arra akartam kilyukadni hogy ha esetleg vkinek nem tökéletes a vázméret, nem kell feltétlenül elkeseredve ujat keresgélni, mert megoldhatja a problémát a stucni csere, fõleg a cube cangáknál.
Ettõl eltekintve tökéletes a bicaj. Hogy hosszútávon megálja e majd a helyét az a jövõ zenéje:)
Írta 2009. október 29. - 16:45
Írta 2009. október 29. - 15:17
Írta 2009. október 18. - 20:06
Sajnos az arány nem az "igazi" = 3.5 hónap tekerés,2.5 hónap várakozás az új vázra-hát ez nekem nem jön be :no: de a váz nem rossz,csak ne törjön el :chin:és ha ez is olyan fél évente új vázad van
Írta 2009. október 18. - 12:57
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. október 18. - 01:01
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. október 17. - 21:51
A bringa vázcsere után "fekete-fehér köntösben"
http://picasaweb.goo...dbikeold2/Cube#
Nagyon szép lett. Bár az elõzõ váz sem volt csúnya.