Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cube

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2078 hozzászólás a témában

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
A 2010-es Cube-kat mért csak a német oldalon lehet megnézni??? 2010-ben mo-n nem akarnak Cube-t forgalmazni vagy mi???
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Ha télleg miskolci vagy, ajánlom a kerekpar.net -et, ott minden féle túra ki szokott lenni írva...

Vagy gyere nyáron a Cube-os talira!!!! De ezt inkább a Szabadonfutó topikban!
" A Cube el van vetve! "

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
az univegan is felintegralt csapagy van, de nem rizikozok. lehet amugy sem lennek vele elobbre... legkozelebb tuti ugy veszek bringat, hogy el lehet vinni egy korre. a bringa amire kitalaltak teljesen jo, csak ugy latszik nekem kicsit mas jellegu kellene (freeride, vagy vmi hasonlo - 12-15cm rugouttal). de amig nem probaloki x felet, csak tapogatozom.

rola van szo amugy:
Feltöltött kép

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
150mm csak a fejcsõ hossza, semmi más nincs benne.

Az AMS ha jól látom félintegrált kormánycsapágyas, magyarul a kormánycsapágy csak néhány mm-t emelt rajta nem úgy mint a hagyományos kormánycsapágy.

19 centi jelen esetben tuti felejtõs.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
lehet korulmenyesen fogalmaztam :) szoval a cube altal megadott meret az a fejcso hossza, vagy beleszamit mas is? amugy valszeg a fejcsoe, mert van egy cube krosszbringam, es azon is a fejcsovet adtak meg - igy jo esellyel nem tudom atkoltoztetni a jelenlegi vazrol a bringat egy az egyben :(

nem szedtem ki a telot... de hozzavetolegesen 19-19,5cm kozott lehet a villanyak hossza. a fejcsovem jelenleg 12cm + 2cmnyi bovitogyuru. a tobbi a stucni, kormanycsapagy.

de igy lehet nincs ertelme eroltetni, mert megnovelem a villaszoget, de lejjebb lesz az adott villanyak miatt a bringa kormanya. azt meg nem szeretnem. ha 12es villat tennek a 10es helyre? mennyire csesznem el a felfuggesztesek osszehangolhatosagat? mert most nagyon szepen egyben mozognak.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
az csak a csõhoszz.
19 es nyak meg jó eséllyel kevés lesz. vagy amindenféle távtartó nélkül alacsony stucnival íppeg
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Ha jól értelmezem, azt akarod kideríteni, hogy a villanyak csapágyazással együtt, avagy anélkül 150mm???
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
cube ams vaz vasarlasan torom a fejem, az univega geometriaja annyira nem tetszik (tul nagy a villaszog). egy olyan kerdesem lenne, hogy a geometrianal... a villanyaknal van egy meret megadva: a 20 colosnal 150mm. az szigoruan a cso hosszat jeloli csak, vagy mas is beleszamit (kormanycsapagy, etc)? esetleg meg lehet saccolni, hogy a gyari merethez kepest mekkora lehet a villanyak hossza? attol tartok, hogy nalam tul rovid - 19es, ugy emlexem 12-13cm korul van csak a fejcso hossza.

Feltöltött kép

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Ha télleg miskolci vagy, ajánlom a kerekpar.net -et, ott minden féle túra ki szokott lenni írva...

LawrenceDesign

LawrenceDesign

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Ok mindenképp most vasárnap még sztem segítek bnõmnek vizsgára készülni meg dolgozom is de mindenképp mehetünk ide-oda.. ha bírom veletek a tempót :S

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Gratula a masinához!!! Még egy miskolci Cube-s!!! :) Majd össze futhatnánk!!! Lehet vasárnap nyomunk egy gyenge jávort...

LawrenceDesign

LawrenceDesign

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Sziasztok!

Mivel a forumra regisztrálva találtam magamnak bringát és CUBE mellett döntöttem gondoltam írok ide is és majd benézek néha. Sajnos még sok tapasztalatot nem mondhatok mert az idõ most nem kedvez, de mihint tehetem megnyúzom a Bükkben:) Amúgy CUBE ANALOG 2009 .. cukorkazöld :D

HA kérdésem lesz jövök egybõl :)

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Szerintetek 130-ra engedett Tora 302 U-Turn kikészíti az LTD Pro vázamat vagy sem???

A probléma az hogy van egy adott váz amit 80-100 rugóutra terveztek akkor annak olyan az anyagminösége,anyagvastagsága,heggesztése, a kormánycsapágy, tehát nem igen érdemes eltérni ettõl.
Szerintem hihetsz az elõbbi commenteknek.

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Vissza engedve meg olyan fura lett hirtelen az irányítása...

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Szerintetek 130-ra engedett Tora 302 U-Turn kikészíti az LTD Pro vázamat vagy sem???

Ha uturn, akkor csavart inkább vissza 100ra... amúgy is írtad hogy aszfalton sok a 130...

mivan80

mivan80

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Szegény Puzsi. Már priusza is van. :D
Lassan nem ad el neki senki kerékpárt, vagy alkatrészt. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

szerintem logikus hogy egy 80-as villához tervezett vûzba sok lesz a 130....

Pláne Puzsi "priusza" :) alapján. nem adok 2 hónapot annak a váznak.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
80/100mm

nem 130

mivan80

mivan80

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Gyárilag ez van benne, nem?

http://rocknroad.hu/node/1062

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
szerintem logikus hogy egy 80-as villához tervezett vûzba sok lesz a 130....