Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cube

- - - - -

• Please log in to reply
2078 replies to this topic

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
Szerintetek 130-ra engedett Tora 302 U-Turn kikészíti az LTD Pro vázamat vagy sem???
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Hírdettek egy cube ams 100 wls-t (vagy ilyesmi) eladásra. Ez kifejezetten nõi bringa 2007-es kiadás, fehér váz piros csikokkal. Ebben ilyen rugóstag volt. Sajnos tárgytalan a dolog, mert már nincs fent a hírdetés.
Akkor , két hete, megtaláltam a cube honlapján az archívot visszamenõleg
vagy öt évre, de ma hiába meresztem a szememet nem találom. :-(
Pedig jó lenne, mert találtam egy másik ugyanilyen bringát csak az pro változat, és a telón kívül teljesen más szett van tajta. Jó lenne utána nézni...

Mikori gyártmány? Mert a két évvel ezelöttieket Manitou-val szerelték. Érdekesnek találom, hogy egy típusnál több fajtát kipróbálnak. Csak ezért érdekes. Számomra.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Mikori gyártmány? Mert a két évvel ezelöttieket Manitou-val szerelték. Érdekesnek találom, hogy egy típusnál több fajtát kipróbálnak. Csak ezért érdekes. Számomra.
" A Cube el van vetve! "

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Mi benne az érdekes?

Suntour rugóstaggal? Hát ez érdekes....

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Suntour rugóstaggal? Hát ez érdekes....
" A Cube el van vetve! "

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Cube ams 100 van itt valakinek suntour rugóstaggal? Némi gyakorlati tapasztalat érdekelne, mennyit mozog ki a 100-ból, milyen menet közben?

Köszi!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Köszi! Rajtam nem múlik, egyeztessünk! :)
" A Cube el van vetve! "

Lifestyle

Lifestyle

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Boca boldog szülinapot!!! Egy sör hamarosan beleférhetne a nagy tekergés mellett....
Ami fáj, az nevel. /Benjamin Franklin/

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Üdv!

Lenne egy kérdés bár nem teljesen CUbe-os de kicsit igen...szóval van egy Analogom és ahhoz Scape Light 31.6mm nyeregcsõ van ugyebár. És szeretnék egy hátsó lámpát mivel a cateye gyors rögzítõst elhagytam, és olyat szeretnék ami fixen felszerelhetõ. Namost, volt egy régi cateye-om gondoltam hátha felmegy rá , de az átmérõje kicsi, kb 1"-os. Kérdés: kinek milyen hátsó lámpája van ami bírja a terepezést is, tehát fixen felszerelhetõ? Vagy tudtok-e olyat ami tuti jó rá :)

Maradjon köztünk, én a következõt csináltam: Auchan-hátsó villogó (500 ft)
szétszedtem, a piros hátsó mûanyagot megkentem kis epoxi gyantával, így most nagyon jó a fényszórása. A bilincs meg azóta tart, több marcin, 24 óráson bizonyított...

Sziasztok!

Ettõl eltekintve tökéletes a bicaj. Hogy hosszútávon megálja e majd a helyét az a jövõ zenéje:)

Használd egészséggel, nem hiszem, hogy gond lesz vele, párom is ilyet nyúz már lassan 2 éve.
" A Cube el van vetve! "

mivan80

mivan80

vendég

• fórumtag
  • 27 posts

Thx. Egy kérdésem még lenne azokhoz akinek 2008as Aim-je van:
Az elsõ váltó gyárilag úgy tudom Alivio, ehhez képest az enyémen Altus név kecsegtet:S. Nem mintha nagy különbség lenne, de azon az 1000 ft-on spórolni, ami a kettõ közti árkülönbség.....no komment.

Itt a fórumban is írták már, hogy "kisebb" eltérések lehetnek...

Én most vettem egy 2008-as Appeart, azon Acera váltóknak kéne lenni , ehhez képest az elsõ az enyémen is Altus, nem mintha bármi bajom lenne vele...

thomeef

thomeef

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Thx. Egy kérdésem még lenne azokhoz akinek 2008as Aim-je van:
Az elsõ váltó gyárilag úgy tudom Alivio, ehhez képest az enyémen Altus név kecsegtet:S. Nem mintha nagy különbség lenne, de azon az 1000 ft-on spórolni, ami a kettõ közti árkülönbség.....no komment.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem ezt itt eleg sokan tudtak mar eddig is ;)

de orulunk hogy megoldodott a problema.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thomeef

thomeef

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok!
3 napja gazdagabb lettem egy fekete 2008as Cube Aim bringával. 90000.-huf-ra leárazva úgy érzem kár lett volna kihagyni. A bicaj külsõleg lenyûgözõ, és meghajtva is hozta a várt eredményt, egyedül a teló az ami sztem csak van, de sok mindenben nem járul hozzá a teljesítményhez.

A probléma az volt h vidéki lévén látatlanban rendeltem egy pesti boltból webshopos úton. 182cm lévén filóztam a 18" és a 20"-os váz között, végülis a 20"-ast választottam sokak tanácsára. Hát sajnos határesetként, de egy picit nagynak bizonyult...egy kissé távol éreztem magamtól a kormányt, ami még a szokatlan szélességével és magasságával is elsõre nagyon furának bizonyult.
Hát 20km tekerés után úgy döntöttem ez nem lesz így jó. Elmentem a legközelebbi cube kereskedõhöz, aki ajánlott egy kisebb stucnit, amire nem gondoltam elõtte, de jó ötletnek tûnt. Kicseréltük az amugy sem túl teccetõs gyári cube stucnit, ami egyfajta zsiráfos kinézetet ad a bicónak sztem:), és egy fele akkora PRO márkájú (8k huf, de végülis kicsengettem) stucnit raktunk a cangára. Mentem vele pár kört a bolt körül, és nem hittem volna hogy ennyit számít. Tökéletes lett a kormány táv a számomra, és az irányíthatóság is nagyon sokat javult, és nem utolsó sorban 3x jobban néz ki mint a gyári, nagyon vad megjelenést adott a bicajnak. Jövõ héten töltök majd fel képet róla:) És már biztos hogy nem cserélném ki 18"-osra!!!

Az egésszel arra akartam kilyukadni hogy ha esetleg vkinek nem tökéletes a vázméret, nem kell feltétlenül elkeseredve ujat keresgélni, mert megoldhatja a problémát a stucni csere, fõleg a cube cangáknál.
Ettõl eltekintve tökéletes a bicaj. Hogy hosszútávon megálja e majd a helyét az a jövõ zenéje:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

a Cube-nak a Hanzz lett a DH/FR gépe?:chin:

Igen. És...?

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
a Cube-nak a Hanzz lett a DH/FR gépe?:chin:
Naná, hogy normális vagyok! A hangok is megmondták!:D

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

és ha ez is olyan fél évente új vázad van :)

Sajnos az arány nem az "igazi" = 3.5 hónap tekerés,2.5 hónap várakozás az új vázra-hát ez nekem nem jön be :no: de a váz nem rossz,csak ne törjön el :chin:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
és ha ez is olyan fél évente új vázad van :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
csiiiiiinos!
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

mivan80

mivan80

vendég

• fórumtag
  • 27 posts

A bringa vázcsere után "fekete-fehér köntösben"
http://picasaweb.goo...dbikeold2/Cube#

Nagyon szép lett. Bár az elõzõ váz sem volt csúnya. :)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
A bringa vázcsere után "fekete-fehér köntösben"
http://picasaweb.goo...dbikeold2/Cube#