Jelentkezz be Regisztrálj
Cube
Posted 2010. March 18. - 09:37
Nekem van egy vadi új fekete/fehér cube-os markolatom. Amikor megvettem tavaly az XMS-em akkor kicseréltem egy másikra.
Ha érdekel dobj a mailt és küldök fényképeket.
Van vidéken egy bringaboltos barátom én nála vettem a gépet, de bármit be is tud szerezni ha kell. (Cube-os cuccokat is)
Nekem ad kedvezményt, így ha tudok szívesen segítek.
Posted 2010. March 18. - 01:01
Posted 2010. March 17. - 22:29
Posted 2010. March 17. - 21:15
Posted 2010. March 17. - 19:17
Posted 2010. March 17. - 16:12
A segítségeteket szeretném kérni!
Szerintetek mennyit érdemes fizetnem egy 2007-es LTD COMP-ért? Magura hs11, hátul Deore XT, állítólag gyári gumi (nem tudom, nem találtam ilyet sem képen, sem leírást a gyári felszereltségrõl) még szinte kopásmentes. Gondolom nem nagyon használták, személyesen nem láttam csak képen.
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Posted 2010. March 17. - 06:34
Részletesebben : elsõ kör : sofõr-autó-vonóhorog-ruhaszáritókötél-kampó
Ha Ha Ha De pont nem
Ezt fejtsd ki részletesebben, lécci ! Nagyon sok bringást érdekelne.
Olyan volt nekem az elsõ kör, még az Aciddal, még az üzlet udvarán, hogy mikor megtekertem nagyon nagyot gyorsult, mintha télleg húzná valami... Hamar kellett fékezni, mert gyorsan elértem az udvar végét!!! Pedig nem kicsi udvara van az üzletnek... Rövidebb váz, mint ami nekem volt ezelõtt s ezáltal fürge volt kanyarodásnál is... Nem volt az a túrás lomhasága... Gyorsult mint az állat, de nem jött kerékre... Stabil volt!!! Volt, hogy kimentem a boltba a régi bringámmal s folyton olyan érzésem volt, hogy szorul a csapágy lapos a kerék, mert egyszerûen nem akart menni a Cube után!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Posted 2010. March 16. - 16:25
Részletesebben : elsõ kör : sofõr-autó-vonóhorog-ruhaszáritókötél-kampó
"just chillin killin"
Posted 2010. March 16. - 14:21
Ha még nem ültél CUBE-n, akkor az elsõ kör nagyon furcsa lesz, mert úgy megy, mintha húznák elörröl a bringát... Nekem legalább is ien érzésem volt
Posted 2010. March 16. - 07:18
Erre:
Nekem igen, egy LTD PRO vázam van... Azért mondom, hogy csak vázam, mert eredetileg Acid volt, de ha érdekel a többi privátba...
Szerk: Volt Acidom is, és amit leírtál kicsi óvatos járkálásra marha sokáig ki fog szolgálni!!!
JrChriss:
Az LTD PRO jó választás, egy biztos a váz nagyon merev!!! Erröl személyes tapasztalatom van Ha még nem ültél CUBE-n, akkor az elsõ kör nagyon furcsa lesz, mert úgy megy, mintha húznák elörröl a bringát... Nekem legalább is ien érzésem volt
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Posted 2010. March 14. - 15:10
Posted 2010. March 14. - 14:44
reklám nélkül: bank utca - vadász utca sarkaSzia! Én is bénázom, hidd el de nagy segítséget jelentene, ha priviben kaphatnék egy olyan üzlet elérhetõséget, ahol ezeket a cumókat meg tudom rendelni. (a komjádi uszoda melletti bolt jó pl.?)
Segítséged elõre is köszi!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2010. March 14. - 10:29
amit láttál kinn az expon annak elvileg lennie kell benn nálunk.. nem értem mi lehet a baj :confused:
Szia! Én is bénázom, hidd el de nagy segítséget jelentene, ha priviben kaphatnék egy olyan üzlet elérhetõséget, ahol ezeket a cumókat meg tudom rendelni. (a komjádi uszoda melletti bolt jó pl.?)
Segítséged elõre is köszi!
Posted 2010. March 13. - 22:02
Szóval nagyon hajszolok egy CUBE 2010 LTD PRO fehér kék 18"-os bringát!
Akárhol kérdeztem, csak a fekete van.
Nem tudjátok hogy mikor lesz ? Még nem érkezett meg?
Köszi elõre is.
Ui. Amúgy átnéztem az összes szóba jöhetõ bringát, de inkább maradok a CUBE-nál. LTD PRO és egy pici módosítás, és már jó is lesz!
Csak legyen kék színben
Posted 2010. March 13. - 21:15
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. March 13. - 21:13
amit láttál kinn az expon annak elvileg lennie kell benn nálunk.. nem értem mi lehet a baj :confused:Az expón azt kérdeztem, hogy ezekbõl itt Magyarországon van-e, a nagykernek (kulacs, markolat, láncvédõ stb) Az ott lévõ úriember azt mondta, hogy van. Természetesen gondoltam, hogy rendelni kell, ha valahová bemegyek, így is tettem. Bementem a nyár utcai boltba, viszont õk azt mondták, utánakérdeztek, és az általam felsorolt 3 termékbõl egy van a nagykernek.
Na most akkor hogyis?
oké, nézek olyat is
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2010. March 13. - 19:58
Na most akkor hogyis?
oké, nézek olyat is
Posted 2010. March 13. - 19:42
cube dealert kell keresni, nem láncos boltot.Segítséget szeretnék kérni, hátha olvassa valami bennfentes. A bringaexpón a Cube standon ki volt állítva egy csomó kiegészítõ, alkatrész. Kérdésemre, miszerint hol tudom ezeket megvásárolni, azt válaszolták, hogy a lánc-hálozat összes boltjában. De ez nem így van. HOL LEHET KIEGÉSZÍTÕT vásárolni?
Konkrétan kormánymarkolat érdekelne, és hosszú ujjas kesztyû
a kettõ nem egyforma
Posted 2010. March 13. - 19:13
nyilvan nem fogja tudni a nagyker megmondani hogy melyik lancos bolt mit tart keszleten es mit nem. az viszont tuti, hogy ha bemesz egybe, es megmondod hogy melyik termek kell, akkor hoznak neked.
Segítséget szeretnék kérni, hátha olvassa valami bennfentes. A bringaexpón a Cube standon ki volt állítva egy csomó kiegészítõ, alkatrész. Kérdésemre, miszerint hol tudom ezeket megvásárolni, azt válaszolták, hogy a lánc-hálozat összes boltjában. De ez nem így van. HOL LEHET KIEGÉSZÍTÕT vásárolni?
Konkrétan kormánymarkolat érdekelne, és hosszú ujjas kesztyû
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 13. - 18:30
mindenesetre a recon egy bevált darab
merev, nagyon szépen mozog.
maniunak mostanság volt pár "nem túl jó éve". az újakat dicsérik az újságba írók de mivel nem próbáltam így..... én inkább a recont venném. és jó eséllyel maszívabb is, 95 kg-nál azért már nem hátrány az sem.
esetleg ez :
Specialized Rockhopper Pro (2008) ker
viszsont ezt meg csak ha nem nagyobb 18-asnál (specik hosszúak)
Köszi nézelõdõk akkor még