Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cube

- - - - -

• Please log in to reply
2078 replies to this topic

Sledge

Sledge

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Hello Boca,

Nekem van egy vadi új fekete/fehér cube-os markolatom. Amikor megvettem tavaly az XMS-em akkor kicseréltem egy másikra.
Ha érdekel dobj a mailt és küldök fényképeket.

Van vidéken egy bringaboltos barátom én nála vettem a gépet, de bármit be is tud szerezni ha kell. (Cube-os cuccokat is)
Nekem ad kedvezményt, így ha tudok szívesen segítek.
Ahol akarat van, ott út is van... Hajrá Csömör!!

Weres78

Weres78

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
De, errõl van szó. Most 100 000-nél tartunk. Azt sem tudom mennyi lehetett az új ára?

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Én is most kutakodom kiegészítõk után, és különbözõ finomságok után. Az a nagy baj, hogy mindenhol csak megrendelésre fognak neked hozni. Ha kicsit visszanézel, akkor ott találsz egy címet. Abban a kerékpárboltban elméletileg tudnak neked hozni. Én sajnos máshonnan szereztem cuccot, mert az ottani eladó nagyon el volt foglalva a futár haverjával, nem akartam õket megzavarni....úgy látszik felveti õket a zsé. Nembaj, máshol költöttem el a pénzem. :)
" A Cube el van vetve! "

Sledge

Sledge

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Sziasztok,

Teamline karmelegítõt szeretnék venni. Bp-en ki forgalmaz ilyet?
Köszi!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Hát mindenesetre kérdezz rá õ mennyit szeretne érte! Csak nem errõl van szó?
Haszn
" A Cube el van vetve! "

Weres78

Weres78

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni!
Szerintetek mennyit érdemes fizetnem egy 2007-es LTD COMP-ért? Magura hs11, hátul Deore XT, állítólag gyári gumi (nem tudom, nem találtam ilyet sem képen, sem leírást a gyári felszereltségrõl) még szinte kopásmentes. Gondolom nem nagyon használták, személyesen nem láttam csak képen.
Válaszotokat elõre is köszönöm!

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 posts

Részletesebben : elsõ kör : sofõr-autó-vonóhorog-ruhaszáritókötél-kampó :D

Ha Ha Ha :D De pont nem :D

Ezt fejtsd ki részletesebben, lécci ! Nagyon sok bringást érdekelne.:D

Olyan volt nekem az elsõ kör, még az Aciddal, még az üzlet udvarán, hogy mikor megtekertem nagyon nagyot gyorsult, mintha télleg húzná valami... Hamar kellett fékezni, mert gyorsan elértem az udvar végét!!! Pedig nem kicsi udvara van az üzletnek... Rövidebb váz, mint ami nekem volt ezelõtt s ezáltal fürge volt kanyarodásnál is... Nem volt az a túrás lomhasága... Gyorsult mint az állat, de nem jött kerékre... Stabil volt!!! Volt, hogy kimentem a boltba a régi bringámmal s folyton olyan érzésem volt, hogy szorul a csapágy lapos a kerék, mert egyszerûen nem akart menni a Cube után!!!
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts

Részletesebben : elsõ kör : sofõr-autó-vonóhorog-ruhaszáritókötél-kampó :D

"just chillin killin"

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

Ha még nem ültél CUBE-n, akkor az elsõ kör nagyon furcsa lesz, mert úgy megy, mintha húznák elörröl a bringát... :) Nekem legalább is ien érzésem volt :)

Marci

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
Bocs, hogy csak most reagálok, de igen hosszú volt a hétvége...

Erre:

Nekem igen, egy LTD PRO vázam van... Azért mondom, hogy csak vázam, mert eredetileg Acid volt, de ha érdekel a többi privátba...

Szerk: Volt Acidom is, és amit leírtál kicsi óvatos járkálásra marha sokáig ki fog szolgálni!!!

JrChriss:

Az LTD PRO jó választás, egy biztos a váz nagyon merev!!! Erröl személyes tapasztalatom van :) Ha még nem ültél CUBE-n, akkor az elsõ kör nagyon furcsa lesz, mert úgy megy, mintha húznák elörröl a bringát... :) Nekem legalább is ien érzésem volt :)

Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Köszönöm, kedden benézek hozzájuk. Mondjuk rájuk is gondoltam....:)
" A Cube el van vetve! "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Szia! Én is bénázom, hidd el de nagy segítséget jelentene, ha priviben kaphatnék egy olyan üzlet elérhetõséget, ahol ezeket a cumókat meg tudom rendelni. (a komjádi uszoda melletti bolt jó pl.?)

Segítséged elõre is köszi!

reklám nélkül: bank utca - vadász utca sarka

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

amit láttál kinn az expon annak elvileg lennie kell benn nálunk.. nem értem mi lehet a baj :confused:

Szia! Én is bénázom, hidd el de nagy segítséget jelentene, ha priviben kaphatnék egy olyan üzlet elérhetõséget, ahol ezeket a cumókat meg tudom rendelni. (a komjádi uszoda melletti bolt jó pl.?)

Segítséged elõre is köszi!
" A Cube el van vetve! "

JrChriss

JrChriss

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Nah végigolvastam délután az összes post-ot ami ide bekerült, látom azért vannak bennfektesek is :)

Szóval nagyon hajszolok egy CUBE 2010 LTD PRO fehér kék 18"-os bringát!

Akárhol kérdeztem, csak a fekete van.

Nem tudjátok hogy mikor lesz ? Még nem érkezett meg?

Köszi elõre is.

Ui. Amúgy átnéztem az összes szóba jöhetõ bringát, de inkább maradok a CUBE-nál. LTD PRO és egy pici módosítás, és már jó is lesz!
Csak legyen kék színben :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
esetleg meg kéne kérdezni másik boltban is, nem csak a nyár uccai zseniket.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Az expón azt kérdeztem, hogy ezekbõl itt Magyarországon van-e, a nagykernek (kulacs, markolat, láncvédõ stb) Az ott lévõ úriember azt mondta, hogy van. Természetesen gondoltam, hogy rendelni kell, ha valahová bemegyek, így is tettem. Bementem a nyár utcai boltba, viszont õk azt mondták, utánakérdeztek, és az általam felsorolt 3 termékbõl egy van a nagykernek.
Na most akkor hogyis?

oké, nézek olyat is

amit láttál kinn az expon annak elvileg lennie kell benn nálunk.. nem értem mi lehet a baj :confused:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Az expón azt kérdeztem, hogy ezekbõl itt Magyarországon van-e, a nagykernek (kulacs, markolat, láncvédõ stb) Az ott lévõ úriember azt mondta, hogy van. Természetesen gondoltam, hogy rendelni kell, ha valahová bemegyek, így is tettem. Bementem a nyár utcai boltba, viszont õk azt mondták, utánakérdeztek, és az általam felsorolt 3 termékbõl egy van a nagykernek.
Na most akkor hogyis?

oké, nézek olyat is
" A Cube el van vetve! "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Segítséget szeretnék kérni, hátha olvassa valami bennfentes. A bringaexpón a Cube standon ki volt állítva egy csomó kiegészítõ, alkatrész. Kérdésemre, miszerint hol tudom ezeket megvásárolni, azt válaszolták, hogy a lánc-hálozat összes boltjában. De ez nem így van. HOL LEHET KIEGÉSZÍTÕT vásárolni?
Konkrétan kormánymarkolat érdekelne, és hosszú ujjas kesztyû

cube dealert kell keresni, nem láncos boltot.
a kettõ nem egyforma

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
az hogy mi van a lanc halozatos boltban es az hogy mit tudnak rendelni az ket kulon dolog azt ugye tudod?

nyilvan nem fogja tudni a nagyker megmondani hogy melyik lancos bolt mit tart keszleten es mit nem. az viszont tuti, hogy ha bemesz egybe, es megmondod hogy melyik termek kell, akkor hoznak neked.

Segítséget szeretnék kérni, hátha olvassa valami bennfentes. A bringaexpón a Cube standon ki volt állítva egy csomó kiegészítõ, alkatrész. Kérdésemre, miszerint hol tudom ezeket megvásárolni, azt válaszolták, hogy a lánc-hálozat összes boltjában. De ez nem így van. HOL LEHET KIEGÉSZÍTÕT vásárolni?
Konkrétan kormánymarkolat érdekelne, és hosszú ujjas kesztyû

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

JrChriss

JrChriss

vendég

• fórumtag
  • 11 posts

mindenesetre a recon egy bevált darab
merev, nagyon szépen mozog.
maniunak mostanság volt pár "nem túl jó éve". az újakat dicsérik az újságba írók de mivel nem próbáltam így..... én inkább a recont venném. és jó eséllyel maszívabb is, 95 kg-nál azért már nem hátrány az sem.

esetleg ez :

Specialized Rockhopper Pro (2008) ker

viszsont ezt meg csak ha nem nagyobb 18-asnál (specik hosszúak)

Köszi nézelõdõk akkor még :)